Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
muhakkak ben sütü kestiğimden beri çok fazla değişim oldu oğlumda bu bir gerçek ama gaps diyeti kitabındakilerin hepsini uygulayamıyorm malesef kemiksuyu bir şekilde vermeye çalışıyorum ama işte
biz süt ürünlerini zaten kullanmadık ama gluteni nasıl hayatımızdan çıkracağız bilemiyorum çok zor içinde gluten olmayan birşeyler bulmak neredeyse imkansız..diyetten fayda görenler var her ne kadar inanmayan doktorlar olsada var ama..söylediğim gibi bizim tahlillerde birşey çıkmadı çok şükür ama dışkı istemediler yaptırmadık.bizden topuktan da kan aldılar hani bebek ilk doğduğunda alınıyor ya galiba zeka ile ilgili olan diye biliyorum?şimdi gluteni denemeye çalışsam diyorum zor uykumuz iyi kabızlık yok boşunamı uğraşmış olurum bilemiyorum ama yapsak fayda görürmüyüz acaba diyorum bir akıl verin lütfen

merhaba anneler ilk sayfayı okudum benimde oğlum 13 aylık olcak ilk msj da dikkatimi çeken tv oldu oğlum resmen reklam hastası reklamlar çıkınca dünyayla iletişimini kesiyor resmen birde konuşmaya başlamadık henüz dede diyor bende korkmaya başladım şimdi bu msj ları okuyunca

balık yağından memnunum ayrıca vita sanol kullanıyorum . Evet gluteni çıkarmak o kadar zor birde yeme sorunumuz var zaten herşeyi yemiyor benim oğlum nasıl olcak bilmiyorum kabızlık bizim de düzeldi, ama uyku sorunumuz var . Şimdi bu testleri yapınca doktor yönlendirme yapmıyor mu ki ona göre hareket etsen bende tam olarak bilmiyorum canım , yani gaps diyeti kitabını okudum ve inandım gerçekten uygulansa işe yarar diye d üşünüyorum ama uygulamak o kadar zor ki birde çalışırken sürekli yanında değilim.

zaten möller in içinde vitamin var neden ayrıca vitamin kullanıyorsunki?uyku sorununuz var derken nasıl uykusu tarif edermisn?canım testleri yaptırdık doktor bir sorun yok temiz dedi,yazmıştım daha öncede diyet hakkında ne düşünüyorsunuz diye sordum inanmayan bir tavırla sağlıklı beslenin dedi sadece.siz bu arada risperdal falan ilaç kullanıyormusunuz?

arkadaşlar balık yağı kullanıyormusunuz tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı?
ben carlson kullanıyorum zaten araştırdığım kadarıyla möllers ve carlson en iyileri ama möllers balığın ciğerinden carlson balık etinden yapılıyomuş o yüzden carlsonu tercih ettik birde carlson sadece balık yağı vitamin yok yani yaz kış kullanılabilir

ben gaps diyeti kitabını almıştım , ayrıca döküman gönderdiler, orada kullanılması gerektiği yazıyordu, doktora da sormuştum kullanmamda sakınca var mı diye yok dedi. Uyku sorunumuz çok değişiyo, yani normalde gündüz uyutmamaya çalışıyorum, tabi akşam sekiz gibi uyuklamaya başlıyo sürekli oyalıyorum, sonra uyuyo ama yine kalkıyo gece üç dört beş farketmiyo, sonra sabaha kadar ayaktayız, bazen çok ağlayarak kalkıyo( genelde) sakinleştiryiorum daha sonra dolanıyo kendi kendine elinde birşeylerle , mesela dün akşam yarımdı uyuduğunda daha sonra beşe doğru kalktı, onbirbuçuk gibi uyumuş tabi ben işe geldim uyuyamadım, yani hem onu hem beni etkiliyo bu durum çok kötü . Risperdal geçen yaz kullandım, bitirmedik şişeyi, ozaman biraz düzene girdi uykusu , ama kabızlık çok fazla oldu bıraktım, sonra işte bu ilaç kullanımında sürekli kontrol edilmesi gerektiği falan yazıyordu heryerde birde benim oğlum daha 14 kilo mesela ama doktor vermişti nasıl niye verdi onu bilmiyorum içime sinmiyordu hiç verirkende bende bıraktım, bir süre hırçınlık oldu sonra normale döndük derken yine başladı, nasıl olcak hiç bilmiyrum doktora söylesem yine ilaç diyecek ama ben ilaç kullanmak istemiyorum

zurrrr ağır metallere felan bakıldımı canım.cerrahpaşaya gitmeniz fayda sağladımı bende gitmek istiorum.eşimi ikna edemedim.istanbul dışındayız

aynı şeyleri düşünüyor sevv.çalışırken bile bazen vicdan yapıyorum oğlumla ilgilenemiyorum diye.

aradım ben hastaneyi önce çocuk bölümüne genel polikliniğe gitmem gerekiyormuş direk metabolizma bölümüne gidilmiyormuş
efege her hastanede çocuk metabolizma varmı yada sen nerey, aradın öğrenebilirmyim izmirdeydin sanırım ben de aydındayız

anladım sağol canım onu da yaptırayım da içimde kalmasın yalnız gerçekten şu gluten uykuyu etkiliyor mu acaba bilmiyorum nasıl yapcam kafam o kadar karışık ki canım çok sıkkın
b3een sadece sütü kestim.yoğurtta fazla vermiyorum.ama peynir yiyiyor.ekmek ürünleri yiyiyor.uykudasıkıntımız yok

fege burun kaşınısı varmı.burnunu kaşırmı.bir ara benimoğlumda ağlayarak kalkardı.burun kaşıntısı vardı.netten araştırınca bağırsakta mantardan burun kaşıntısı ve ağlayarak uyanma oluyormuş .sonra gaita testi yaptırsık ama çıkmadı .bilgine.

small sağol , nasıl geçti peki ?? ben izmirdeyim canım evet behçet uz çocuk hastanesine götürmeyi düşünüyorum 31 martta heyet randevumuz var o güne çocuk doktorundan da randevu alıcam o sevk ediyormuş zaten, ege üniversitesinde de var ama orası biraz daha sorunlu oluyor o yüzden behçet uza götürmeyi düşünüyorum.

efege bilmiyorum ama kendiiğinden geçti tahlillerde de mANTAR FELAN çıkmadı. behçet uzda çocuk metabilizma varmı. ağır metal testi felan yapılıyormu acaba

zurrrr ağır metallere felan bakıldımı canım.cerrahpaşaya gitmeniz fayda sağladımı bende gitmek istiorum.eşimi ikna edemedim.istanbul dışındayız
bakır ve çinkoya kanda rastlanıldı.ağır metal dediğimiz idrar da bakılana ise bu hafta kilosuna gore dmsa veriliyor onu içirip idrarını topluyorsun .orda da kurşuna bakılıyo yada varsa diğerlerine.

arkadaşlar özel de yada diger bölümlerde yapılan mantar arama testleri genellikle metabolizmanın istediği gibi bişi değil.örneğin ben özel bi hastanede yaptırdım hiçbişi çıkmaadı ama metabolizma da,ekim yapıp üreme olup olmadığına baktılar ve mantar çıktı.

yani hiç bu kurum hakkında şuçlayıcı bişi söylemiyorur ,başıma gelen olaydan bahsettim

herkese meraba ,hokuyorumda epimiz bir arastirmanin pesindeyiz boyle olmasida cok iyi yurekli anneller,bizimde kan tahlilimiz var bu mantar conko felan cikinca kanda ilac veriyotrlarmi ve bu mantarin ve conkonun cocukta ne gibi zararlari oluyo onu bilemiyorum ilacin faydasi oluyormu yani cocukta ne gibi degisimler oluyoru bilen arkadaslarimdan cvp bekliyorum rabbim hepimizin ve yavrularimizin yardimcisi olsun sifa versin insallahh..biranonce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…