- Konu Sahibi melodi1970
-
- #5.341
hayırlı haberlerini bakliyoruz canımBursada yarın Dr. A gidiyorum. uzun zamandır Dr. A gitmiyordum bakalım ne olacak ne bitecek?
canim senin endisen cok gereksiz.cumle kurmaya baslamis daha ne.benlik duygusu oyle hemen olmuyor.bak alt katimdaki kiz 22 aylik her turlu cumle kuruyor.hala kendine ismiyle hitap ediyor yani kitabi bilgiye cok takilmabenım kız baya konusmaya basladı kelıme olarak cumlede kuruyo anne bak anne gel bakkal orda fılan ama bende dıcene kndını gostererek sende dıyorbenlık duygusu gelısmedı herlde daha 2 yasına kadar gelısmıs lması lazım suanda 23 ayına yaklasıyor endıseler korkular gun gectıkce cogalmaya basladı 2 hafta sonra tekrar dr ye goturcem anca randevu bulabıldm allahım yardım etsın bana
Yaaa Allah Aşkın'a Minicik çocuk kreş olur mu?? Bi sene daha dursun
Canim aslinda kres degil haftada bir kac gun 2 saatlik falan oynasin istiyorum.evde yine yalniz kalacak diger turlu.gerci ben bu sene sabahciyim ogleden sonra gezdiririm ama.kendi yas furubuyla da olsun istiyorum isteYaaa Allah Aşkın'a Minicik çocuk kreş olur mu?? Bi sene daha dursun evde. Annen yok mu canım o gelse bi sene idare etseniz
Kizlar biz dun 15 aylik olduk.hala net kelimemiz yok.algimiz acik komutlari cani isterse yapar.Ankara dayken birde hacettepe dil ve konusma bozukluklari diye bolum var gotursemmi aceba.daha once giden varmi?
evli mutlu biz de 1 hafta sonra 15 aylık olacağızcanim senin endisen cok gereksiz.cumle kurmaya baslamis daha ne.benlik duygusu oyle hemen olmuyor.bak alt katimdaki kiz 22 aylik her turlu cumle kuruyor.hala kendine ismiyle hitap ediyor yani kitabi bilgiye cok takilma
evli mutlu biz de 1 hafta sonra 15 aylık olacağız
baba,mama,dede,ada diyor
ismine canı isterse bakıyor,bay bay hem tam yapamıyor,hem de her zaman yapamıyor
kalabalıkta bağırma ve gülme tepkileri var
kuskun yemek sorunumuz olduğu için sadece o zaman arasında tabletten seçtiğimiz filmleri izliyor,evde tv açmıyoruz15 aylık bı bebek zaten cok basıt komutlar alır al ver yapıomu goz teması nası ?
merhaba 11,5 aylık hayali oyun için erken mi acaba? şu an nelere dikkat etmek gerekir?hıc kelıme soluyormu ? 2 yasına kadar zaten bebeklerın dıkkatları cok dagınık oluor canım hayalı oyun cok onemlı tlf la konusma taklıdı bardaktan su ıcme taklıdı yapıomu
evet cnm onları yapıyorhıc kelıme soluyormu ? 2 yasına kadar zaten bebeklerın dıkkatları cok dagınık oluor canım hayalı oyun cok onemlı tlf la konusma taklıdı bardaktan su ıcme taklıdı yapıomu
cnm ben bazen avazım çıktığı kadar bağırıyorum ama tık yokdaha cok ufak canım ses cıkartması lazım mesela ba ba ba adına deılde sese tepkı vermesı lazım mesela arkasından yuksek sesle bagırın donup bakması lazım goz teması kurması lazım sız guldugunuzde gulmesı lazım
Ne guzelevet cnm onları yapıyor
kalabalık ortamda dısarda bakmaması normal cunku etrafı ıncelıyordur evın ıcınde de aynımıcnm ben bazen avazım çıktığı kadar bağırıyorum ama tık yok
mesela bugün parktaydık sesleniyorum,bağırıyorum tık yok,kendi kendine bağırıyor,gülüyor,diğer çocuklar korkula bakıyordu evladıma
ne guzel ıste genede ıcın rahat deılse cocuk psıkıytrına goturebılırsınevet cnm onları yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?