- Konu Sahibi melodi1970
-
- #4.321
meraba nil mil,benim kizlarimda krese gidiyor ama nebilim ordakiler pek birsey onermiyolar o yuzden birsey yazamiyorum hem daha kucuk benim kizlr boyayi felan agizlearina aliyolar daha boya yaptiramiyorum yani ama senin fikrinde guzel burdaki arkadaslar cocukalrinin neler yaptigini paylassa bizlerde faydalaniriz belki ..
birde benim kiz bulguru cok seviyo oda yaramazmis bu tur rahatsizliga neyapabilitrim pilav turunu cok seviyor
nil mil ,guzel oyun paylasmissin sabah ben kizima yaptim az bakti az bakmadi ama benim kizimin ilgisini kkkitaplar oyunlar tekerlemeler cekiyo sarki soyluyorum gozumun icibne bakiyo okadar guzel bakiyoki ama herzaman degil bugunlerde fazlalasti bakmasi ama simdi krese biraktim el bile sallamadi bana gozlerim dolu dolu eve geldim,cevreye bakiyorum herkesin cocugu pitir pitir konusuyo benim kizim yok agzi dolu ama kelime yok hala,zoruma gidiyo boyle olunca ,evet bulgur u cok seviyo pirincide makarnayida ama verirken korkuyorum cunki gelmiyo diyolar ya ondan kabizligimiz yok cok sukur ,bende veriyorum findik badem yiyo cok sukur..
canim ben hollanda dayim sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?