- Konu Sahibi melodi1970
-
- #4.281
Burdan lınk atmak yasak sanirim. Eger agirmetal diyet vs gibi biyolojik kismi hakkinda bilgi edinmek,soru sormak vs istiyorsaniz Ahmet Aydin'ın beslenme bülteni sitesinin forum kismina üye olup inceleyebilirsiniz. Kendisi ya da baska deneyimli kisiler genellikle sorulariniz cevapliyor. Sadece yazilanlari okumak bile yeterli deneyimi kazandirir size. Ailelerin,kuruluslarin merkezlerin ve egitimcilerin katildigi gruplara uye olmak icinde Face de arama kismina "otizm" yazdiginiz zaman bircok grup ve sayfa cikar karsiniza.Kimisini direk takip edebilirsiniz.Kimisinde kapali grup yazar. Basvuru yaptiginiz takdirde grup sorumlulari sizide gruba katar.o sayfalara örnek verirsen ya da link atarsan çok mutlu olurum teşekkürler
onceki arkadaslari okuyorumda ne guzel birbirleriyle herseylerini paylasmislar hic bos birakmamislar burayi samimi sicak kanli insanlar ama simdi oyle degil arada sirada ugruyo insanlar uyuyomusunuz arkadaslar hadi bizde paylasalim her anini yazalim yavrularimizin teselli olalim birbirimize..
merhaba..kızım 4 yaş 1 aylık.hiç konuşmuyordu...seslenince bakmıyordu.göz teması sınırlıydı.Ama her zaman sıcakkanlı bir çocuktu ve hayal gücü iyiydi...haftada iki saat özel eğitime gitti ve tam gün kreş.bence en önemlisi annenin ilgisi..kalabalık ortamlara sokmak ve sürekli ilgilenmek...blue meraba canim senin kizin nasil tani aldi ne durumdaydiniz ,masallah 1 bucuk senede iyi yol almisiniz derecesi neydi ne demislrdi drlar nasil bir egitim uyguladiniz yazarsaniz sevinirim..simdi kac yasinda kiziniz
blueo9 sen biorezonansa götürmüşmüydün çocuğunu yanlışmı hatırlıyorum.götürdüysen faydasını gördünmümerhaba..kızım 4 yaş 1 aylık.hiç konuşmuyordu...seslenince bakmıyordu.göz teması sınırlıydı.Ama her zaman sıcakkanlı bir çocuktu ve hayal gücü iyiydi...haftada iki saat özel eğitime gitti ve tam gün kreş.bence en önemlisi annenin ilgisi..kalabalık ortamlara sokmak ve sürekli ilgilenmek...
efege arkadaşım gaps la ilgili doktoru bulursan yazarsan sevinirim bende aydında yaşoyporum benim oğlum 42 aylık ben istanbula cerrahpaşaya bile götürmeyi düşünüyorum açıkçasıherkese merhaba; benim oğlumda sanki pek ilerleme yok gibi geliyor bana nerde ise bir sene olmak üzere eğitime başlayalı. Evde de uğraşıyorum ama pek yapmak istemiyor, bazen çok iyi oluyor, çok sıcakkanlı , gıdıklanmak ister, zıplatılmak ister, kelime hala yok, sadece mama, biraz anne demeye çalışıyor ama yok konuşma yok, göz temasımız eskisinden çok çok iyi, etrafa ilgisi de iyi bilmiyorumkreşe göndermedik hiç evde ikizi ve ablası ile zaman geçiriyor. Şarkıları çok seviyor, uyku düzenimiz tam diyemem, tuvalet eğitimini de inşallah baharda başlayıp bitiririz diye umut ediyorum, bilmiyorum nasıl olcak kafam o kadar dolu ki tıkanıp kalıyorum, şu an 45 aylık
Ege üniversitesinde bir d oktorun olduğunu ve gaps diyeti uyguladığını ben duydum ve buraya yazmıştım ama tüm araştırmalarıma rağmen bulamadım, yani metabolizma d oktorları var ilk önce genel çocuk polikliniğine gitmek gerekiyormuş, daha sonra onlar sevk ediyormuş.Burcu hanım dediler gaps diyetini uygulayan ama psikiyatri bölümünde var burcu özbaran diye bir doktor ama o mu bilmiyorum. Hala araştırmaya devam ediyorum , orada çalışan biri var ondan bilgi almaya çalışıyorum öğrendiğimde yazacağım buraya .
efege arkadaşım gaps la ilgili doktoru bulursan yazarsan sevinirim bende aydında yaşoyporum benim oğlum 42 aylık ben istanbula cerrahpaşaya bile götürmeyi düşünüyorum açıkçası[/QUO tabi yazarım yazmam mı kitabı okudum işte ben biraz uygulamaya çalışıyorum, süt ürünlerini komple kestim kemik suyu sürekli vermeye çalışıyorum, ama gluten kısmı biraz sıkıntılı , eve öğütücü falan almam lazım onu da daha yapamadım, normal un kullanmamak için , tam buğday unu kullanıyorum şu an en azından onda gluten az diye , krep yapıyorum süt yerine kemik suyu koyuyorum, kemik suyu ile sebze çorbası yapıyorum biraz zor oluyor yedirmesi , krebine karıştırıyorum, bende afiyetle yiyor:) ama tam anlamı ile uygulayamıyorum işte. Balık yağı ve vitasanol veriyorum, geçtiğimiz hafta da d3 aldım bir ampul onu verdim, ciğer püre halinde bir tatlı kaşığı bile yeter diyor kan için onu vermedim daha işte öyle birşeyler yapmaya çalışıyorum ama ne kadar faydalı nasıl bilmiyorum
tabi yazarım yazmam mı kitabı okudum işte ben biraz uygulamaya çalışıyorum, süt ürünlerini komple kestim kemik suyu sürekli vermeye çalışıyorum, ama gluten kısmı biraz sıkıntılı , eve öğütücü falan almam lazım onu da daha yapamadım, normal un kullanmamak için , tam buğday unu kullanıyorum şu an en azından onda gluten az diye , krep yapıyorum süt yerine kemik suyu koyuyorum, kemik suyu ile sebze çorbası yapıyorum biraz zor oluyor yedirmesi , krebine karıştırıyorum, bende afiyetle yiyor:) ama tam anlamı ile uygulayamıyorum işte. Balık yağı ve vitasanol veriyorum, geçtiğimiz hafta da d3 aldım bir ampul onu verdim, ciğer püre halinde bir tatlı kaşığı bile yeter diyor kan için onu vermedim daha işte öyle birşeyler yapmaya çalışıyorum ama ne kadar faydalı nasıl bilmiyorumefege arkadaşım gaps la ilgili doktoru bulursan yazarsan sevinirim bende aydında yaşoyporum benim oğlum 42 aylık ben istanbula cerrahpaşaya bile götürmeyi düşünüyorum açıkçası
onu bende düşünüyorum bende sütü kestiğimden beri algılaması ve göz teması oldukça düzeldi hayırlısı yaşları ilerlemeden birşeyler yapalım derdindeyiz ama ne kadar ne olacak bilmiyorum Allah yolumuzu açık etsin herkese sabır versin güzel günler göstersin inşallaharkadaşım bende kitabı inan 2 kere okudum.ama bu diyetler ağır diyetler bende senin gibi düşünüyordum ne yaparsam kar diyordum ama bazı yerlerde az bir kaçağın bile idiyeti bozduğunu yazıyordu bend ekendimi çok sıkmadım ama süt vermiyorum sütün algılamayı engellediğini düşünüyorum bizde öyleydi sütü kesince algılama arttı açıkçası
allah hepimizin evlatlarına şifa versin canımonu bende düşünüyorum bende sütü kestiğimden beri algılaması ve göz teması oldukça düzeldi hayırlısı yaşları ilerlemeden birşeyler yapalım derdindeyiz ama ne kadar ne olacak bilmiyorum Allah yolumuzu açık etsin herkese sabır versin güzel günler göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?