- 24 Şubat 2015
- 143
- 80
- 38
- 50
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #5.141
nilmil boşver sende yapma ben öyle yapıyorum işler kalsın o uyudukça fln yapıyorum evim çok temiz olmasın yada yemeğim olmasın tek çeşit yerim dışardan söylerim ama zamanımı çocuğum için harcarım onlar olur ama çocuklarımız için geçen zaman boşa gitmesin yeterki onlar iyileşsinde hiçbirşey önemli değil
cokmasum..bilgilerine itihacimiz var oglun nasuildi baslarda nasil gelisti ayrintili yazarsan seviniriz umut isigimiz ol insallahh..
22 aylık olcak ıste
bende bugun kızımdan 1 ay kucuk bır kızı gordum 3 kelımelık cumle kuruodu ınsan bazen uzuluo gercekten ne kdr yapmaasanda kıyaslıosun cocukları cook uzuluyorsunn allahım bızlere yardım etsın ıns
Çocuğum 5 yaşında 1,5 yaşından beri eğitim alıyor,konuşmaya başladı ama yetersiz okula su durumda almazlar,son 1 senemiz olduğundan özel hoca tutmaya karar verdim aylık 1300 ,Allah yardımcım olsun
butka sıkma canını inşallah düzelir konuşur bian önce diyelimki olmadı 1 sene geç gidiversin okula nolurki yeterki düzelsindeİnşallah bilmediği,söylemediği kelime yok isterse 3 kelimede kullanıyor ama sık değil çok yetersız,haftada 2 yada 3 kere 3 kelime kullanıyordur.ama şarkı söylüyor,sayılara çok düşkün,söylediği şarkıyı ben ve babası anlıyopruz dışardaki insanlar anlamıyor,çok sık kelime kullanıyor ama kısa kısa,
çok iyiydi ama duraklama dönemine girdik sanırım,bu dönemini zamana bırakamam tam gün kreş,haftada 3 saat rehabilitasyon,3 saatte özel hoca
butka sıkma canını inşallah düzelir konuşur bian önce diyelimki olmadı 1 sene geç gidiversin okula nolurki yeterki düzelsinde
aynen canım düzelsin okula adapte olsunda 1 sene geç olsun bizim zamanımızda 5-6 yaşında değil 7 yaşında başlıyoduk zaten benim oğlumda inşallah tamamen toparlar okul yaşına kadar ama olmazsa geç gönderecmEvet aynen katılıyorum sevvv'e. Sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun. 1,5 yaşından beri önlemini almışsın. Önemli olan bu. Tedbiri alıp gerisini Allah'a bırakmak gerekiyor. Bir sene geç başlasın yeterki okula adapte olabilsin. Ben bir sene sınıfta kaldım. Bizim dönemimizde kalma vardı. Üniversiteyi de bitirdim. Birşey farketmiyor bence zaten okulda öğrendiklerimizi hangimiz hatırlıyoruz. Önemli olan kendi hayatlarını kazanabilsinler kendi başlarına kimseye muhtaç olmadan yaşayabilsinler. Allah o günleri göstersin bizlere inşallah.
tally senin adına çok sevindim.benimde oğlum 45 aylık.atipik otizimli.sendfen ricam madde madde neler yaptığınızı ne kadar ders aldığını evde neler yaptığınızı ayrıntılı bir şekilde yazarmısın .şimdiden teşekkürler.
Kizlar daha oncede yazmistim.kizim 15 aylik olacak.ismine tepku vermiyor diye.ama ilke al yada ilke bak dersem arada bakiyor.mantikli kelimemiz yok.bakici surekli tv izletti.off.tum bunlardan dolayi gata ya norolojiye goturdum oda psikiyatriye gonderdi.cocuk psikiyatri otizm olmadigini.cunku goz takibi ck iyi oyuncaklara ve yas grubundaki cocuklara ilgisi var.yabancilara tepkili
.ce oynar saklambac oynar ve daha once saklandigimiz yerleri unutmaz.vs.ama gel gorki tek telime yok.tv yi tamamen kapattik surekli ilgileniyorum.asagida gezdiriyorum.oyunlari amacina uygun oynuyor aslinda telefonu getirip kulagimiza tutar ama ismine tepki yok konusma yok cok uzuluyorum.drde otizm degil dedi.simdi esime birdaha goturelim desem olay.cocugun birseyi yok diyo off.alt kat komsumun kizi 4 ay buyuk 3,4 kelimeli cumle kuriyo.cok uzuluyorum
.ne yapcam ben off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?