- Konu Sahibi melodi1970
-
- #3.821
Ben sizin gibiydim önüme çıkar çocuğumla dalga geçerler biraz bende yediremedim kendime konduramadım benim çocuguma boyle bisey olmaz diye bende sağlikciyim.Ama bunları atlatayım derken Dr. Dr gezerken bide baktım zaman geciyo.İnsan kabulleniyo hem de özel eğitime gittikçe ilerlediğini görüyosunuz.Amaaan elalem ne derse desin,rapor önüne cikarsa ciksın dedim zaten diger çocuklardan davranis olarak belli ediyor.O yüzden iyi düşünün derim.Ben eğitime başladım onda sıkıntı yok ama rapor konusunda tereddütlerim var
Günaydın sizin adınıza çok sevindim inş.bizimkilerde şifa bulur.Diyeti biraz daha açıklayıcı yazarsanız çok mutlu olurum.Slm sevgili anneler,
Daha önce de forumda yazmıştım, 5-6 ay kadar önceydi ve ne yapacağımı bilemez durumda kafam karışık araştırıp duruyordum, oğlum 3 yaşındaydı ve atipik otizm teşhisi konmuştu, gerçekten belirtileri de vardı, uzun zamandır yazamadım, yazılanları da okuyamadım, şimdi yazmamın sebebi sizinle bu 6 ay içinde yaşadıklarımı ve oğlumdaki değişimi paylaşmak,
teşhis konulduğunda apar topar telaşla doktorun yönlendirmesiyle rapor aldık eğitime başladık ancak sadece 4 ders dayanabildim çünkü oğlumu kolundan bacağından tutup zorla sandalyeye oturtup masayla sıkıştırıyorlardı, çok ağladı eğitimi bıraktık. Ben bu arada Ahmet Aydın'ı öğrendim ve kitabını, başka yazılarını okudum, seminerine katıldım ve anlattıkları bana çok mantıklı geldi, onun söylediği diyeti yapmaya başladım, inek sütü ve gluten vermemeye başladım, sonra Cerrahpaşaya gittik birtakım testler yaptırdık vitamin, balık yağı ve çinko kullandık ve yavaş yavaş oğlum değişmeye, otizmli davranışları azalmaya başladı, sonra biorezonans diye bir tedavi olduğunu öğrendim, bu tedaviye de başladık ve 3 ay toplamda 9 seans tedavi gördü oğlum ve şu anda otizmden kurtuldu diyebilirim, bütün bunlar 6 ay gibi kısa bir sürede oldu, 6 ay önce bizim için mucize diye düşündüğümüz şey şu an gerçek oldu, belki de oğlumun hastalığının hafif olması sebebiyle bu kadar kısa sürede iyileşti ancak bu tedavilerin işe yaradığı ve Ahmet Aydın'ın otizmle ilgili söylediği herşeyin doğru olduğunu bizzat yaşayarak tecrübe ettim, burada paylaşmamın sebebi; başkalarının da bundan haberdar olması ve başka yavruların da şifa bulmasını sağlamaktır. İlk teşhis aldığımız zamanlarda araştırırken, 'çocuğu iyileşmiş olanlar neden paylaşmıyor, neden bize yol göstermiyor' diye yakınmıştım, bu nedenle deneyimlerimi paylaşmayı vicdani görevim olarak görüyorum. Diyet zor, diyet gereksiz diye düşünmeyin ne olur, başka doktorların söylediği gibi otizmin tek tedavisi özel eğitim değil, otizm bir bağırsak hastalığı ve bu hastalığı tedavi etmezseniz, sadece özel eğitimle belli bir noktaya kadar gelirsiniz, kaldı ki diyet yapmak o kadar da zor değil. İnanın yaşı büyüdükçe otizmli çocuğun davranış problemleriyle uğraşmak diyet yapmaktan çok daha zor.
Bütün yavrular şifa bulsun inşallah, herkese kolaylıklar dilerim,
merhaba bu diyetleri bende araştırmıştım ama okadar aksi görüş varki (kanıtlanmış bi tedavi yöntemi değil gerçekten iyileşen varsa göstersinler bizde önerelim şeklinde.bunu yankı yazganın bi konuşmasından dinlemiştim)insanın uygulayası gelmiyo.çünkü benim oğlum tam gün kreşe gidiyo ve bu benim için 2 kat zorlaşıyo bu diyet.ama sizin yazınızı okuyunca acaba diye düşünmeye başladım.yalnız biraz ayrıntı verirseniz mesela ben eskişehirde yaşıyorum ve çalışıyorum ahmet aydına getireyim desem ne tür testler yapılıyo ne kadar sürüyo vsSlm sevgili anneler,
Daha önce de forumda yazmıştım, 5-6 ay kadar önceydi ve ne yapacağımı bilemez durumda kafam karışık araştırıp duruyordum, oğlum 3 yaşındaydı ve atipik otizm teşhisi konmuştu, gerçekten belirtileri de vardı, uzun zamandır yazamadım, yazılanları da okuyamadım, şimdi yazmamın sebebi sizinle bu 6 ay içinde yaşadıklarımı ve oğlumdaki değişimi paylaşmak,
teşhis konulduğunda apar topar telaşla doktorun yönlendirmesiyle rapor aldık eğitime başladık ancak sadece 4 ders dayanabildim çünkü oğlumu kolundan bacağından tutup zorla sandalyeye oturtup masayla sıkıştırıyorlardı, çok ağladı eğitimi bıraktık. Ben bu arada Ahmet Aydın'ı öğrendim ve kitabını, başka yazılarını okudum, seminerine katıldım ve anlattıkları bana çok mantıklı geldi, onun söylediği diyeti yapmaya başladım, inek sütü ve gluten vermemeye başladım, sonra Cerrahpaşaya gittik birtakım testler yaptırdık vitamin, balık yağı ve çinko kullandık ve yavaş yavaş oğlum değişmeye, otizmli davranışları azalmaya başladı, sonra biorezonans diye bir tedavi olduğunu öğrendim, bu tedaviye de başladık ve 3 ay toplamda 9 seans tedavi gördü oğlum ve şu anda otizmden kurtuldu diyebilirim, bütün bunlar 6 ay gibi kısa bir sürede oldu, 6 ay önce bizim için mucize diye düşündüğümüz şey şu an gerçek oldu, belki de oğlumun hastalığının hafif olması sebebiyle bu kadar kısa sürede iyileşti ancak bu tedavilerin işe yaradığı ve Ahmet Aydın'ın otizmle ilgili söylediği herşeyin doğru olduğunu bizzat yaşayarak tecrübe ettim, burada paylaşmamın sebebi; başkalarının da bundan haberdar olması ve başka yavruların da şifa bulmasını sağlamaktır. İlk teşhis aldığımız zamanlarda araştırırken, 'çocuğu iyileşmiş olanlar neden paylaşmıyor, neden bize yol göstermiyor' diye yakınmıştım, bu nedenle deneyimlerimi paylaşmayı vicdani görevim olarak görüyorum. Diyet zor, diyet gereksiz diye düşünmeyin ne olur, başka doktorların söylediği gibi otizmin tek tedavisi özel eğitim değil, otizm bir bağırsak hastalığı ve bu hastalığı tedavi etmezseniz, sadece özel eğitimle belli bir noktaya kadar gelirsiniz, kaldı ki diyet yapmak o kadar da zor değil. İnanın yaşı büyüdükçe otizmli çocuğun davranış problemleriyle uğraşmak diyet yapmaktan çok daha zor.
merhaba bu diyetleri bende araştırmıştım ama okadar aksi görüş varki (kanıtlanmış bi tedavi yöntemi değil gerçekten iyileşen varsa göstersinler bizde önerelim şeklinde.bunu yankı yazganın bi konuşmasından dinlemiştim)insanın uygulayası gelmiyo.çünkü benim oğlum tam gün kreşe gidiyo ve bu benim için 2 kat zorlaşıyo bu diyet.ama sizin yazınızı okuyunca acaba diye düşünmeye başladım.yalnız biraz ayrıntı verirseniz mesela ben eskişehirde yaşıyorum ve çalışıyorum ahmet aydına getireyim desem ne tür testler yapılıyo ne kadar sürüyo vs
Günaydın sizin adınıza çok sevindim inş.bizimkilerde şifa bulur.Diyeti biraz daha açıklayıcı yazarsanız çok mutlu olurum.
kusura bakmayın çok soru sordum ama bikaç şey daha öğrenmek istiyorum bana testler hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz yani tam olarak ne yapıldı çünkü benim çok fazla istanbula gelme imkanım yok ben testleri buradaki tıp fakültesinde yaptırıp sonuç için gelmek istiyorum bide sizin test sonuçlarınız nasıl çıktı mesela ben otizm için kan testi yaptırdım bi eksiklik çıkmadı yani sonuçlara göre ne gibi işlemler yapılıyo mesela test sonuçları normal çıksa yinede diyet yapmak gerekiyomu bide balık yağı ve vitamin olarak ne kullanıyosunuz çünkü bunların biçoğundada koruyucu var diye biliyorumAksi görüşte olanlar nasıl bu kadar yavrunun vebalini alabiliyor anlamış değilim, tüm otizmli çocukların bağırsak sorunu, yeme sorunu v.s. yaşıyor olmaları tesadüf olamaz, kanıtlanmış olmak ne demek, ahmet aydının tedavi ettiği ve iyileşen çok fazla çocuk var, iyileşme ihtimalinin bile olması yetmez mi denemek için, Ahmet Aydın bunları kafasından uydurmuyor, bilimsel kaynaklardan araştırıyor, takip ediyor. Ahmet Aydından randevu almak zor çok yoğun kendisi ancak öğrencileri var, cerrahpaşa çocuk hastalıkları bölümüne gelip otizm dediğinizde gerekli testleri yapıyorlar, testlerin yapılması biraz zaman alabilir 20 gün belki bir ay sürebilir, kan testi yapılıyor, idrarda ağır metal taraması ve kakada mantar taraması yapılıyor, maddi durumunuz müsaitse özel bir merkezde de yaptırabilirsiniz, ancak hiç beklemeden balık yağı ve vitamin kullanmaya ayrıca diyete başlamanızı tavsiye ederim, diyete başladıktan 2-3 hafta sonra değişmeye başladığını göreceksiniz.
kusura bakmayın çok soru sordum ama bikaç şey daha öğrenmek istiyorum bana testler hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz yani tam olarak ne yapıldı çünkü benim çok fazla istanbula gelme imkanım yok ben testleri buradaki tıp fakültesinde yaptırıp sonuç için gelmek istiyorum bide sizin test sonuçlarınız nasıl çıktı mesela ben otizm için kan testi yaptırdım bi eksiklik çıkmadı yani sonuçlara göre ne gibi işlemler yapılıyo mesela test sonuçları normal çıksa yinede diyet yapmak gerekiyomu bide balık yağı ve vitamin olarak ne kullanıyosunuz çünkü bunların biçoğundada koruyucu var diye biliyorum
şimdi gördüm mesajı cevap yazdım..mrb. sevvvv. ozel msjimi okudunmu
Slm sevgili anneler,
yaseminbe benim oğlumda 38 aylık atipik otizmli.2 aydır özel eğitim alıyor.bende diyete sıcak bakmaya başladım.aydında yaşıyoruz.bende ahmet aydına götürmek istiyorum.özel bir labaratuvarda izmir de kandan ağır metal testi yaptırdık.nikel fazlalığı çıktı.sadece nikel fazlalığının önemli olmadığını tek başına bir sorun olamayacağı söylendi.ahmet aydın ın özeli varmı gerekirse ona götürmek istiyorum.nasıl randevu aldınız.bende şimdiden normal sütü bıraktım.keiSlm sevgili anneler,
mehmetinannesi 5-6 aydır diyetle bir fark yarattımı acaba.çocuğunuz kç yaşında ne durumda konuşuyormuMerhaba, Ahmet Bey'e bizim yavrumuzu da götürmüştük. Ağır metal testi, diyet, balık yağı ve vitamin vermişti. Ağır metal testini yapamamıştık ağır metal testi için gerekli kapsülleri içiremeyince. Diyeti 5-6 ay sürdürdük ama şu an sadece süt vermiyoruz.
Sizin gelişme kaydederken etkili olduğunu düşündüğünüz şey biorezonans mıydı ? yoksa diyet miydi ? ya da hangisi daha etkili olsu size göre
Merhaba, Ahmet Bey'e bizim yavrumuzu da götürmüştük. Ağır metal testi, diyet, balık yağı ve vitamin vermişti. Ağır metal testini yapamamıştık ağır metal testi için gerekli kapsülleri içiremeyince. Diyeti 5-6 ay sürdürdük ama şu an sadece süt vermiyoruz.
Sizin gelişme kaydederken etkili olduğunu düşündüğünüz şey biorezonans mıydı ? yoksa diyet miydi ? ya da hangisi daha etkili olsu size göre
yaseminbe benim oğlumda 38 aylık atipik otizmli.2 aydır özel eğitim alıyor.bende diyete sıcak bakmaya başladım.aydında yaşıyoruz.bende ahmet aydına götürmek istiyorum.özel bir labaratuvarda izmir de kandan ağır metal testi yaptırdık.nikel fazlalığı çıktı.sadece nikel fazlalığının önemli olmadığını tek başına bir sorun olamayacağı söylendi.ahmet aydın ın özeli varmı gerekirse ona götürmek istiyorum.nasıl randevu aldınız.bende şimdiden normal sütü bıraktım.kei
çi sütü ve yoğurdu veriyorum.ama peynir olarak kiçi peyniri yemiyor .bu bio rezonans nasıl bir şey .izmirde bulabilirmiyiz.maliyeti naıl.cavap verirseniz sevinirim.ilginzi için teşeşkkürler.oğlum 2 ayda gözd temsı kuruyor.seslenildiğinde bakıyor.her denileni anlıyor.anne al. su ver biti gibi kavramları kullanıyor.ilerleme nasıl bizim için güzel ama yavaşmı hızlımı anlayamıyoruz.
5-6 diyetle gözle görülür değişim oldu diyemem. Fakat biz Ahmet Aydın'a gitmeden önce makalesinden okuyarak inek sütünü kesip günlük keçi sütüne dönünce göz kontağının ciddi oranda arttığını farketmiştik. Sanki uzun bir uykudan uyanmış gibiydi kuzum. Gluten ve kazein diyetinde ise aynı etkiyi göremedik.mehmetinannesi 5-6 aydır diyetle bir fark yarattımı acaba.çocuğunuz kç yaşında ne durumda konuşuyormu
mehmetinannesi benim oğlumda 2011 ağustos 30 doğumlu.göz kontağı var isme bakıyor.özel eğitimden sonra beni tekip ediyor.kelime az.isteğini artık bu diyerek işaret ediyor.bazen anne al.se ver.bitti.gibi kelimeleri yerinde kullanıyor.5-6 diyetle gözle görülür değişim oldu diyemem. Fakat biz Ahmet Aydın'a gitmeden önce makalesinden okuyarak inek sütünü kesip günlük keçi sütüne dönünce göz kontağının ciddi oranda arttığını farketmiştik. Sanki uzun bir uykudan uyanmış gibiydi kuzum. Gluten ve kazein diyetinde ise aynı etkiyi göremedik.
2011 ocak 21 doğumlu. göz kontağı var ama kelime az. nesneleri toplama taşıması var.
balıkyağı carlson kullanıyorum .siz vitamin ve çinko olarak ne kullandınız.alerj,i testi kandanmı bakılıyor.çocuk hastanesine sorduk yapılmıyor dedeiDiyet, balık yağı, vitamin ve çinkonun da etkisi oldu, diyete başladıktan sonra yavaş yavaş değişiklikler olmaya başlamıştı ancak asıl faydayı biorezonansta gördük, biorezonansta (bizim gittiğimiz merkezde) detaylı alerji testi de yapıldı, ahmet aydının diyetinin yanında alerjisi olan gıdaları da vermedim oğluma, örn, mercimek, elma, tavuk, teflon ve daha birçok şeye alerjisi çıktı, ağır metal testini ilacı içiremediğim için ben de yaptıramadım, ancak içimde kaldı onu da yaptırmayı düşünüyorum,
teşekkür ederim size daha sonrada ihtiyacım olacak.daha deneyimlisiniz bizden.çocuğunuzdaki gelişimi en iyi siz anlarsınız, benim oğlumda çok hızlı ilerleme oldu, neredeyse normal bir çocuk gibi şu anda, çocuklarla oynuyor, hayali oyun oynuyor, iletişim kuruyor, herşeyi anlıyor, komutları yerine getiriyor, konuşuyor, sorulara cevap veriyor, tuvaletini söylemeye başladı, ancak hala tam anlamıyla düzeldi diyemiyorum, biraz daha yolumuz var onu da kreşle aşacağımızı söylüyorlar,
Ahmet aydının özeli yok, cerrahpaşadan randevu alınıyor ve 4-5 ay sonraya randevu veriyorlar, ben de randevu almıştım ama o tarihte ahmet aydın izinli olduğu için gidemedim, konferansına gittim, kitabını, yazılarını okudum uyguladım siz de öyle yapabilirsiniz.
biorezonansı internetten araştırın önce, izmirde vardır diye düşünüyorum, istanbulda bir kaç yer bulmuştum bana en yakın olan ve maliyeti en az olanı seçtim ancak çok şanslıymışım doktorumuz doğru tedaviyi uyguladı ve oğlumda süper sonuçlar aldık, bazı merkezler haftada bir çağırıyor biz yaklaşık 10-12 günde bir gidiyorduk, bizim tedavimiz toplam 10 seans sürdü, başka doktorlar daha uzun tedavi verebiliyor, hastanın durumuna ve doktorun yaklaşımına göre değişiyor sanırım, seans ücreti 150-200 değişiyor yerine göre,
burada paylaşmamın sebebi, annelerin önyargılarını kırmaktı, umarım daha çok anneyi otizmin tedavi edilebilir bir hastalık olduğundan haberdar edebiliriz,
Yarın biorezonansa gidip tanışacağız. Gelişmeleri paylaşırım sizinlemehmetinannesi benim oğlumda 2011 ağustos 30 doğumlu.göz kontağı var isme bakıyor.özel eğitimden sonra beni tekip ediyor.kelime az.isteğini artık bu diyerek işaret ediyor.bazen anne al.se ver.bitti.gibi kelimeleri yerinde kullanıyor.
sizleri tanıdığıma çok sevindim.kendimi bu yolda inanaın bazen çok yanlız hissediyorum.siz biorezonans hakkında ne düşünüyorsunuz.böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.
kreşe yeni başlayacak başlangıç olarak öğretmenimiz oyun grubuna gitmesini uygun buldu 1-2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?