- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #6.701
Ben kendi adıma teşekkür ederim . Ama İnan'ın bu durumun içinde olmadan buradaki anneleri tabi ki düşünebilirsiniz yardımcı olmaya çalışabilirsiniz . Ama anlayamazsınız .. bizim istediğimiz şey keşke şunu yapsaydık değil artık ,bundan sonra ne yapabiliriz ? burda 2 yaşın altında çocuğu olan Yok ve aşılar tamamlanmış .Bilgi edinmek, okumak ve de bunları paylaşmak.
Başka bir ilgim yok o grup ile.
Çocuğum o grupta ki bayan sayesinde çok sağlıklı. sebebi de; ilaçlar ve Aşılar la Bebeğimi zehirlemem.
Siz baktınız mı gruba. ya da burada ki diğer arkadaşlar. ?
Aynen ağzına sağlık... bi de lütfen iyi niyetle yaptığımız paylaşımlara - vay be ! Gibi paylaşımlar yapmayalım lütfen rica ediyorum yapan arkadaş grubu takip etmicm demiş ama fevri davranışlar beni çok üzüyor ben zaten kader arkadaşlarımı buldum diye sevindim Sevincim kursağımda kalmasın kimsenin kimseyle dalga geçmeye hakkı yok diye düşünüyorum
Ben kendi adıma teşekkür ederim . Ama İnan'ın bu durumun içinde olmadan buradaki anneleri tabi ki düşünebilirsiniz yardımcı olmaya çalışabilirsiniz . Ama anlayamazsınız .. bizim istediğimiz şey keşke şunu yapsaydık değil artık ,bundan sonra ne yapabiliriz ? burda 2 yaşın altında çocuğu olan Yok ve aşılar tamamlanmış .
Bu grupla alakanız nedir sorusunu ben sordum . Benim Sormak istediğim şey de YaniOnu ben paylaşımı yapanlara değil bilime ve doktorlara ithafen yazdım. Kimseyi hedef alarak söylediğim bişey yok. Oğlum için kaç ayrı doktora gittim hepsi de farklı tanı koyuyor. Ben şimdi nasıl inanayım bunların tek çaresi eğitim demelerine?
Nörolojik bi sıkıntı var bu bariz belli. S Sonhero nun bahsettiği grubu daha görmeden "bu grupla alakanız nedir" diye yaftalayanlara da var mı mesela bi sözünüz?
Kaldı ki aynı grubu ben önerecektim ama işte tam da bu sebepten ötürü vazgeçmiştim. Burdaki bi arkadaşla özelden paylaşıyorum artık öğrendiklerimi. O da gruba üye hatta. Altı üstü bir face grubu için bu kadar önyargılı olursanız işiniz doktor tavsiyelerinden öteye gitmez zaman aleyhimize işliyor ve bizim şu mu doğru bu mu deme lüksümüz yok ne bulursak altın bulmuş gibi sarılmamız gerekiyor Her birini denemekle en fazla ne kaybedebiliriz?
Yada denememekle kaybedeceklerimizi göze alabiliyor muyuz?
" Tam anlamıyla tecrübe "dünyaları versek alamayacağımız bilgiler" benim için. Çocuklarla yapılacak etkinlikler, kitap paylaşımları, öneriler, .... ve "bedava"."
Bu sözlerinizle otizm tedavi edilmiyor. Bağırsaklar temizlenmeden hiçbir ilerleme kat edemezsiniz.
Ayrıca aşılar 2 yaşında bitmiyor. öğrenim hayatları boyunca yine karşılaşacak çocuklar, aşılarla.
Bu konuyu kapatalım lütfen, farz edin böyle bir yorum yapılmadı.
Tesekkur ediyorum insallah tum yavrularimiz kurtulur.Ekololi cok moralimi bozsada bunu yapamayan cocuklar da var.Anne baba dwmeyenlerde var ne yapalim buna da sukur.Zamanla düzeliyor arkadaşım her çocuk gibi onlar da büyüdükçe akıllanıyor sadece gelişimleri daha yavaş ekolali olabiliyor bazen öğrendiğini unutabiliyor nasıl normalde 2 yaşındakiyle 5. Yaşındaki bir olmaz bunlar da ilerliyor ufak adımlarla şu cuma vaktinde dilerim ki bi sabah kalkalım bizimkiler büyük sıçramalar yapmış olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?