- 24 Şubat 2015
- 143
- 80
- 38
- 50
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #4.601
ben yazmıştım, önce çocuk hastalıklarından randevu alınıyor diye ama okumadın sanırım keşke istediğin uygun saate alsaydın randevuyu, bu testleri herkes yaptırabilir diye düşünüyorum kötü birşey değil yani kayıtlarda kalsa bile , bir üstte nil mil yazmıştı neler söyleyebilirsin doktora :) burdaki benim gideceğim devlet hastanesi olduğu için istemezler diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum cerrah paşa ya giden arkadaşlar cevap verir sanırım canım Allah kolaylık versin ama eşine söyle ne gerek var kendini strese sokmayaarkadaslar mrb.bende metobolizma bölümüne randevu almaya calısiyorm.ama önce cocuk hastalıklari bölümüne gidecekmisiz ordan yönlendırileckmis.bende cocuk haştaliklari bölümüne yarin icin randevu aldm cerrahpaşadan.ama erken saat oldugu icin sanirim gidemiçem.cünkü kizımı uyandirirsam burnumdan getirir.benim merak ettigim.simdi ben rapor almadim.ama bu testleri yaptirirken falanwbi sekilde kayitlarda kalir bisey olur mu diye korkuyorum.gidince ne dicem hic bilmiyorum.bi de bunlardan ücret aliyorlar mi.cünkü ben esimden gizli götürecm.o hic istemiynr cünkü.kafana göre götürme gerekirse doktor söylerdi diye kiziyor .o yüzden
nil mil meraba canim benim kiz budefada ishal onla ugrsiyorum takipten dun yarim getirdi esim istahi yok zaten birseyede ilgisi yok cok moralim bozuk cgeceleri uyuymuyoruz oburunede gecer diye korkuyorum napacam bilemiyorum..
ben acikcasi icim rahat etsin diye göturmek istiyorum ama kabızliktan yana cok cektik biz.neler yasadik bir ben bilirim.günde 2 kere lavman yapiyorduk yavruma.gecmisti ama simdi risperdal kvllanmaya basladk ya wc ye gitme araligi uzadi.yine olack diyewkorkuyorum.o yüzden götusmek istiyorum.tsk edrm cvp icin.erkekler dediginiz gibi daha rahat.Bittim dışkısında sindirilmemiş besinler varsa, kabızlık, ishal, gaz sancısı gibi rahatsızlıkları varsa götür.
Yani birde için rahat etsin diye de götürmek lazım. Sonra gözden kaçan birşey mi var diye biz evham yapıyoruz.
Erkekler çok rahatlar. Birşey olmaz deyip çekiliyorlar kenara.
evet yazdiginizi görmedm.sürekli takip ediynrum ama sanirim h.mben yazmıştım, önce çocuk hastalıklarından randevu alınıyor diye ama okumadın sanırım keşke istediğin uygun saate alsaydın randevuyu, bu testleri herkes yaptırabilir diye düşünüyorum kötü birşey değil yani kayıtlarda kalsa bile , bir üstte nil mil yazmıştı neler söyleyebilirsin doktora :) burdaki benim gideceğim devlet hastanesi olduğu için istemezler diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum cerrah paşa ya giden arkadaşlar cevap verir sanırım canım Allah kolaylık versin ama eşine söyle ne gerek var kendini strese sokmaya
evet görmemism yazdigini sürekli de takip ediyorum ama gözden kactın sanirim.randevu saatinh malesef secemiyoruz.yoksa ben de sabah erkenwsaate almazdm.tekrar almaya calısçm artik.eşime istemiyor.gerek olsa doktor söylerdi kafana göre is yappma diye kiziyor o yüzdenben yazmıştım, önce çocuk hastalıklarından randevu alınıyor diye ama okumadın sanırım keşke istediğin uygun saate alsaydın randevuyu, bu testleri herkes yaptırabilir diye düşünüyorum kötü birşey değil yani kayıtlarda kalsa bile , bir üstte nil mil yazmıştı neler söyleyebilirsin doktora :) burdaki benim gideceğim devlet hastanesi olduğu için istemezler diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum cerrah paşa ya giden arkadaşlar cevap verir sanırım canım Allah kolaylık versin ama eşine söyle ne gerek var kendini strese sokmaya
ben acikcasi icim rahat etsin diye göturmek istiyorum ama kabızliktan yana cok cektik biz.neler yasadik bir ben bilirim.günde 2 kere lavman yapiyorduk yavruma.gecmisti ama simdi risperdal kvllanmaya basladk ya wc ye gitme araligi uzadi.yine olack diyewkorkuyorum.o yüzden götusmek istiyorum.tsk edrm cvp icin.erkekler dediginiz gibi daha rahat.
anladım canım hayırlısıevet yazdiginizi görmedm.sürekli takip ediynrum ama sanirim h.m
evet görmemism yazdigini sürekli de takip ediyorum ama gözden kactın sanirim.randevu saatinh malesef secemiyoruz.yoksa ben de sabah erkenwsaate almazdm.tekrar almaya calısçm artik.eşime istemiyor.gerek olsa doktor söylerdi kafana göre is yappma diye kiziyor o yüzden
bizde kabızlık çok çektik ev ayağa kalkıyordu ağlamasından yavrum , ne zaman ki sütü kestim ondan sonra düzene girdi o günden beri hiç ağlamadı, düzene girdi, eğer süt veriyorsan bir kes istersen belki düzelir, risperdal da çok etkilemişti biziYa kabızlıktan bizde muzdarıpiz. Hep kayısı, hurma, ceviz badem böyle şeyler aralarda meyva yediriyorum ama bir türlü düzene girmiyor. Bu yüzden kakası gelince korkuyor acıyacak diye. Bağırsakları çalışmayınca iştahı da olmuyor. İştahı olmayınca sinirli oluyor. Böyle herşey birbirini tetikliyor. Yaptırmakta fayda var ben diğer testleri yaptırıcam öncelikle sonra ona da baktırmak istiyorum. Bazı eşler böyle ben önce diyorum kendi eşimi mi tedavi ettirsem :)
bizde kabızlık çok çektik ev ayağa kalkıyordu ağlamasından yavrum , ne zaman ki sütü kestim ondan sonra düzene girdi o günden beri hiç ağlamadı, düzene girdi, eğer süt veriyorsan bir kes istersen belki düzelir, risperdal da çok etkilemişti bizi
evet yani kabızlık sorunumuz vardı çok olmasada risperdal kullanmaya başlayınca iyice artmıştı 5 günü buluyordu düşün sonra risperdal de vermemeye başladım ama yine devam ediordu kabızlık , işte bu diyetleri öğrenince süt, yoğurt kestim peynir zaten yemiyordu şimdi düzenli bir gün yapmasa bir gün mutlaka yapıyor, çok gaz da çıkarıyor anlamadım şu tahlilleri yaptırsam bir o konuda da içim rahatlasaSüt içmiyor da yoğurt yiyor. Onu da mı keseyim evde kendim yapıyorum yoğurdu. risperdal kabız mı yapmıştı?
ben de söylüyorum onu eşime:)kizin bi saatse ders aliyorra senin 2 saat alman lazım diye,o baya kötü bi durumda cünkü.yaptiralim bakalim testleri insallah bi yarar saglar.Ya kabızlıktan bizde muzdarıpiz. Hep kayısı, hurma, ceviz badem böyle şeyler aralarda meyva yediriyorum ama bir türlü düzene girmiyor. Bu yüzden kakası gelince korkuyor acıyacak diye. Bağırsakları çalışmayınca iştahı da olmuyor. İştahı olmayınca sinirli oluyor. Böyle herşey birbirini tetikliyor. Yaptırmakta fayda var ben diğer testleri yaptırıcam öncelikle sonra ona da baktırmak istiyorum. Bazı eşler böyle ben önce diyorum kendi eşimi mi tedavi ettirsem :)
evet yani kabızlık sorunumuz vardı çok olmasada risperdal kullanmaya başlayınca iyice artmıştı 5 günü buluyordu düşün sonra risperdal de vermemeye başladım ama yine devam ediordu kabızlık , işte bu diyetleri öğrenince süt, yoğurt kestim peynir zaten yemiyordu şimdi düzenli bir gün yapmasa bir gün mutlaka yapıyor, çok gaz da çıkarıyor anlamadım şu tahlilleri yaptırsam bir o konuda da içim rahatlasa
fege önce kreş işini özel eğitimcinize sormalısın bence bütün psikiyatristler kreşe gitsin diyorda çocuğun hazır olup olmadığını özel eğitim öğretmeni bilir.benim oğlum ağustost akreşe başlatmıştım1 hafta 2 saat giti tabi bende yanındaydım benden kesinlikle ayrılmıyordu.sonra özel eğiyitme başlama kararı aldık teşhis kondu.atipik otizm yüzde 40 .öğretmenimiz şimdi kesinlikle gitmiyicek dedi.2 ay kadarözel eğitime gittikten sonra yarım gün haftada 3 gün kreşe başladık ilk gün bilere sorun yaratmadı dadece 10 dakika felamn ağladı.şimdi 4 aydır çok mutlu gidip geliyor.onun için özel eğitimcinize sor bence o hazır olup oladığını sana söyler.arkadaşlar kreşe versem mi haftada iki gün falan yarım gün mü göndersem bir türlü karar veremedim işe yarar mı acaba yoksa daha çok içine mi kapanır, bilmiyorum ki kararsızım
bize de ööğretmenimiz aynı şeyi söyledi.çocuk hazır olmalı ki problem olmasın yadaiçine kapanmasınSmall söylediklerin benim için de çok yararlı. Bende anaokuluna göndermeye niyetliyim ama dediğin gibi adapte olurmu onu bilemiyorum. Burayı takip ettiğimden beri çok şey öğrendim, öğreniyorum. Çocuk hazır değilse göndermenin faydasından çok zararı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?