- Konu Sahibi melodi1970
-
- #4.581
evet çizgi filmleri reklamları hepsini ezberleyip kendi kendine onları söylüyodu. araya giremiyodukMerhaba replik tekrarı derken tv deki replikleri mi tekrarlıyordu?
nil uzelme arkadasim ya allah buyuktur ,hicmi kafana goere bir yer bulamadin 4 drtluk olacak diye birsey yok maksat cocuk sosyallesmesi icin kalabalikta biraz acilabilmesi icin..insallah rast gelirde bulursun tabiki coccugunla kendin ilgilensen cok gezdirsen oyunlar oynasan zamanla daha acilacak ama maddiyat yonundende calisman gerekiyorsa neyapican mecburen calisicaksin canim ya
evet çizgi filmleri reklamları hepsini ezberleyip kendi kendine onları söylüyodu. araya giremiyoduk
nil bir denver testine git bakalim onlar ne diycek insallah hersy iyi olur canim..
aynen benimki de yedim diyor :) ne yedin diyorum canı ne istiyosa onu söylüyor. börek yedim diyo ama börek fln yememiş mesela :) biz de sohbet edemiyoruz, ufak tefek konuşmalar var, ama bişey anlatmıyor. bugün ne yaptın diyorum, yaptım diyor. off :)memurfizikci sizin çocuğunuzun konuşması nasıl?
Benim kelimeleri var ama sohbeti yok mesela "yemek yedin mi" diyorum "yedim" diyor.
Yemese de yedim diyor.
aynen benimki de yedim diyor :) ne yedin diyorum canı ne istiyosa onu söylüyor. börek yedim diyo ama börek fln yememiş mesela :) biz de sohbet edemiyoruz, ufak tefek konuşmalar var, ama bişey anlatmıyor. bugün ne yaptın diyorum, yaptım diyor. off :)
aynı cevaplar çok benziyor bizim çocuklar.. senin önceki yazdıklarını da okumak istiyorum. şimdi işten çıkıyorum bu akşam okuyacağım. yine yazışalım olur mu? yalnız olmadığımı bilşmek iyi geldiBu neden kaynaklanıyor acaba. Baştan savma cevaplar. Dikkat eksikliği olabilir mi diyorum. Çünkü dikkatini ilgi alanı olan şeye öyle güzel veriyor ki şaşırıyorum.
Ama ilgisini çekmeyen birşeyse kısa cevaplar.
Ben yerine kendi adını kullanıyor. Onu alıştırmaya çalışıyoruz şimdi. Bu kimin diyorum alinin diyor hayır benim diyeceksin diyorum benim diyor.
aynı cevaplar çok benziyor bizim çocuklar.. senin önceki yazdıklarını da okumak istiyorum. şimdi işten çıkıyorum bu akşam okuyacağım. yine yazışalım olur mu? yalnız olmadığımı bilşmek iyi geldi
benim eşim de hep aynı düşüncede idi, açılır, acele ediyorsun, gayet normal bir çocuk ama işte anneler anlıyor , hissediyor, çünkü ne olursa olsun biz daha fazla vakit geçiriyoruz, daha dikkatliyiz. Eğer eşimi dinlemiş olsaydım çok geç kalabilirdik ki yine onu dinledim 2-3 ay gitmedim, ama sürekli araştırdım araştırdım, belirtileri söylemeye başlayınca o da anlamaya başladı ama hala kabullenmiş değilİnşallah geçecek canım ya sağol. Götüreceğim onun düşüncesi yaza kadar açılır konuşması falan anlamaya başlar ama ben zaman kaybetmek istemiyorum. Ya birşey varsa bir ay bir gün bile önemli özel eğitim gerekiyorsa ağaç yaşken eğilir.
benim eşim de hep aynı düşüncede idi, açılır, acele ediyorsun, gayet normal bir çocuk ama işte anneler anlıyor , hissediyor, çünkü ne olursa olsun biz daha fazla vakit geçiriyoruz, daha dikkatliyiz. Eğer eşimi dinlemiş olsaydım çok geç kalabilirdik ki yine onu dinledim 2-3 ay gitmedim, ama sürekli araştırdım araştırdım, belirtileri söylemeye başlayınca o da anlamaya başladı ama hala kabullenmiş değil
arkadaşlar birde şimdi ben metabolizma bölümüne gitiğimde ne dicem yani bağırsağında mantar var mı ona baktırmak istiyorum başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?