- Konu Sahibi melodi1970
-
- #4.301
Hayır canım ben götürmedim..Bir fikrim yok açıkçası düşündüm ama yapmadım.Biz sadece eğitim aldık.Bir de kızımın alarjisi olduğu için inek sütününü uzun süre içemedi.Keçi sütü içti.Şimdi yine sütü sevmiyor ve içmiyor.Sadece yoğurt yiyor.Sağlıklı beslemeye çalışıyorum o kadar.Ama ben de eğer İzmir'de varsa metabolizma uzmanı varsa götürmek isterim.Kızım balık yağı ve vitamin kullanırsam değişiyor.Kesinlikle iyi geliyor.Vitamin eksikliklerinin belirlenmesi gerek bence.blueo9 sen biorezonansa götürmüşmüydün çocuğunu yanlışmı hatırlıyorum.götürdüysen faydasını gördünmü
merhaba ayışığı..balık yağı için doktor bir test yapmadı.Çocuk doktoruna sorup kullanıyorum.efa-vit ismi.içinde vitaminlerde var.Kızıma iyi geldiğini düşünüyorum.Bazen de carlson sadece balık yağı var onu içiriyorum.o da iyi geliyor.Algısı ve dikkati artıyor.ben de ayrıntılı testler yaptırıp daha kapsamlı vitaminler kullanmasını istiyorum.Doktor araştırıyorum.arkadaslar nerdesiniz neden yazmyiyorsunuz ,blue nerdesin arkasaim soruma cvp verirmisin ltfen
ay ışıgı d vitaminini zaten bütün çocukların senede 1 defa kullanılması öneriliyo balık yağıda aynı şekilde yani ikisinide verebilirsiniz bi test yaptırmanıza gerek yok ben oğluma 1 ampul dvit3 içirdim senede 1 kere veriliyo birde carlson marka balık yağı çok faydasını gördük diyebilirim.canim senin kizin kac yasindaydi kafam okadar doliki unuttum,benim kizim hic birsey kullnmiyor burda randevulari cok gec veriyolar kanina felan bakilacak bakalim nolucak benim kizimda istemsiz hareketleri var yaptirmamaya calisiyorum ama bu vitminin onada iyi geldigini yazanlar vardiki bilmiyorum canim cok sikiliyor..insallah bizde yol alalim iyi olsun yavrularimiz tek istegim bu hayyatta
bende araştırıyorum olmadı ege üniversitesinden genel çocuk polikliniğinden alıcam randevu ordan metabolizma bölümüne sevk isticem başka yapcak birşey yok başka hastanelerde var mı acaba , bir fikrin olursa beni de haber edersen sevinirim canım , bende geçen hafta bir ampul verdim d3, balık yagı möller's ve vitasanol kullanıyorum . Ama yılda iki kere diye biliyordum d3merhaba ayışığı..balık yağı için doktor bir test yapmadı.Çocuk doktoruna sorup kullanıyorum.efa-vit ismi.içinde vitaminlerde var.Kızıma iyi geldiğini düşünüyorum.Bazen de carlson sadece balık yağı var onu içiriyorum.o da iyi geliyor.Algısı ve dikkati artıyor.ben de ayrıntılı testler yaptırıp daha kapsamlı vitaminler kullanmasını istiyorum.Doktor araştırıyorum.
doğrudur canım ben tam bilmiyorum zaten sanki bir yerde 6 ayda bir diye okumuştum diye hatırlıyorum yanlış olabilir tabi bende not aldım tarihi yılda bir veririm sağolay ışıgı ben d vitaminini ve balık yağını doktora sormadım zaten bu bütün çocuklara veriliyo ama siz vitamin veriyosanız içeriğine bi bakın isterseniz yada çocuk doktoruna bi sorun sonra kullanın.bu arada efege ben dr kadir tuğcunun yazılarına bakıyorum ve o 1 yaşından sonra senede 1 ampul dvit3 diyo yani 2 defa fazla gelmezmi
merhaba.kendimiz gidip eczaneden alabilizr muyuz. doktor yazmadan bu d vitaminini.birde nasil istiyoruz yani bi ismi falan var mi.meraba sevvv,canim burda 4 yasina kadar d vitamini verdiriyolar zaten evet balik yagini hic kullanmadim burda varmi aacaba o marka balik yagi arastircam kullanirim bende kizima belki insalla bizde faydasini goruruz
kan tahlili olmadan verebiliyoruz demi ama yinede dr soylemelimiyim acaba,
eczaneye bir ampul d3 vitamini alıcam de onlar verirler.merhaba.kendimiz gidip eczaneden alabilizr muyuz. doktor yazmadan bu d vitaminini.birde nasil istiyoruz yani bi ismi falan var mi.
tesekkür ederimeczaneye bir ampul d3 vitamini alıcam de onlar verirler.
merhaba.yeni degilim canım gecmise bakarsan bayadır burdaym.bize döktor bisey demedi.ama okudugum kadarıyla kullananlar fayda gòrünce bende kvllanmak istedim.bi zararı bi yan etkisi yoktur heralde demibittim meraba canim yenisin galiba burada ,burda birkere dr diyo zaten omndan sobnrada kendin alabiliyorsun eczaneden senin cocugun ne durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?