Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Yarın biorezonansa gidip tanışacağız. Gelişmeleri paylaşırım sizinle
haberlerinizi bekliyorum.sizin çocuklarınız kreişe gidiyormu yarı günmü tam mı acaba.bizim öğetmenimiz bu gibi çocuklarda tam yada yarım gün şu anda gitmermesi gerektiğini söylüyor.şu an içn 1-2 saat oyun grubuna gidebilir dedi.

Yarın biorezonansa gidip tanışacağız. Gelişmeleri paylaşırım sizinle
haberlerinizi bekliyorum.sizin çocuklarınız kreişe gidiyormu yarı günmü tam mı acaba.bizim öğetmenimiz bu gibi çocuklarda tam yada yarım gün şu anda gitmermesi gerektiğini söylüyor.şu an içn 1-2 saat oyun grubuna gidebilir dedi.

arkadaşım bebeğin daha çok küçük, doktor mu dedi otizm riski var diye yani 8aylık bir bebek için neden bu kadar endişeleniyosunuz? annenin çocuğuyla ilgili endişe duyması ve bunu çocuğa hissetirmesi çocuğu ciddi anlamda geriletir, sizden olumlu mesaj almalı. benim kızım 27 aylık şu anda, 8aylıkken biz evden dışarıya adım atamazdık yabancılara gülmeyen gülmeyi bırakın yabancı birini gördüğü anda saatlerce ağlayan bir bebekti, çığlık çığlığa ağlamaktan bahsediyorum. bazı bebekler ilk başta aşağı yukarı sallar elini sonra kavrar normal saklar ( kızım 1 yaşında yaptı bay bayı:) göz dalması demişsiniz ben bu sebeple kızımı nöroloji profu olan kürşat aydın'a götürdüm, acaba vitamin eksikliği fala mı var diye otizm aklıma gelmedi, dokorun deyimiyle çocukların sinir sistemleri yeni yeni oluşmaya başladığı için tik ve dalgınlık olabilirmiş, bazen demir eksikliğide sebep olabilirmiş. eğer çocuğun gözü daldığında aynı anda vücudunu yada ellerini kasıyorsa, elindeki herhangi bir nesneyi düşürüyorsa, hızlı hızlı göz açıp kapamaları varsa o zaman endişelenmek gerekirmiş (kızımın gözleri çok dalardı bu arada, 1-2dk boyunca sabit bir yere bakar ama ismini söyleyince dalması biterdi, şu anda dalma yok) bebeğin için etrafta gördüğü herşey öyle heyecan vericiki herşeyle aynı anda ilgilenmek istemesi, dikkatini dağıtması çok normal, bu arada örnek veriyim kızım 2 yaşına kadar 5kelimenin dışında konuşmadı şu anda gayet güzel akıcı uzun cümleler kuruyor. demem o ki bebeğin için endişelenme gayet normal yaptıkları,endişeni bebeğine yansıtma emin ol hisseder. nacizane tavsiyem bol bol kitap oku anlamaz diye düşünme herşeyi kaydeder, benim o 2yaşına kadar konuşmayan kızım bir gün bana "anne bak astronot oldum ben aya gidip taş toplayacağım sonrada büyüteçle bakıcam" diye bir cümle kurdu böyle konuşmaya başladı. 8-9 aylıkken okuduğum kitaptan bir örnek herşey hafızada. sevgilerle....

birezonans la ile ilgili görüşmenizi yapabildinizmi
Görüştük sadece parmaktan bir kaç damla kan örneği aldılar. İlk seans haftaya başlayacak. Kanı tahlil edip gluten veya kazein diyeti yapabiliriz seanslar boyunca dediler duruma göre. Bu gün kan tahlilinin sonucu için arayacaklar. Her hafta 1 saat sürecek seanslar. Toplam 12 seans dediler.

hayırlısı olur inşallah faydasını görürsünüz bende izmirde bir yer buldum internetten araştırmalarımla götürmeyi düşünüyorum ama tam karar veremedim seansı ne kadar dediler acaba bir sakıncası yoksa

Avcılar'dayız. Tuvalet eğitimi veremedik henüz. Yaza doğru tuvalet eğitiminden sonra oyun grubu düşünüyoruz
birezonans la ile ilgili görüşmenizi yapabildinizmi
mehmetin annesi bende izmirde bir kaç yerlşe görüşütm.onlarda ortalama 3 ay süreceğini söylediler.fiatıda 220 imiş.çok fazla geldi bana.gerçi sizden haberlerini beklyoruz.gelişme hissederseniz bilgi verirseniz sevinirim.gerçekten bir gelişme oluyorsa bende yaptırıcam

small hangi yerlerle görüştünüz otizmle ilgili de yapıyorlar yani ben arayamadım daha bornova da bir yer var sinan akkurt du sanırım internetten baktım da birkaç kişiyi okudum ben gelişme olmuş ama

small hangi yerlerle görüştünüz otizmle ilgili de yapıyorlar yani ben arayamadım daha bornova da bir yer var sinan akkurt du sanırım internetten baktım da birkaç kişiyi okudum ben gelişme olmuş ama
bende aynı yeri aradm onla seansını 220 ilk tahlillerin ücretinide 440 olarak söylediler.faydası olup olmamsı önemli .yaklaşık 3000 liraya mal oluyor değermi acaba
diye düşünüyorum.

efege sizin çocuğunuz kaç yaşında izmirde oturuyorsunuz sanırım nereden ne kadar özel eğitim alıyor durumu nasıl sakıncası yoksa

bende aynı yeri aradm onla seansını 220 ilk tahlillerin ücretinide 440 olarak söylediler.faydası olup olmamsı önemli .yaklaşık 3000 liraya mal oluyor değermi acaba
diye düşünüyorum.
diye düşünüyorum.
Arkadaşım yanlış anlama bizim durumumuz da sizin gibi bu kadar parayı dil terapisine ver özel eğitime gönder cocugunu .Bi düşünsenize boyle duzeliyo olsa hic otizmli insan kalirmiydi.Ne kadar zengin aileler var.Benim Çocuğumun durumu o kadar kötüydüki anlatamam özel eğitime ve krese gönderdim.Tamamen düzelmesi ama disaridan pek bilemiyorlar.Diyet falanda yapmadım.Yapmayın demiyorum ama kendinizi kaptırmayın.Benim oğlum 1 e başladı hem de kaynastirma eğitimi almadan.Özel eğitime gönderin ama iyi bir yer olsun.

Sevgili anneler, biorezonans %100 iyileştirecek diye bir iddiada bulunmadım, benim oğlumla ilgili yaşadığımız süreci anlattım, benim oğlum biorezonans ve Ahmet Aydın'ın tedavisi ve uyguladığımız diyetle iyileşti, neredeyse % 100 iyileşti ve çok kısa bir sürede bu kadar yol katettik, diyete ve tedaviye önyargıyla bakanları gerçekten anlayamıyorum, ileride bir gün otizmin bir bağırsak hastalığı olduğu ve bu tedavilerle iyileşme ihtimalinin olduğu kanıtlanırsa bu önyargılı olan anneler kafalarını taşlara vurmayacaklar mı?

ayrıca belirtmek istiyorum ki biorezonans destek bir tedavidir, imkanı olan herkesin gitmesini tavsiye ederim hatta kendim için de gitmeyi düşünüyorum o ayrı mesele, ancak temel olan Ahmet Adın'ın kitabında anlattıkları ve uyguladığı tedavilerdir, biorezonans için maddi imkanı olmayanlar olabilir ancak Ahmet aydının Otizme çözüm var kitabını mutlaka alın ve okuyun. Ahmet Aydın bunları uydurmuyor, dünyada yapılan bilimsel araştırmaları takip ediyor, ve biomedikal tedavi sadece bizim ülkemizde değil, avrupada amerikada uygulanıyor, her çocuk tamamen iyileşmiyor olabilir, herkesin hastalığı, genetiği, alt yapısı aynı değil çünkü, ancak çocuklarınızı bir düşünün, yeme problemleri, dışkılama problemleri, alerjik yatkınlık, vitamin eksiklikleri ve şu an aklıma gelmeyen başka şeyler de var, bunların otizmli çocuklarda olması tesadüf mü sizce? özel eğitim de şart ancak yeterli değil, bu çocuklarda, d vitamini, b12 vitamini, başka çeşitli vitaminler, mineraller, çinko, omega3, eksik olabiliyor, vücut ağır metal yüklü olabiliyor, bağırsaklarda mantar, vücutta bakteriler, çeşitli alerjiler olabiliyor, otizmi bir yana bırakın çocuğunuzda bu sorunlar varken bunları tedavi etmek istemez misiniz?

haftalık bir seans ile 12 seans dediler.

yasemin be çoğu şeyde katılıyorum sana kabızlık, yeme problemi , uyku problemi vs gibi ama benim çocuğumu ahmet aydın a götürmem imkansız bunları kendi kafama göre mi yapayım ki sütü çok seviyor mesela akşamları veriyorum saedce yedikleri de belli başlı şeyler işte köfte , kabak köftesi, yoğurt, sucuk, ne çorba yedirebiliyorum, ne başka birşey pilav yiyordu yok artık onu da yemiyor, anca sevidiği çikolatalı ekmek, puding, muhallebi nasıl diyet yapçak çocuk açlıktan ne olur bilmiyorum, risperdal kullanıyorduk aşırı derecede kabızlık yaptı kestim şimdi biraz daha düzeldi öğle uykusu uyutmuyorum uykuda normal gibi artık, ama hani süt içiyor ama öyle uyuşuk bir çocuk değil gayet enerjik, bir yerini vurdumu ağlar, göz temasımız çok iyi düzeldi, konuşma yok bazen anne diyor, oyun oynama, konuşma yok , şimdi biraz biraz kardeşine bakıp onun yaptıklarını yapmaya çalışıyor o güldü mü o da gülüyor falan bilmiyorum bazen çok ümitsiz oluyorum nereye gitsem ne yapsam diye bazen de onu gördüm mü ümitleniyorum, bir konuşsak

benim oğlum yaklaşık 10 aydır özel eğitim alıyor ve kreşe gidiyor evet biçok şeyi aştık biraz ekolali var ama konuşmayada başladık hatta yaşıtlarıylada ufaktan iletişimede geçmeye başladı diyebilirim bizim şuanda tek problemimiz iletim ve göz teması ama inanın okadar yoruldumki çünkü böyle bi çocuğunuz varsa ona herşeyi siz öğretmek zorundasınız kurduğu cümlelere kadar ve öğretecek sonsuz şey var bazen bu durum düzelecekmi ben bunu nasıl başaracam diye umutsuzluğa düşüyorum çocuğumun geleceği nolucak diye endişeleniyorum onun için bence bu yöntemleri denemekten kimse bişey kaybetmez zaten başladıktan bi süre sonra gidişat belli olur bence duruma göre ne yapılacağına karar verilir artık.
benim oğlum tam gün kreşe gidiyo çok geniş kapsamlı bi diyet yapamam ama en azından sütü kestim hergün kreşe keçi sütü gönderiyorum biorezonans içinde yarına randevu aldım gidicez bakalım nasıl bi tedavi uygulayacaklar bakalım bi süre eğitimede ara verdim bi süre oraya gitmemek banada iyi gelecek.

Off Off....

Benim oğlumda %40 atipik otizmli,tuvalet eğitimi var,doktorumuz risperdal verdi,sabah akşam 0,25 mg veriyorum ama il 6 ay sadece akşamları veriyordum,şimdi sabahları vermeye başladığımdan beri idrarını kaçırıyor ,günde 1 kere kaçırıyor,bu şurubu kullanıp fayda gören oldumu yada bizim gibi yan etkisyle karşılaşan(

merhabalar siteyi yeni gördüm benim durumumda olan annelerle paylasımda bulunmak çok güzel. Kendimi çok yalnız hissediyordum burdaki paylasımları görünce çok sevindim. oğluma 4,5 yaşında atipik otzim teşhisi koyuldu şimdi 5,5 bucuk yaşında ben 2 yaşından beri çocuğumda farklılık olduğunun farkındaydım bir çok doktora götürdüm konuşur,bebekmiş gibi davranmayın düzelir dediler ailemde beni suçladı pimpiriklisin diye birde bizim ailede geç konuşma var acele etme konuşur dediler hep . evet oğlum konuşuyor ama hiç soru sormuyor sohbet etmiyor ihtiyacı olunca konuşuyor. Ankaradayım 1 yıldır evde özel eğitim aldırıyorum kendi imkanlarımla. çok yıprandım ama güçlü almam gerektiğini biliyorum. sizlerden tavsiye bekliyorum özellikle Ankarada oturan arkadaşlardan Özel Eğitim Merkezi tavsilerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…