- Konu Sahibi melodi1970
-
- #5.761
hacamat vucudumuz birikmış toxinler alıyor. bu suru şeylere iyi gelir. bı suru kişi yaptı faydası gördü. bakaca. zaten zararı yokhacamat mı? yapmayın etmeyin hiç ama hiç duymadım bizim tarz çocuklarda iyi geldiğini!! var mı arkadaşlar duyan? Atipik de olsa tipik otizm de olsa hacamat ile bir düzelme duyan eden var mı? tek ihtiyaçları sosyalleşmek ve etrafına bakmak. bunu sağlayabildiğiniz sürece öğreniyor ve gelişiyorlar. bunun için de algısını açık tutmaya çalışıyoruz biz, anaokulunda da sosyalleşmeyi öğrenmeye başladı. hepimize kolaylık ve sabır ...
ben buna dikkat etmemişim ya yapmayın küçücük çocuğa belki zararı yok ama faydalı olacağını nerden biliyosunuz daha çocuk o korkar ben bile kendime yaptırmam çocuğumu iyi edicem diye zarar vericeksinizhacamat vucudumuz birikmış toxinler alıyor. bu suru şeylere iyi gelir. bı suru kişi yaptı faydası gördü. bakaca. zaten zararı yok
bı sakat çocuk var annesı yaptırdı faydası gördu. 4 kere yaptırdı hala davam edeyor .ben buna dikkat etmemişim ya yapmayın küçücük çocuğa belki zararı yok ama faydalı olacağını nerden biliyosunuz daha çocuk o korkar ben bile kendime yaptırmam çocuğumu iyi edicem diye zarar vericeksiniz
allah şifa versın hepemize.bı sakat çocuk var annesı yaptırdı faydası gördu. 4 kere yaptırdı hala davam edeyor .
Ne gibi belirtiler fark ettinizBenimde 4 aylık bi oğlum var ve aynı durum bizde de var.gelişim testi istedi doktorum
allah şukur bin kere toilet eğitimi çok ıyı. anlıyorum çişi geldince. ya da kandıne toılete gidiyor ya da pantalonu ındırıyor tek başına ben de bunu görunce toılete göturuyorum yardm edıyorum. yapıyor . allah şukur. mama dede baba bay bay . it al meme oynarkan rahat rahat söyluyor zorlarsam hayatta söylemez . bazi harflar henuz çıkartamıyor .... allah şukur yeniden . inşallah konuşur bir an once. allah şıfa versın butun çocuklarafleur yaşlarımız yakınmış bizimkide 2 yaş 10 aylık , sizin 3 yaş 3 aylık konuşamıyor derken neleri söylüyor , birde tuvalet eğitimine konuşamadan nasıl başladınız. Burda geçmiş yazılardan tuvalet eğitiminden sonra çocukların 1 adım öne gittiklerini okumuştum.
Biliyormusunuz parka götürmekten baska hic bir sey yapmadim 6 aydan beride krese gidiyor ama biz krese baslarken zaten konusuyirduk ilk konusmaya baslayinca ekolalimiz vardi huc bir özel egitim almadan onuda yendik bende anlamadim biz daha özel egitime baslamadık rapiru bekliyiruz cikinca baslicaz ayruca cvbiniz icin Allah bin kere razi olsun kabizligimiz yok ama 3 4 kez cıkıyor gunde ve sadece tatliya cok düskünüz birde siz biliyorsunuz galiba ahmet aydin hangi testleri istiyor izmirde oturuyoruz göturemiyorum ahmet aydina bizim dra yalan o diyet dedi herseyi uesin dedi bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim[/Q
gunaydın. ahmet aydın kıtabı aldık.bı kaç doktor ayna şey dıyor. GAPS bi kıtap var hemen hemen ayna diyet söylediğı ahmet aydın. ben zatan yemek ile ilgili çok dikkat ediyorum bebekkan beri . oğlum için abisi için kendim için. hasta olmadan dikkat ediyorum. obur cubur fazla vermıyorum. ben de öyl buyudum. ama benden tavsiye özel eğitiı faydası çok göreceksınız eminim. hava guel oldu zaman parka gidiyoruz ....bin kere allah şukur. bı tek şey kaldı o da olacak eminim inşallah konuşması . bbası hep negatif duşunuyodu pes ettı gibi ben her zaman dilimde tek bı şey vardı hala ayna: OĞLUM DUZELECEK . OĞLUM ÇOK İYİ OLACAK . OĞLUM KONUŞACAK. OĞLUM TOİLETI ÖĞRENECEK. ÖYLE OLDU ALLAH ŞUKUR. her akşam kuran okuyorum onlara uyumadan önce . her dakika onlara dua ediyorum butun çocuklara da . emin kalp ile : allah kimse çaresız bırakmaz. sadace sabır lazim bı de iman lazım. insanlarımız çok bilgisiz ya da bilerek başka lara özuyorlar. bunu çok yaşadim sabr ettim. araştırmadan durmam.
allah şukur bizi çaresız bırakma allahım
KENDINE EZİYET ETME KARDEŞİM. HER ŞEYE BI ÇARE VAR. OĞLUM ÖYLE YDI . ATİPİK. ŞİMDİ ALLAH ŞUKUR. DUZELDI NE İLAC VERIYORUM NE HİÇ. SADACE DOĞAL YÖNTEMLER. ALLAH ŞUKUR. HALA KONUŞAMUYOR . KONUŞACAK İNŞALLAH SABR ETTBu belirtiler otizm için yeterli mi .deneyimli anneler beni de yalnız bırakmayın. Yorumlarınıza ihtiyacım var
Sizin oğlunuz kaç yaşındaKENDINE EZİYET ETME KARDEŞİM. HER ŞEYE BI ÇARE VAR. OĞLUM ÖYLE YDI . ATİPİK. ŞİMDİ ALLAH ŞUKUR. DUZELDI NE İLAC VERIYORUM NE HİÇ. SADACE DOĞAL YÖNTEMLER. ALLAH ŞUKUR. HALA KONUŞAMUYOR . KONUŞACAK İNŞALLAH SABR ETT
BENİM OĞLUM 3 YAŞINDA 3 AY.Sizin oğlunuz kaç yaşında
evet bunlar otizm belirtisi ama drlar bile tanıyı cok zor koyarken bizler nasıl ewet otizmli diyebilirizki kısmen degil tamamen kes ve mutlaka baska dr götür derhal özel egitime basla kresede biz 1. 5 sene tani konulsun diye bekledik kendimiz birseyler yaptik evet su anda iyiyiz ama ozel egitim alsaydik daha iyi olurduk simdi tlraporun cikmasini belkiyoruz bizfe baslicaz31 aylık oğlumda konuşmadığı için Dr gittik geçen ay.otizm şüphesi beni içten içe eritiyor. Henüz bi tanı konmadi zaten .bir aydır tablet tv tamamen olmasa da kestim.disari çıkıyoruz hergün. Oyun oynuyoruz.bunlari daha önce hiç yapmıyordum. Veriyordum tableti eline ben ev işleriyle uğraşıyordum ne kadar bilinçsiz misin. Bir ayda sayıları renkleri hayvanları ve seslerini öğrendi. Göz teması hala az.adina bakmıyor. İsaret parmağını kullanmıyor. Kapı takıntısı var ve çok hareketli.sosyal değil arkadaş edinmeyi bilmiyor.onun dışında herşeyi normal kreşe gitmiyor.ben ilgileniyorum.dr atipikten şüpheleniyor
Çaresiz hissediyorum.her sabah kalbimde bi acıyla uyanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?