- Konu Sahibi melodi1970
-
- #6.441
Tesekkur ederim aciklayici mesajin icin. Bu aralar cok cikolata yiyor. Babasi veriyor genelde
Bizim teshis gec koyuldu, umarim sizin gibi ilerleme kaydedebiliriz biz de.
4 yasinda. Goz temasi var kendi isterse bol bol. Teshisi otizm..kaç yaşında çocuğun,teşhisi ne tam olarak?göz teması varmı?
Pekidevam ediyor ,önümüzdeki ay götürecem doktora kaldırırmı raporu bilmiyorum
bu sorunun cevabini bende merak ediyorum.aydinlatirsaniz sevinirimPeki
Bilmediğim için soruyorum . Rapor devam ediyorsa normal öğrenci olarak Nasıl başladı ? Lütfen tekrar söylüyorum bilmediğim için soruyorum yanlış anlamanızı istemem .
Peki
Bilmediğim için soruyorum . Rapor devam ediyorsa normal öğrenci olarak Nasıl başladı ? Lütfen tekrar söylüyorum bilmediğim için soruyorum yanlış anlamanızı istemem .
Hepimiz mücadele ediyoruz butka . Umarım bizim çocuklarımız da kimsenin dışarıdan farkedemeyeceği duruma gelirler . Sosyallik açısından Nasıl çocuğunuz ? Akıcı konuşması ne Zaman başladı ?kızlar mücadeleyi bırakmayın,bunları size yazıyorum çünkü imkansız diye birşey yok,
Hepimiz mücadele ediyoruz butka . Umarım bizim çocuklarımız da kimsenin dışarıdan farkedemeyeceği duruma gelirler . Sosyallik açısından Nasıl çocuğunuz ? Akıcı konuşması ne Zaman başladı ?
Çok sevindim insnın . Her Mutlu sonla biten hikaye bize umut oluyor . Umarım çok çok daha iyi olur çocuğunuz .. Evet mücadele hep devam doğru söylüyorsunuz olsun çocuklarımıza zaten herşekilde emek vereceğiz biz daha çok vereceğiz ömrüm feda olsun evladımatabiki mücadele ediyorsunuzdur,yanlış anlaşılmasın lütfen sadece pisikolojik olarak inişli çıkışlı dönemlerimiz oluyor o dönemlerde boşlamayalım demek istedim.akıcı diline 6 yaşında başladı ,inşallah canım çocuklarımız daha iyi olurlar,
Ben ne pisikoloğum nede bir eğitimciyim,sadece yaptıklarımla ne kadar yol aldığımı bilmenizi istedim,4 senede yaptıklarımı özetlemem gerekirse,
Tv-tablet-telefon yok,çikolata süt,cips yok,bol bol gezmek ve kitap okumak var.ek gıda olarak balık yağı,ceviz,var.sosyal olarak gayet iyi,
tabiki mücadele ediyorsunuzdur,yanlış anlaşılmasın lütfen sadece pisikolojik olarak inişli çıkışlı dönemlerimiz oluyor o dönemlerde boşlamayalım demek istedim.akıcı diline 6 yaşında başladı ,inşallah canım çocuklarımız daha iyi olurlar,
Ben ne pisikoloğum nede bir eğitimciyim,sadece yaptıklarımla ne kadar yol aldığımı bilmenizi istedim,4 senede yaptıklarımı özetlemem gerekirse,
Tv-tablet-telefon yok,çikolata süt,cips yok,bol bol gezmek ve kitap okumak var.ek gıda olarak balık yağı,ceviz,var.sosyal olarak gayet iyi,
Son zamanlarda ne kadar cogaldi bu illet otizm,cok gecmis olsun.Insallah egitimle atlatirsiniz.Korkarim yakinda bizde bu taniyi alacagiz krese basladi ve hic bir ilerleme yok oglumda tani alanlari gordukce icim burkuluyor.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bu forumu basindan sonuna kadar okudum.Normale donen cok fazla cocuk var.Ozellikle cokmasum umut kaynagim cocugu tamamen normale donmus insallah bizde atlatiriz.
Bence haftada 1 günde olsa evinize yakin bir merkezde ozel egitim aldirabilirsiniz sonucta tani alsada almasada mevcut sorun devam edecek. Banada psikiyatrist 3 ay bekleyelim ilerleme olacakmi bol ilgilen çocuklu ortama sok dedi ama sonucta 3 ay ya bisi olmazsa eğer sorun hizlica cozulurse param gider ama ilerlemezse en kıymetli sey olan zaman geciyor. Yinede siz bilirsiniz bu benim nacizane fikrim. Allah yardımcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?