- Konu Sahibi melodi1970
-
- #5.181
merhaba..ağır metali atmak ndf d vitamini ek vitaminler ve diyet önerdiler 6 ayda bir kontrol istediler..biliyorsun diyeti uygulamak çok zor yavaş yavaş gluteni ve kazaini çıkarmamız gerektiğini zorlamadan bir anda deil yavaştan uygulamamız gerektiğini ve her çocuğun olmasada birçok çocuğunda fayda gördüğünü anlattılar..her çocukta aynı etkiyi göstermiyormuş..abizde ilerlemeler çok yavaş acaba bu yüksek kurşunu atmakla birşeyler değişirmi?ve bu yöntemi kullanan aileler varsa lütfen tecrübelerini paylaşırlarsa çok memnun olurum..biliyosun bittim arkadaşımızda aynı durumda ilacı kullanmaya başladımı ne durumdalar merak içerisindeyim.yaşamcım ilaç derken neler verdiler canım.bizim kurşun seviyesi 9 çıktı .salı günü hasan önala gidicez.ne diyecek merak ediyorum.inşallah yavrularımız iyileşir.ayrıca bizde bir de iyot değeri az çıktı canım.bazı vitaminlerdede eksiklikler var gördüğüm kadarıyla.bende senin gibi merak ediyorum bu iyi bir şey mi diye.gerçi en azından bazı şeylerin adı konulmalı bence .umut güzel bir şey canım.allah yolumuzu acık etsin inşallah.
Cok mutsuzum.hergecen belirsiz gunde umudumuda bitiriyorum.
Tayly canim okumusundur yazdiklatimi.kizimda otizmden supeleniyorum.ama coxuk psikiyatri yok uyaran eksiklii dedi.15 aylik ve bakici surekli tv seyrettirdi.osmine yakindan cagirirsam bakmaz.uzaktan bakar.hala net bir kelimemiz yok.ikilemde kaldim.gulhane askeri tipta cocuk psikiyatri yok dedi.ama tv kapatali neredeuse 1 ay oldu.hala ismine tam olarak bakmaz.ama guzel seyler de var otizmde olmayan mesela goz takibi super yasitlariyla oynar coxuklara ilgi var.oyuncaklarla gosterdigim gibi oynar.bilmiyorum varsa birsey artik ogrenmek istiyorum.bugun tekrat bi cocuk psikiyatriye goturcem aksam.gelismeleri yazarim.ilgin icin cok saol canim[/QUOTE
Sonuç ne oldu canım merak ettim ama Çocuğunuz çok küçükmüş. Bence iyi durumda gibi bir de şunu önereceğim ben; TV den uzak tutun derken şarkı ve reklamlardan uzak tutun amma ve lakin sakın çizgi filmden uzak tutmayın. Zaten bi otizmliler çizgi film sevmez ve bu Yüzden iyice uzaklaştırmayın bundan onları . Ben o hatayı Yaptım şimdi de çizgi film seyretsin diye pazarlık yapıyoruz. Benim görüşüm eğer Çocuğunuz oturup baştan sona konulu bir çizgi filmi seyrediyorsa o çocuk otizmli değildir. Yok hayır seyretmiyorsa ve sadece reklam şarkı Türkü tercih ediyorsa o çocuğu iyi gözlemleyin derim. Çünkü ben oğlumla eğitime gidiyorum ve ne kadar otizmli aile varsa hepsiyle zaman zaman sohbet ediyorum ve bu olayı sorduğumda da hayır çizgi film seyretmez diyorlar çünkü anlamıyorlar arkadaşlar. Benden size öneridir. KONTROLLÜ ve SÜRELI olmak şartıyla çizgi filn izletin beraber izleyin hatta.
ilginç bi tespit ben oğluma hiç tv den çizgi film seyrettirmedim bazen telden pepeyi açıyorum biraz izliyo sıkılıyo ama eğitici kısa çizgi filmler açtığım zaman onları çok seviyo sonuna kadar izliyoYa arkadaşlar yukarıdaki mesajda bi hata var evlivemutlu nun mesajıyla benimki içine girmiş" sonuç ne oldu canım" dan itibaren benim mesajımdır yukarısı da evlivemutlunun. Karışıklıktan dolayı özür dikerim
merhaba öncelikle şunu belirtmek isterimki götürdüğün yer bence profosyonel bir yer deil zira tahlil test vs yapmadan diyete başlatmak mümkün değil,kaldıki böyle bir diyeti vermek ve tanı koymak psikologun haddi hiç değil....bence sen önce bir psikiyatriyle görüşTayly canim benim kiz reklam izlerdi ama bunun yaninda fox haber fatih portakala da bayiliyor.o cikinca gulumsemeye basliyor.cizgi film sever evet ozellijle pepe niloya izlerdi.ama dun aksam goturdugum uzman klinik cocuk psikologu var %30 gibi dedi yikildim resmen ama kizim cok akilli oyunlari hep amacina uygun oynadi.goz takibi super.takintili davranisi yok.aksamki dt 2 yil benimle calisacaksiniz.konusma terapisi duyu teraposo ben verecegim dedi.2 yil sonunda kesin hallolur dedi.birde ucreti baya pahali seaslar terapier.para muhim degil ama cocugu 20 dakika gozlemledi.hicbir tahlil istemeden hemn diyete baslatti glutensiz ve kazainsiz.ben anlamadim bu isi bir akil verin.haftaya ank tipa goturcrm bide cocukpsikiyatri.
Tayly canim benim kiz reklam izlerdi ama bunun yaninda fox haber fatih portakala da bayiliyor.o cikinca gulumsemeye basliyor.cizgi film sever evet ozellijle pepe niloya izlerdi.ama dun aksam goturdugum uzman klinik cocuk psikologu var %30 gibi dedi yikildim resmen ama kizim cok akilli oyunlari hep amacina uygun oynadi.goz takibi super.takintili davranisi yok.aksamki dt 2 yil benimle calisacaksiniz.konusma terapisi duyu teraposo ben verecegim dedi.2 yil sonunda kesin hallolur dedi.birde ucreti baya pahali seaslar terapier.para muhim degil ama cocugu 20 dakika gozlemledi.hicbir tahlil istemeden hemn diyete baslatti glutensiz ve kazainsiz.ben anlamadim bu isi bir akil verin.haftaya ank tipa goturcrm bide cocukpsikiyatri.
Bir de lütfen umudunuzu yitirmeyin ben gecen sene yok olmak üzereydim üzüntüden... Ama şimdi okuma bike öğrendi düşünün hem de 1 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?