- Konu Sahibi melodi1970
-
- #4.101
amin inşallahkizimi sali gunu ayri bir dr goturcem hani diyorlar ya bir dr la kalmayin diye bakalim o nediycek en azindan turk dr icimi dokucem bakalim allahin izniyle yenicez arkadaslar bu durumumuzu rabbim bizleri yavrularimizui uykudan uyandirir gibi uyandirsin insallah
benim oğlum 3 yaşında, gece 12 veya 01 den önce uyumaz, Allah'tan uyuduktan sonra geceleri kalkmıyor.arkadaslar kizimin uyku problemi var uyumuyo uyumak istemiyo rahatsizligindan dolayimi acaba hasta diye kresed felanda gonderemedim
Önce atipik otizm dediler, iki farklı doktor aynı şeyi söyledi bize.İşaret parmağını kullanmama ve konuşamama en belirgin özellikleri, birde çoğu zaman adına bakmıyordu.3 yaşını bitirmediği için raporu otizm olarak vermediler.Şu an çoğunlukla adına bakıyor ve konuşmak için çabalıyor.İşaret parmağını halen tam olarak kullanmıyor.Bizde döndürme çevirme gibi takıntılı davranış yok.Yemek yememiz çok problemli.pinarnehir sagol arkadasim senin oglun otizm degil galiba ne gibi sikayetleri vardi burda otizm diyip cikiyolar sinir oluyorum ya
Bizde hafızada zayıflık yok aksine çok kuvvetli hafızası.Eğitim çok olumlu etkiliyor.Etrafında uyaran olmazsa yanî kendi başlarına kalırlarsa el çırpma kanat çırpma gibi davranışlar oluyormuş.Benim oğlumda tablete çok düşkün.Birde süpürge fön blender sesine çok aşırı tepki veriyor.Allah sifalik versin meleklerimize canim benimkindede donen seylere dondermeye karsi takiti yok cok sukur ama defter yazili seyler resimli kitaplara cok duskun parmagini kitapta kullaniyor bazende birsey isterken birde benim kizimin el cirpmasi vardi onu azalttik yapma dedimmi yapmiyo bazen istemsiz gulusleri oluyor tavana bakiyor dikkatini dagitmaya calisiyorum ama moralim cok bozuluyo oyle gordukce melegimi birde her otizmde hafizada zayiflik oluyormu acaba burdaki arkadaslarimdan bana Bilgi vermelerini istityorum cok dusunuyorum artik hasta oldum
benim var onlarda konuşma sorun olmuyormuş.sadece sosyalleşmede sorunları varArkadaslar aspergerli hic tanidigiz varmi
canım çocukpsikiyatrına göster.otizmin her belirtisi olmak zorunda değil hatta 1-2 doktora götür.ben ilk doktora götürdüğümde yok dedi.daha sonra 2 tane daha götürdüm onlar var dediMrb arkadaslar
canım çocukpsikiyatrına göster.otizmin her belirtisi olmak zorunda değil hatta 1-2 doktora götür.ben ilk doktora götürdüğümde yok dedi.daha sonra 2 tane daha götürdüm onlar var dedi
Ağladığında istediğini kesinlikle yapmayın.Sizden birşey istemek için ağlama yöntemi geliştirmiş olabilir. Fiziksel olarak bir şikayeti yada ağrısı olmadığına da emin olun.Geçmiş olsun. Anlattığınıza göre otizm ile alakası yok.pedagoga goturcem zatennn ama ewde ben neler yapmaliyim
pınar nehir sizin çocugunuz sanırım 3 yaşında benim de 40 aylık oğlum var ne kadardır özel eğitim alıyorsunuz çocuğunuz ne durumda neler yapıyorsunuzAğladığında istediğini kesinlikle yapmayın.Sizden birşey istemek için ağlama yöntemi geliştirmiş olabilir. Fiziksel olarak bir şikayeti yada ağrısı olmadığına da emin olun.Geçmiş olsun. Anlattığınıza göre otizm ile alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?