- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #5.621
22 aylık oğlum şuan. Uyaran eksikliği gözlemlendi. Çocuk gelişimi uzmanı tarafından takipteyiz. Şükürler olsun 1 aydır bayağı yol katettik.aynı problem biz de de var .her şeyi işine gelince yapıyor.sizin çocuğunuz kaç yaşında .teşhis konuldu mu
NickimTam13Harf bu kendini bilmez komşulara karşı ne yaptinMerhaba arkadaşlar @blue_ismyheart ın bahsettiği kişi benim.
Oğlum 19 aylık. Bi komşum sürekli "hiç insanın yüzüne bakmıyor" der. Pek insan yüzüne bakmaz. İşaret parmağını kullanmıyor. İstediği şey olunca, mesela su istiyorsa beni damacananın başına dikip mızırdanıyor. Ben ne isterse anlıyorum, acaba o da böyle kolayına geldiği için mi davranıyor bilmiyorum. Baby tv'yi bilirsiniz belki. Sadece onu izletiyordum. Artık tvyi yasakladım izletmiyorum. Çocuk doktoru direkt tv izlediği için otizm olmuşsa çok vicdan azabı çekersin dedi.
NickimTam13Harf bu kendini bilmez komşulara karşı ne yaptin
Merhaba, bizde de aynen soyle oluyor: oglumu sevmek icin yaklasan insanlar neden bakmiyor diye sorunca uykusu var vb diyerek gecistiriyorum.oglum 22 aylik, teshisimiz yok henuz, takipteyiz, belirtileri var...Tüm komsularim öyle yapmıyor ama özellikle tembihleen olduğu için cnm çok sıkıldı.kusura bakmayın içimi dökmek istedim
Tüm komsularim öyle yapmıyor ama özellikle tembihleen olduğu için cnm çok sıkıldı.kusura bakmayın içimi dökmek istedim
Yok artık ya terbiyesizlik bu ! veba mıymış ne demek çocuklarını uzak tutmak hayretler içindeyim ben hiç böyle bi durumla karşılaşmadım bu kadarı çok fazla gerçekten!Nickim ben de farkındayım cnm.zaten eşim de özel eğitim öğretmeni.ama acımasızca kızıma alay edilmesini onunla oynamayın diye çocukların tembihlenmelerini kaldıramyorum.siz nasıl ilerlediniz cnm bir ay icinde
Cnm inan ki yardimci olmaları gerekirken bakislarla bile mahvediyorlar.kucumsuyorlar.ben kızımı nasıl gelistiririm diye düşünürken bi de boyleleleriyle uğraşıyorumYok artık ya terbiyesizlik bu ! veba mıymış ne demek çocuklarını uzak tutmak hayretler içindeyim ben hiç böyle bi durumla karşılaşmadım bu kadarı çok fazla gerçekten!
Cnm inan ki yardimci olmaları gerekirken bakislarla bile mahvediyorlar.kucumsuyorlar.ben kızımı nasıl gelistiririm diye düşünürken bi de boyleleleriyle uğraşıyorum
artik adina da bakmiyorcanim cok sıkkın cevreme anlatinca dalga geciyorlar sadece.
1 yasindaki kizimda otizm belirtiler var. alkis baybay gibi syler kesinlikle yapmiyor. soyledigi kelime sadece anneonuda bilincsiz soyluyor. birinin ilgisini cekmek istedigindede soyluyor kendi kendine tekrarliyor. baba dede diyordu artik demiyor.
goz temasi iyi adina bakiyor. üç yasindaki ablasiyl iliskisi iyi. onunla oynamak istiyor. oyuncaklariyla guzel oynuyor. donen nesnelere bakmiyor ancak kafasina vurma sacini cekme var
tv izlemiyor ancak reklamlari duyunca ilgiyle donup izliyor. yapmasi gerekenler yasitlarindan cok geri. alakasi yok.
4 aydirkacasinda alci ve aparat var aparati cikinca cok mutlu. normalde yabancilara gulmuyor aparati olmayinca guluyor.
buyuk kizimda cok cektim hala cekiyorum. zaten cok yorgunum. bazenkedimi atasim basimi alip gidesim geliyor. boyle bir tani konursa onu yuklenemeyecwk gibiyim.
nolur yardimedin bana
Evet cnm kullanıyor.ilk o da yoktu.çok şükür şimdi kullaniyorİşaret parmağı kullanıyormu?
Kullanıyorsa sıkıntı yoktur, en belirgin özellik buymuş.Birde 24 aydan küçükse hemen kötü Şeyler düşünmeyin. 2-2,5 yaş arası iyi gözlemleyin.Evet
Evet cnm kullanıyor.ilk o da yoktu.çok şükür şimdi kullaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?