- Konu Sahibi melodi1970
-
- #4.521
canım bizim yaşadığımız şehirde hiçbi akrabamız yok oğlumun durumunu öğrendiğimizde kendi memleketimize gitmek istedik ama olmadı keşke gidebilseydik oğlum çok daha hızlı ilerlerdi benim oğlumun durumu hafif ama düşündümde efegeninde dediği gibi ikinci çocuk hem maddi anlamda hem manevi anlamda yorucu olucak tabi birde diğer çocuktada böyle bi durumun görülme ihtimali varCnm benim oglumda otizm yok gelisim geriligi deniyor su anda iki yasinda ama ablasi ne yapiyorsa onu yapiyor ondan duydugu herseyi soyluyor cok agir durumda olanlar icin bisi diyemiyorum ama daha iyi seviyede olanlar icin kardes cok onemli bence benim oglum surekli ablasiyla oynuyor eger kuzenleri falan vatsa yasiti sik sik beraber olun ve kesinlile kres ben 19 aylik verdim krese iyikide veemisim krese verdigimde hic bisi bilmiyordu ama kimse farkinda bile olmadilar simdi herseyi anliyor butun komutlari aliyor ve kreste herseyi ogretiyorlar tabii en onemlisi sosyallik
bende götürmek istiyorum ama normal çocuk hastanesinde metabolizma bölümüne orda da bakıyorlar değilmibizde gittik cerrahpaşaya.sadece kabızlık oolup olmamasına göre mantar testine bakmıyorlar.sindirim yapılıyormu yapılmıyormu?engel ne?buna bakılıyor.mesela benim oglumun dışkısında sindirilmemiş gıdalara rastlıyordum.ve teste candida albicans çıktı.bunun nedeni de yogun antibiyotik kullanımında bağırsaktaki faydalı bakteriler ölüyor ve zararlı denilen candida egemen oluyor.şekerle beslendiği için tedavide şekeri kesiyorsun.
çocuk bölümündenden randevu alıp oraya yönlendirilmek isteyebilirsiniz.bende götürmek istiyorum ama normal çocuk hastanesinde metabolizma bölümüne orda da bakıyorlar değilmi
aradım ben hastaneyi önce çocuk bölümüne genel polikliniğe gitmem gerekiyormuş direk metabolizma bölümüne gidilmiyormuşçocuk bölümündenden randevu alıp oraya yönlendirilmek isteyebilirsiniz.
birde bu tahlilleri nasıl ayarlıyorsunuz yani hepsi bir arada nasıl olcak ki özellikle dışkı ??
anladım sağol canım onu da yaptırayım da içimde kalmasın yalnız gerçekten şu gluten uykuyu etkiliyor mu acaba bilmiyorum nasıl yapcam kafam o kadar karışık ki canım çok sıkkınbizim randevu 9 da idi saat 11 gibi kan aldılar.kaka tahlili için kayıt yaptırın .eşim daha sonra götürüp vermişti numuneyi
muhakkak ben sütü kestiğimden beri çok fazla değişim oldu oğlumda bu bir gerçek ama gaps diyeti kitabındakilerin hepsini uygulayamıyorm malesefhiç sıkma canını,kararlı olmak önemli olan.herkeste etki edecek diye bir durum yok diyorlar zaten sadece ihtimal üzerine bile olsa bazı gıdalardan vazgeçilebilir.
kanda bakır ve çinko yüksek çıktı.dr çok yüksek değil dedi.ağır metal için ilaç içirdik ama toplayamadık onuda bu hafta için toplayıp tahlil için göndericeğiz.sizin sonuçlarınız nasıl çıktı zurrr nasıl çocuğunuz doktor neler söyledi biraz bilgi verir misin canım bi sakıncası yoksa?
oynuyoruz canım kutu kutu pense birde 11 yaşında ablamız var o da çok yardımcı , ama kardeşi ile ablası ile çokgüzel anlaışyor hatta sıkıldımı gidiyo ablasının yanına başlıyo gülmeye gıdıklasın diye :) her yaptığını yüreklendiriyorum, yemek yediğinde bile aferin benim oğluma diye bağrıyorum benim tek sıkıntım ona karşı ilgilden bazen diğeri kıskançlık yaratıyo bak anne bende yapıyorum diyo onla da ilgilen ona da laf anlat falan derken birde hemen onun önüne geçiyor kıskançlıktan sıkıntı oluyo ama faydası da çok tabi sürekli onu takip eder napıyo diye bakar, şuan iyiler arada vurma oluyo tabi ama o kadar olcak :)
amin canım tüm yavrulara , kızım en büyük yardımcım zaten onun hakkını nasıl öderim bilmiyorum sağolsunAh canım ya. Diğeri de kendince haklı. Zor ama aşılacak şeyler. Pozitif ayrımcılık yapmaya devam et ama ikizine farkettirmeden. Tabi bu nesilden birşey kaçmaz herşeyin farkındalar. Kıskançlık dışında olumlu yönleri çoktur. 11 yaşında olan abla da yardım eder. Hepsini Allah bağışlasın, Allah sağlık mutluluk versin kuzularımıza.
möller s kullanıyorumarkadaşlar balık yağı kullanıyormusunuz?veya bana önereceğiniz bir marka varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?