Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Arkadaşım yok geç kaldık,yok bu düzelmez diyipte ne olur çocuklarınızı kaderine terketmeyin. Biraz çocuğundan bahsedermisin kısaca

devam ediyor ,önümüzdeki ay götürecem doktora kaldırırmı raporu bilmiyorum
Peki
Bilmediğim için soruyorum . Rapor devam ediyorsa normal öğrenci olarak Nasıl başladı ? Lütfen tekrar söylüyorum bilmediğim için soruyorum yanlış anlamanızı istemem .

Peki
Bilmediğim için soruyorum . Rapor devam ediyorsa normal öğrenci olarak Nasıl başladı ? Lütfen tekrar söylüyorum bilmediğim için soruyorum yanlış anlamanızı istemem .

kızlar sorabilirsiniz tabiki,gittik okula çocuğumuzun özel durumunu anlattık okuldakilere,okul yönetimi çocuğu görmek istediğini söylediler,götürdük gördüler,rehber öğretmeni,sınıf öğretmen,okul müdürü gördü çocuğu,ayriyetten raporu istemediler,ama remle görüştüler,o şekilde okula başladı,bana kaynaşma öğrencisi yaptık falan demediler,normal sınıfta şuan,kaynaşma öğrencisi olabilir ama beni bu rahatsız etmiyor,kimsede senin çocuğun kaynaşma öğrencisi demedi

kızlar mücadeleyi bırakmayın,bunları size yazıyorum çünkü imkansız diye birşey yok,
Hepimiz mücadele ediyoruz butka . Umarım bizim çocuklarımız da kimsenin dışarıdan farkedemeyeceği duruma gelirler . Sosyallik açısından Nasıl çocuğunuz ? Akıcı konuşması ne Zaman başladı ?

tabiki mücadele ediyorsunuzdur,yanlış anlaşılmasın lütfen sadece pisikolojik olarak inişli çıkışlı dönemlerimiz oluyor o dönemlerde boşlamayalım demek istedim.akıcı diline 6 yaşında başladı ,inşallah canım çocuklarımız daha iyi olurlar,

Ben ne pisikoloğum nede bir eğitimciyim,sadece yaptıklarımla ne kadar yol aldığımı bilmenizi istedim,4 senede yaptıklarımı özetlemem gerekirse,

Tv-tablet-telefon yok,çikolata süt,cips yok,bol bol gezmek ve kitap okumak var.ek gıda olarak balık yağı,ceviz,var.sosyal olarak gayet iyi,

Çok sevindim insnın . Her Mutlu sonla biten hikaye bize umut oluyor . Umarım çok çok daha iyi olur çocuğunuz .. Evet mücadele hep devam doğru söylüyorsunuz olsun çocuklarımıza zaten herşekilde emek vereceğiz biz daha çok vereceğiz ömrüm feda olsun evladıma

Ne güzel butkacım
Seni ve oğlunu hepimiz canı gönülden tebrik ediyoruz ...maşallah...arada buralara uğrayıp lütfen bize cesaret ve umut olmaya devam et...oğlunda hepimizin çocukları da her geçen gün dahada iyiye gitsin inşallah..

sevgiler...:)

Arkadaşlar merhabalar.

Atipik otizm kavramı hayatımıza girdi bizim de.. Birkaç gün öncesine kadar enkaz gibiydim. Hayallerim vardı, oğlum okula gidecekti askere gidecekti, evlenecekti.. Hiç aksini düşünmemiştimki.. Nerden bileyim sonra bütün bunları hayal etmenin bile hayal olduğunu..

Çok şükür ümitsiz vaka değiliz ama süreç nasıl ilerleyecek, ne kadarı düzelecek, bize geriye ne kalacak bunlar belirsiz olduğu için artık kurduğum hayallerden beklentilerden vazgeçtim..

Doyasıya ağladım, hıçkıra hıçkıra hem de.. Sonra silkelendim, aldım evladımı göğsüme, dedimki Rabbim izin verdiği sürece ben seni bu hayatta yalnız bırakmıycam, ömrümün sonuna kadar başımda da sırtımda da taşırım evladım seni..

Varsın özel olsun, varsın farklı olsun. Benim bi tane evladım var, bi tane de canım var. O da yavruma feda olsun..

Otizmi kabullendiğimden beri daha iyiyim daha güçlüyüm. Başka türlü ne ona ne kendime faydam yoktu..

Çok çok zor şeyler bunlar ama dünyanın da sonu değil dimi? Beterin de beterinin beteri var diyerek şükrediyorum halimize.

Son zamanlarda ne kadar cogaldi bu illet otizm,cok gecmis olsun.Insallah egitimle atlatirsiniz.Korkarim yakinda bizde bu taniyi alacagiz krese basladi ve hic bir ilerleme yok oglumda tani alanlari gordukce icim burkuluyor.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu forumu basindan sonuna kadar okudum.Normale donen cok fazla cocuk var.Ozellikle cokmasum umut kaynagim cocugu tamamen normale donmus insallah bizde atlatiriz.

Bu forumu basindan sonuna kadar okudum.Normale donen cok fazla cocuk var.Ozellikle cokmasum umut kaynagim cocugu tamamen normale donmus insallah bizde atlatiriz.

Bize de kreşe başlasın eğer fayda görmezse özel eğitim dediler. Ama kreşle oyalanmış olucaz. Biran önce özel eğitime başlatın alın raporunu. Demekki bizimkiler hemen hemen aynı durumdalar, yani kreşle düzeltilebileceğini düşündürecek kadar iyi durumdalar. Olaya bu yönden bak

Bence haftada 1 günde olsa evinize yakin bir merkezde ozel egitim aldirabilirsiniz sonucta tani alsada almasada mevcut sorun devam edecek. Banada psikiyatrist 3 ay bekleyelim ilerleme olacakmi bol ilgilen çocuklu ortama sok dedi ama sonucta 3 ay ya bisi olmazsa eğer sorun hizlica cozulurse param gider ama ilerlemezse en kıymetli sey olan zaman geciyor. Yinede siz bilirsiniz bu benim nacizane fikrim. Allah yardımcimiz olsun.

benimde oğlum atik otizm kreşe başladık 6ay oldu aynı anda özel eğitimde alıyoruz şükür düzelmeler başladı ufak ufak adımlarlada olsa umutla bekliyorum o benim kuzum canımın parçası ne olursa olsu elinden tutacağım hep

Zaman kaybetme lüksümüz yok bana da aynısını dediler ama ben en kısa zamanda özel eğitime başlattırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…