- Konu Sahibi melodi1970
-
- #4.141
Benim oglum babayi biliyor ama bir sey isterken hep anne diyor babasi bile olsa yaninda bu durumu otizm ile ilgili diye düşündürüyorotizm ozelliklerini gostermiyorsa korkmayin ozamn
Bnm oglumda kimi sorsak gosteriyordu ama hepimize anne diyordu 22 aydan sonra hepimizi ayirmaya basladi su an 24 aylik bi cok seyi biliyor tekrarlayan hareketimiz su an yok dokuz tane doktor gezdim en iyisine kadar hepsi gelisim geriligi dedi 3 aydir krese gidiyor etkisi tabii var ama arkadaslarinla oynamiyorBenim oglum babayi biliyor ama bir sey isterken hep anne diyor babasi bile olsa yaninda bu durumu otizm ile ilgili diye düşündürüyor
Benim oglum 13-15 kelime biliyor goz temasi var adina da bakiyorBenim oglum babayi biliyor ama bir sey isterken hep anne diyor babasi bile olsa yaninda bu durumu otizm ile ilgili diye düşündürüyor
Vucut organlarini vs.evdeki esyalari bilirmi amacina uygun oynarmiBenim oglum 13-15 kelime biliyor goz temasi var adina da bakiyor
Surekli uyaran vermek gerekiyor yalniz birakmamak gerekiyor cok cocuklu ortamlar her seyin nismini bikmadan usanmadan tekrar tekrarsoylemek gerekiyor en onemlisi iletisim kurmasi bnm oglumun iletisimi fena degil ama konusmuyor 15 20 kelimesi var ama bi cok seyi taniyor artik beni anliyor ama cok zor bi donem heleki varmi yokmu dusuncesi daha beter
Kesinlikle katiliyorum benim oglumun da tekrarlayan davranislari yok ama akranlariyla oynamıyor surekli akranlarin oldugu ortamlara goturucem insallah faydasi olurSurekli uyaran vermek gerekiyor yalniz birakmamak gerekiyor cok cocuklu ortamlar her seyin nismini bikmadan usanmadan tekrar tekrarsoylemek gerekiyor en onemlisi iletisim kurmasi bnm oglumun iletisimi fena degil ama konusmuyor 15 20 kelimesi var ama bi cok seyi taniyor artik beni anliyor ama cok zor bi donem heleki varmi yokmu dusuncesi daha beter
Benim oglum 20 aylık hiç durmuyor sürekli ağlıyor ama sürekli artı k aglamaktan yoruldum kalabalik ortama girsek kimseye gitmiyor misafirlikte duramiyoruz ki hem o hem ben ağlayarak donuyoruz çalışan bir anneyim somestir tatilinde ilgileniyorum sürekli onunlayim ama yine agliyor hem ole ağlamak ki kitleniyo resmen. Otizm zannettik ama 10 ila 15 kelime konusuyor camasir makinesi calisirken bakmıyor arabalarini normal bir sekilde oynuyor goz temasi var ismine bakıyor parmak ucunda yoruyor du ama şimdi onuda yapmiyor nolur once ALlah sonra sizden yardim bekliyorum.
Vucut organlarinin cogunu tanir ewdeki bazi esyalarin isimlerini soylemez ama bilirVucut organlarini vs.evdeki esyalari bilirmi amacina uygun oynarmi
Bemce ozel hoca tut ve krese gonder cnmkizlar goz kontagi kuramiyorum kizimla var ama az napicam bilemiyorumki icim sikiliyo boyle yapinca kizim allahim yardimcimiz ol
Senin kizin ne kadar cnm ben de kres dusunuyorum ama oglum 20 aylik nssil yapicam bilmiyorumkrese gonderiyodum gecen hafta hasta oldular gidemediler krese ikigun gozlenmeyede gidemedi,ozel hoca dusunuyorumda gunde kac gun alsamda su kizimi acabilsem diye dusunuyorum nekadar kotu bir durum boylemi kalicak diyorum kizimin yuzune agliyorum rabbim buyuksun bir mucize yaratsa bir acilsa yavrularimiz konusabilseler biranonce ah ah
yanlış hatırlamıyorsam siz biorezonansa başlıycaktınız merak ettim başladınızmı faydasını gördünüzmü bu konuda bilgilendirirseniz sevinirimGoogle'a otizm mucize yazmadan 4-5 adet arama tavsiyesi çıkmakta. Aynı mucizeyi arayan bir çok insan var demek.
Özel ders yerine yaşam merkezi tercih ettik. Bu hafta başlayacağız. Haftada 3 gün 8 saat için 1200 TL istediler. 8 kişilik sınıfta. Anne baba olarak kaygılıyız aman şöyle olmasın vs. diye. Ama eğitime geliyor konu dönüp dolaşıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?