Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
canım bizim yaşadığımız şehirde hiçbi akrabamız yok oğlumun durumunu öğrendiğimizde kendi memleketimize gitmek istedik ama olmadı keşke gidebilseydik oğlum çok daha hızlı ilerlerdi benim oğlumun durumu hafif ama düşündümde efegeninde dediği gibi ikinci çocuk hem maddi anlamda hem manevi anlamda yorucu olucak tabi birde diğer çocuktada böyle bi durumun görülme ihtimali var

bende götürmek istiyorum ama normal çocuk hastanesinde metabolizma bölümüne orda da bakıyorlar değilmi

birde bu tahlilleri nasıl ayarlıyorsunuz yani hepsi bir arada nasıl olcak ki özellikle dışkı ??

beslenme bölümüne yönlendirildiğiniz zaman gün konusunda görüşün.kanları sabah aç karna alıcaklar.kaka tahlili için de ister bekleyin istersenizde numune kaplarından alıp çocuk yaptığı zaman götürün.

bizim randevu 9 da idi saat 11 gibi kan aldılar.kaka tahlili için kayıt yaptırın .eşim daha sonra götürüp vermişti numuneyi

bizim randevu 9 da idi saat 11 gibi kan aldılar.kaka tahlili için kayıt yaptırın .eşim daha sonra götürüp vermişti numuneyi
anladım sağol canım onu da yaptırayım da içimde kalmasın yalnız gerçekten şu gluten uykuyu etkiliyor mu acaba bilmiyorum nasıl yapcam kafam o kadar karışık ki canım çok sıkkın

hiç sıkma canını,kararlı olmak önemli olan.herkeste etki edecek diye bir durum yok diyorlar zaten sadece ihtimal üzerine bile olsa bazı gıdalardan vazgeçilebilir.

hiç sıkma canını,kararlı olmak önemli olan.herkeste etki edecek diye bir durum yok diyorlar zaten sadece ihtimal üzerine bile olsa bazı gıdalardan vazgeçilebilir.
muhakkak ben sütü kestiğimden beri çok fazla değişim oldu oğlumda bu bir gerçek ama gaps diyeti kitabındakilerin hepsini uygulayamıyorm malesef kemiksuyu bir şekilde vermeye çalışıyorum ama işte

sizin sonuçlarınız nasıl çıktı zurrr nasıl çocuğunuz doktor neler söyledi biraz bilgi verir misin canım bi sakıncası yoksa?

sizin sonuçlarınız nasıl çıktı zurrr nasıl çocuğunuz doktor neler söyledi biraz bilgi verir misin canım bi sakıncası yoksa?
kanda bakır ve çinko yüksek çıktı.dr çok yüksek değil dedi.ağır metal için ilaç içirdik ama toplayamadık onuda bu hafta için toplayıp tahlil için göndericeğiz.
gaitada candida çıktı.biz bunu için şekeri ve süt ürünleri ilk ay.2. ay gluteni 3. ayda tüm ambalajlı hazır gıdaları kesin dendi. biz daha ilk aydayız biorezonans için kan verildi. biorezonansa başlanıcak mantar ve alerji tedavisi için.(o yüzden biorezonans uygulan arkadaşlardan yardım istedim ama sevvv arkadasımdan)
tabi 1 bucuk aydfan beri yogun eğitim alıyor oglum.bizi anlamaya başlıyor inşallah devamı gelir.)
tv yi kapatınca göz temasında artış oldu.

bunları devlet hastaneside yaptırdınız öyle mi? biorezonans için bende aradım görüştüm orda yapıyolar kan tahlili ama tam emin olamadığım için gitmedim hiç görüşmeye . süt ve süt ürünlerini kolayca kestik ama diğerleri nasıl olcak hiç bilmiyorum olmıcak birşey değil ama bizim uyku sorunumuz çok kabızlıkta vardı aşırı derecede sütü kestiğimizde beri kabızlık geçti gibi , ama çok ağlayarak kalkıyo , ağlıyo ağlıyo , uyumuyo , göz teması , ilgisi iyi ama işte elinde birşeyleri sürekli tutması, döndürmesi, sağa sola sallanması fazlalaştı

biz cerrahpaşada yaptırdık.bizdede bebekliğinden beri gaz sancısı vardı.biraz daha sakin bu aralar ama gecelerei ağlamaları var sancıları oluyor.uykusuzluk ve uykuya kolayca dalamama bende de vardı.

Ah canım ya. Diğeri de kendince haklı. Zor ama aşılacak şeyler. Pozitif ayrımcılık yapmaya devam et ama ikizine farkettirmeden. Tabi bu nesilden birşey kaçmaz herşeyin farkındalar. Kıskançlık dışında olumlu yönleri çoktur. 11 yaşında olan abla da yardım eder. Hepsini Allah bağışlasın, Allah sağlık mutluluk versin kuzularımıza.

amin canım tüm yavrulara , kızım en büyük yardımcım zaten onun hakkını nasıl öderim bilmiyorum sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…