- 13 Temmuz 2016
- 101
- 134
- 53
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #6.681
Ben sizlerin çocuklarını düşünerek, bir çaba harcadım.
Vermiş olduğum ilk adres, aşıların ne olduğunu, aşı dan zarar görmüş ailelerin paylaşım larını, aşı yaptırmayan ailelerin ne kadar doğru karar verdiği, paylaşımları mevcut.
Otizm Türkiye de ise, otizm in yüzde yüz iyileştirme yöntemleri mevcut. ilaçsız, hastanesiz, kimseye bir ücret ödemeyeceksiniz. - yani dolandırıcı vs gibi durumlar kesinlikle yok -
Ben size dünyaları verseniz, alamayacağınız bilgileri Bedava verdim. Ama suçlu oldum, olsun alınmadım çünkü bu konu da, bu tarz açıklama yapan kimse yok denecek kadar az.[/QUOTE bu platforma yakınlığımız hangi sebepten ?
Bu platforma yakınlığımız hangi sebepten ?Ben sizlerin çocuklarını düşünerek, bir çaba harcadım.
Vermiş olduğum ilk adres, aşıların ne olduğunu, aşı dan zarar görmüş ailelerin paylaşım larını, aşı yaptırmayan ailelerin ne kadar doğru karar verdiği, paylaşımları mevcut.
Otizm Türkiye de ise, otizm in yüzde yüz iyileştirme yöntemleri mevcut. ilaçsız, hastanesiz, kimseye bir ücret ödemeyeceksiniz. - yani dolandırıcı vs gibi durumlar kesinlikle yok -
Ben size dünyaları verseniz, alamayacağınız bilgileri Bedava verdim. Ama suçlu oldum, olsun alınmadım çünkü bu konu da, bu tarz açıklama yapan kimse yok denecek kadar az.
Vermiş olduğum grupları aratın facede. Bütün sorularınıza cevap bulacaksınız.
Aşı hakkında bilmedikleriniz
CD Otizm - Türkiye
Bu platforma yakınlığımız hangi sebepten ?
Ben burayla ne yakınlığı olduğunu merak ettim hepimiz sonuçta gelişiminde problem olan çocukların annesiyiz değil mi ? Sanırım sorgulamaya hakkımız var .Hiçbir kar amacı olmayan bir platformun ne gibi reklamı olabilir girip baktınız mı mesela?
Ben burayla ne yakınlığı olduğunu merak ettim hepimiz sonuçta gelişiminde problem olan çocukların annesiyiz değil mi ? Sanırım sorgulamaya hakkımız var .
Sevgili kleopat bende düşünüyorum aşıların etkisini bizim aşılar bitti gerçi acaba diyorum sürekli ama bizim belli yani yanlizliktan ilgisizlik tv vs çok etkili bir ayda ilgi ile çocuğum bizi farketti azar azar güzel yol alıyoruz . aşı ile ilgili Dr umuz ayrıca yurt dışında da araştırmalar yapıyor yurtdisinda Bile ailelerin çoğunluğu aşıdan şüpheleniyormus ama bunun kanıtlanmış bilimsel bir açıklaması yokmus . yani aşı zararlı diyemem ama ası olmazsa ne olacağı açık net demişti . karar senin tabiiki .Oğlumun 2 yaş aşısı var bu hafta. Grip oldugu icin geciktik aslinda. Ben ve etrafimdaki anneler aşı vurdutturuyor. Benim çocuğum otizm pençesinde diğerleri iyi durumdalar. Aşı otizm yapıyor diyemiyorki insan. Bir de aşı vurdurmazsak diger hastalıkların pençesine mi atıcaz yavrularımızı.örneğin benim ablam varmış bebekken tetenozdan ölmüş. Bilemiyorum. Okuduklarım yeterli gelmiyor bana aşı zararlı demek için. Şu an hastalıklar hortlamamıs vaziyette hortladığı zaman oğluma bulaşırsa bunun cevabını kim verecek bana.
Otizm sayfası Ve otizmle ilginiz ?
Teşekkürler sonhero,
Bize yardım etmek istemeniz çok güzel. Ama ben otizmle ilgili kanıtlanmış bilimsel araştırmaları tercih ediyorum kalıtımsal olduğu genlerle geçtiği hemen hemen kesin gibi. Ama aşı hakkında böyle bi durum yok ispatlanamamıştır bi de bizim çocuklarımız zaten sıkıntılı ya aşı olmadığı içün çocuk felci geçirip tekerlekli sandalyeye bağımlı kalsa napcaz zaten çok hassas ve sıkıntılı çocuklarımız var iyi niyetinizi anlıyorum ama yaşamayan bilmez ki ... ayrıca dünya alem aşı yaptırıyor kimseye bi şey olmuyor da bi bizimkilere mi aşı dokundu. Yardımınız için teşekkür ederim ama kafamız zaten karışık kanıtlanmamış teorilerle kafamız daha da karışıyor zaten yanlış bi şey mi yaptım da çocuk böyle oldu diyoruz ister istemez insanın elinde diil bu çocuk nolcak şimdi? 5 yıl 10 yıl 20 yıl sonra ben ölünce vs....
Sevgili Hasbeenandgone ailemize hos geldiniz. Geldiginiz icin hem sevindim hem üzüldüm açıkçası . Allah çocuklarımızı kendi ayaklari uzerinde, bize ihtiyaclari olmadan yaşayacakları seviyiye getirir insallah.
Sevgili sdhtp,
Seni de sakin yaramazini da yakindan taniyorum. Çocuklarımız yas olarak neredeyse aynı. Bizde birkac ay once olan belirtiler sizde yeni çıkmış, sönecek emin ol. Kararli olman gerek. Muhtemelen birseye tepki veriyor, hayatında kucuk degisiklikler olmuş olabilir. Bizim o dönem kres ogretmenimiz degismisti ve biz oglumun ozel egitime gittigini soyledigimiz icin oglumu sinifinda istemedi. Neyseki sonra durum duzeldi. Bizim cigliklarimiz vardi hatirlarsan. O zaman bir de cocuk psikologununa gittik sadece otizm uzerine calisan biri. Mevsim gecislerinde bu tur tepkiler vermeleri normal, ilgilenmeyin, pekistirmeyin, sabirli olun, hayirsa hayir degismesin dedi. Tutarli oldugumuz surece basarimiz artacak. Bizde 2 saatlik bir aglama sonunda deyim yerindeyse patronun kim oldugu oturdu. Komsular ne der sorusunu birakip, aglayip sakinlemesine izin verdik. Zaman zaman bizi denemeye devam ediyor. Ama kararli oluyoruz. Ve bizde kotu gunler sonrasinda bir sicrama daha yasandi, benligini algilamaya basladi.
Benim oglum da surecin basinda sakin bir cocuktu, sabahtan aksama tek bir oyuncakla sesizce oynardi. Algilari acildikca, bizim dunyamiza girmeye başladıkça otizme eslik eden belirtiler cikiyor, pekisirilmezse sonuyor.
Sana diyecegim bunu bir sicrama oncesi gerginligi olarak dusun ve sakin ol, umudunu sakın kaybetme.. Cunku gececek...
Evet bizim de abimiz
bu surecte buyudu, buyumek zorunda kaldi ama zamanimiz cok az, sonra hep birlikte bugunleri telafi ederiz.. Su asamada dogru olan bu. Bazen cok yoruldugumu hissediyorum bende.
Ama benim kocaman bir umudum var... Ve eminim hepimiz ileride mutlu olacagiz...
(Oglum 3 yas, 6 aylik)
Benden paylaşması, okumak istemeye niyeti olmayanlara zorla okutacak halim yok.
Otizmi yüzde yüz tedavi etme imkanınızı elinizin tersi ile ittiniz. ki o grubun kuranlar otizm li çocukları olan kişilerdi.
Bu konuyu takibi bırakıyorum. herkese iyi günler.
Vermiş olduğum grupları aratın facede. Bütün sorularınıza cevap bulacaksınız.
Aşı hakkında bilmedikleriniz
CD Otizm - Türkiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?