- 24 Şubat 2015
- 143
- 80
- 38
- 50
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #5.161
gunaydin nil mil erkencisin ..senle benim yavrunun arasinda 1 yas var hemen hemen benimkiler eylulde 3 girio
allah izin verirse ..kizlarin biri kreste biri takipte sabah servis aldi yine bakalim benim kzda bazen yapiyo hareketlerini bazen yapmio sabah giderken parmagila osteriyo bazi seyleri ses cikararak nasil olucak bilemiyorum..zaman ne gostericek bakalim..senin oglana nedemisti dr denver testine yaptirdinizmi..?
giunaydin evli mutlu..benim kizda herkese gidiyo ama yabancilari gorunce duraklar ..takipte cok candan oldugunu soyluyolar ama normal sandalyede oturmuyormus herseye atiliyormus ondan mama sandalyesinde oturtup yemek yediriyorlarmis ordada pek durmuyormus merakli koftem benim..niye oturmazki masallah kipir kipir..dr goturdugumuzde goz kontagi super demisti takipte pek yiyi degil goz kontagi diyor ve otizmden supelenmediginide soyluyorlar,,evet benimde zoruma gidiyor kizimdan kucuklar konusuyor bende cok takiyorum bu konusma ve hareket olayina napicagimi bilemiyorum hep boylei olucak hep boylemi kalicak diye aklim cikiyo hergunum goz yasi ..vede emzigide biraktiramiyorum tuvalet aliskanligimiz henuz yok ikiz olunca zor oluyor vede yanlizim kimsemde yokki yardim etsin bana esim anca is ev sonra kizlari parka gotur getir oda dinenemiyoki rabbim zor islerimizi kolaylastirsin insallahh
bittim merhaba arkadaşım..bugün çıktı sonuçlar kurşun çok fazla 34çıktı diyet ve kurşunu atmak için ilaç tedavisi verdiler..sizden haberler nasıl ilacı kullanıyomusun gelişmeler nasıl ?yani fark ediyormu?yani fazla çıkan ağır metale sevinmelimi üzülmelimi bilemiyorum yani.yani bu tedavi yönteiyle acaba düzelme olacakmı siz o zamandan beri neler yaşıyorsunuz çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla cevabını bekliorumEvet canım verilen ilaç ağır metal için kullanılıyor.ndf diye bi damla.ekim de tekrar gidecez tekrar yapılacak tahlil.kurşun bitene kadar kullanacaz onu.inşallah uzun sürmez.diyet işini süt ve süt ürünleri yok.hazır gıda , bakkal ürünü hiç bi şekilde yok.un yok, bulgur, pirinç bunlar yok.baya uzun canım.ben kitap aldım yabancı bi kadın var ya Natasha diye onun gaps kitabı.onu aldım.o halde bile uygulayamıyorum.baya zorlanıyoruz.özellikle ramazan da daha da zor olacak.uygulayamam heralde.ramazan sonu detay edecem sanki
butka sıkma canını inşallah düzelir konuşur bian önce diyelimki olmadı 1 sene geç gidiversin okula nolurki yeterki düzelsinde
yaşamcım ilaç derken neler verdiler canım.bizim kurşun seviyesi 9 çıktı .salı günü hasan önala gidicez.ne diyecek merak ediyorum.inşallah yavrularımız iyileşir.ayrıca bizde bir de iyot değeri az çıktı canım.bazı vitaminlerdede eksiklikler var gördüğüm kadarıyla.bende senin gibi merak ediyorum bu iyi bir şey mi diye.gerçi en azından bazı şeylerin adı konulmalı bence .umut güzel bir şey canım.allah yolumuzu acık etsin inşallah.bittim merhaba arkadaşım..bugün çıktı sonuçlar kurşun çok fazla 34çıktı diyet ve kurşunu atmak için ilaç tedavisi verdiler..sizden haberler nasıl ilacı kullanıyomusun gelişmeler nasıl ?yani fark ediyormu?yani fazla çıkan ağır metale sevinmelimi üzülmelimi bilemiyorum yani.yani bu tedavi yönteiyle acaba düzelme olacakmı siz o zamandan beri neler yaşıyorsunuz çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla cevabını bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?