- Konu Sahibi melodi1970
-
- #5.321
Merhaba...hurin meraba canim yenisin galiba burda..senin yavru kac yasinda nezamandir farkina vardiniz negibi hareketleri sizi tetikledi daha dogrusu Bilgi almak istedim..simdi ne durumda..yazdiniz galiba ama okuyamadim ikizlerim var vbazen okuyamiyorum bazi tazilari..
Herkese selamlar... uc bucuk yil evvel hamileyken uye olup takip etmeye baslamistim siteyi. O zamanlar dawn sendromu suphesiyle karistirirken denk gelmis, ayni durumu yasayip bana umut olabilecek arkadaslar aramak niyetiyle uye olmustum. Simdi ise uc yasindaki oglumun atipik otizm tanisiyla basbasayim. Sayfalarca payladimlarinizi kaygilarinizi ve tabii ki egitimleri konusundaki cabalarinizi okudum. Her gunumun kaygi ve umut arasinda gidip gelen duygularla gectigini soylememe gerek yok sanirim. Onlar evlatlarimiz, nasil vene durumda olurlarsa olsunlar basimizin taclari. Fakat gelgelelim insanlar, sorunsuz cocklara sahip anneler ve cocuklar oyle acimasiz oluyorlar ki. Aslinda bu ara tek sikintimin bu oldugunu dusunmeye basladim. Salincakta kndi halinde sallanan birseyler mirildanan ve anlamsiz sesler cikaran ogluma ilk defa bir baska cocuk - neden yapiyo bunu uzayli gibi dediginde gelecek yavas yavas ve aci bicimde onume serildi adeta... sanirim ilk kez gercek bir korku hissettim iliklerimde.. beni bu karamsarliga iten hemen oncesinde aspergerli bir gencin hayatini konu alan Ben X filmini izlemis olmamdi sanirim. Hepinize Allahtan sabir ve cocuklarimiz icin sifa diliyorum.
Tatlim bence senin fistik cok yakinda konusacak kardesi onun en buyuk avantaji.kelime kartlari calisiyormusunuz.bu arada isaret parmagini kullanabiliyormu.isaret parmagi konusacaginin en buyuk kanitiymisslm evli mutlu cok sagol canim ilgin icin iyi olmya calisiyorum kizlarda iyiler benim kizin agzi cok dolu baya birseyler soliycem diye ugrasiyo ozellikle kitaplara bakip birseyler soyluyo ama anlamiyom normaldede hep birseyler diyoda anlamiyom konusmasinami isaret acaba bilemiyorum aktif ani masallah kardesiyle oynuyolar onun aptigini apiyo parki cok seviyo,kendi sallanabiliyo herseyi bildiginin farkindayim ama bazen cani istemiyo galiba.,.sabahta benle sofraya yardim etti ben demeden sofrayi getirdi sandalyesini getiriyo zaten herzaman sofraya oturup yemek bekler..boyle canim ya sen ogretmensin bilirsin sence durumu ne.,.,dedigim gibi senin kizin birseyi yok daha cok kucuk masallah yasina gore iyi bebek daha o..takma fazla sen derim.,,arkadasimm
Insallah hayirli haberler alirsin canim.bende kizima yarim gun kres baktim hepsi 2 yastan sonra benimki 15 aylik.yine bakici felaketi yasamak istemiyorum.of ne yapcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?