- Konu Sahibi melodi1970
-
- #5.261
pamuk42 arkadaşım.hasan hocaya yeni gititik biz.diyete bu hafta tam olarak başlayacaz.yavaş yavaş süt ürünlerini kestik.merhabalar arkadaşlar diyet uygulayan arkadaşlar bizzat hasan önal hocanın da bulunduğu siteye sorularını yönelltebiliyorsunuz BESLENME BÜLTENİ ..özellükle http://beslenmebulteni.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=3577 bu linki okumanızı tavsiye ederim(tr test başarı hikayesi) sadece hasan hoca sorulara cevap vermiyor çok bilinçli insanlar var sorularınız hiç cevapsız kalmıyor hepsi bu durumu yaşayan destek olmak için çabalayan insanlar...
Birde GAPSdiyeti uygulayanlar için gapsdestek@gmail.com bu link var GAPS DESTEK İLETİŞİM
de gonca zeybek var ona diyet hakkında soru sorabiliyorsunuz aynı gün içinde mutlaka cevap veriyor sitenin içinde diyetle ilgili herşey de var üstelik ben çok yol aldım inş faydalı olur...
tayly canim cocugundaki gelismelere cok sevindim benimkide 4yasinda ekolali var bilincli birkac cumlesi var dolap ac kapi ac su ver elma ver gibi ne zaman kendi cumleleri gelicek bilmiyorum hep oyle kalicak gibi geliyo masallah sizinki sorulara bile baslamis neler yaptin canim kac saat ozel egitim aldirdin evde neler yaptin anlatirsan cok sevinirim
Merhaba Ankara tıp ve hacettepede hangi fojtorlaraKizlar napiyorsunuz.nasil gidoyor.biz dr den geldikteb sonra sanki birseyler degisti gibi.belki de dr otizm belirtileri yok dedigi icin bana oyle geliyor.kizimla surekli oyun oynuyoruz.hicbir pazari kacirmiyoz.yatin cumartesi pazarindayuzgez gez.ama icimdeki bu korku gecmedi.hep aceba varda dr mi bilemedi diyorum artik.ama hem gulhane askeri tip hem anlara tip prof bakti ikiside su anda yok dedi.ama sarlatan bir psikolog para avcisi evet var 30 givi dedi.pislik.birde utanmadan 9000 bin istedi.kolay bir odeme plani yapcakmis 4500 bu ay kalan 4500 diger ay.sanki ayda 10000 kazaniyoz.kesin tedavi falan diyor.isimde veriyorum arkadaslar uyanik olun ank da klinik psk birkac kresede bakiyor.uyanik olun .adi gokhan sahin.bazilari tepki gosterebilir neden isim vrrdin diye .ama insanlarin umutlariyla oynayan birini soylemem lazim.3 tip fakultesi yok dedi bu 15 dakika cocugua bakadi bile %30 dedikonusurken %50 ye cikiyo.sanki atesi varda yukseliyor.verdii kattta guya 3 muayenesi var ama tek bir sabit tel yazmamis sadece kendi cebi.birde bana diyorki muayener gelirken bos gelmeyin.bu kadar ac gozlu olunur mu ya.neyse benden tavsiye boyle psikologlardan uzak durun.birde madalyon psk merkezi var.onun hakkindada hic iyi seyler duymadim.bu alan tam para tuzagi.3 haftada dunyanin parasini harcadim.yanlis insanlara gidrrek.ank olan arkadaslarima ank tip ve hacettepe tipi onerrim ama ozel muayeneye gidin.bu aada kizlar guzel gelismeleri yazinda moral bulalim.ben kiz tuvalete gidince ciss demeye basladi arada diyor bazen.birde bugun sanki baba dediama bana da ole gelmis olabilir.tv kapatali 3 hafta oldu.ne zaman konuscak merakla bekliyorum
Merhaba Ankara ve Hacettepe Tıpta hangi doktorlara götürdünüzKizlar napiyorsunuz.nasil gidoyor.biz dr den geldikteb sonra sanki birseyler degisti gibi.belki de dr otizm belirtileri yok dedigi icin bana oyle geliyor.kizimla surekli oyun oynuyoruz.hicbir pazari kacirmiyoz.yatin cumartesi pazarindayuzgez gez.ama icimdeki bu korku gecmedi.hep aceba varda dr mi bilemedi diyorum artik.ama hem gulhane askeri tip hem anlara tip prof bakti ikiside su anda yok dedi.ama sarlatan bir psikolog para avcisi evet var 30 givi dedi.pislik.birde utanmadan 9000 bin istedi.kolay bir odeme plani yapcakmis 4500 bu ay kalan 4500 diger ay.sanki ayda 10000 kazaniyoz.kesin tedavi falan diyor.isimde veriyorum arkadaslar uyanik olun ank da klinik psk birkac kresede bakiyor.uyanik olun .adi gokhan sahin.bazilari tepki gosterebilir neden isim vrrdin diye .ama insanlarin umutlariyla oynayan birini soylemem lazim.3 tip fakultesi yok dedi bu 15 dakika cocugua bakadi bile %30 dedikonusurken %50 ye cikiyo.sanki atesi varda yukseliyor.verdii kattta guya 3 muayenesi var ama tek bir sabit tel yazmamis sadece kendi cebi.birde bana diyorki muayener gelirken bos gelmeyin.bu kadar ac gozlu olunur mu ya.neyse benden tavsiye boyle psikologlardan uzak durun.birde madalyon psk merkezi var.onun hakkindada hic iyi seyler duymadim.bu alan tam para tuzagi.3 haftada dunyanin parasini harcadim.yanlis insanlara gidrrek.ank olan arkadaslarima ank tip ve hacettepe tipi onerrim ama ozel muayeneye gidin.bu aada kizlar guzel gelismeleri yazinda moral bulalim.ben kiz tuvalete gidince ciss demeye basladi arada diyor bazen.birde bugun sanki baba dediama bana da ole gelmis olabilir.tv kapatali 3 hafta oldu.ne zaman konuscak merakla bekliyorum
Ankara tip da prof birim gunay hanim.ayrica ank tipdan emekli olan otizm uygulama merk kurucusu efser kerimoglu var cankayada muayenehanesi var.ikisine cok iyi.hacettepe tip arkadasim onerdi onlarda cok iyuymis.ama ozel muayene goturun yoksa cok ilgilenmezlerMerhaba Ankara tıp ve hacettepede hangi fojtorlara
Merhaba Ankara ve Hacettepe Tıpta hangi doktorlara götürdünüz
Çok teşekkür ederim.Ankara tip da prof birim gunay hanim.ayrica ank tipdan emekli olan otizm uygulama merk kurucusu efser kerimoglu var cankayada muayenehanesi var.ikisine cok iyi.hacettepe tip arkadasim onerdi onlarda cok iyuymis.ama ozel muayene goturun yoksa cok ilgilenmezler
Evet ayak masajını bizim eğitimci de yapıyor, parmak ucunda yürümeyi durdurmak ve farkındalığı artırma amaçkı yapıyor. Ayrıca diz kapağı ve el bilekerine de yapıyor, ayrıca benmki atipik otizm. 4 yaşnda ve asla kımut almıyor ama çok sosyalBu arada b vitamini komplekslerinin iyi geldiğini okudum nette. Bu ilaçları kullanıp memnun olanınız var mı? Bir de şu ayak tabanından masaj varmış şu an adını hatırlayamıyorum. Ona başlıcak yarın bunu yaptıran var mı çocuğuna acaba. ???
İnsallah canim.icini hep ferah tut.bugun rnde minigimden ayakkabini getir dedim.hic umudum yoktu ama gitti getirdi cok sasirdim.hersey guzel olacakmeraba kizlar ..bende yapiyorum ayak altia ve ayak parmaklarina dogru ama el ve diz bilegi duymamistim hic..bugun benim kizdan su istedim hemen obur kizim getirdi verdi elime sasirdim bazen beni sasirtiyo dogrusu ama cok sevindim mutlu oldum bazen anliyo beni bazen anlamiyo algisi aciliyo galiba yavas yavas..insalla dilide acilsin yavas yavas ..
irdekiziniti galiba dun ucak sesi cikardi tarifte etti gecede ali babanin sarkisini solerken inek sesi cikardi cok mutlu oldum ve cok sasirdim birde hareketleri duzelse ah birde konussa yirtacaz ama iste zaman en buyuk yargic zaman o karar vericek....
bazen babasini tanimiyo sanki gitmek istemiyo baya cagirdiktan sonra gidiyo buda ne diyorum neden boyle yapiyon kizim diyorum aliyom karsima konusuyorum kendisityle buyuk adam gibi dinliyo bani ama iste sabir yok bende ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?