Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

walla icim daraliyor okudukca kiz cocuklarinda konusma olmaz cumle kurmaz iletieim olmaz diyor. inanmak istemityorum. gelecegi dusuneniyorum. anne baba olmayinca kim bakacak bu cocujlara

Sunay aman çocuğun keyfi yerinde olsun dua edelim bizimkiyi bu yıl aç ve uykudan kaldırıp götürdük geçen yıldan kötü çıktı
Ben Dr A dedim ki geçen yıla göre daha iyi ama. O zaman sıkıntı Yok Dedi ... bana Cumartesi akşam özelden yazarsan sevinirim çocuklarınızın yaşları ve davranışları yakın bilgi paylaşırız test sonuçlarıyla ilgili sen de uygun görürsen

walla icim daraliyor okudukca kiz cocuklarinda konusma olmaz cumle kurmaz iletieim olmaz diyor. inanmak istemityorum. gelecegi dusuneniyorum. anne baba olmayinca kim bakacak bu cocujlara
Canım o yüzden diyorum sana çok fazla okuma herçocuk farklı benim kızımdan daha ağır olan bir tanıdığımız vardı şimdi 5 buçuk konuşuyor normal çocuk gibi çok belli olmuyor.Hiç eğitim almadı anaokula annesi bu sene yazdırdı.Ben de diyorum okul eğitim oradan oraya hırpaladım çocuğu.Belki bu kadar takmasaydım daha çabuk düzelecekti.Ama çalıştığım için okula kreşe erkwn gönderdim .En iyi eğitimi anne verir.Kitaplar al eğitici oyuncaklar al oyun hamuru ile şekiller yap minyatür oyuncaklar al.Benim kızıma küçük bir park almıştım bebekleri salıncakta sallıyor kayaktan kaydırıyordu çok hoşuna gitmişti oyun hamurundan top yapıp kaydırıyorduk oynarken kelimeler daha çok çıkıyor bol bol oyun.

Tamam canım

Ben de kız çocukların da daha ağır seyreder diye çok üzülmüştüm.Arkadaşımın öğrencisi var 2.sınıf sınıfın en iyilerinden konuşma da var sosyallik de

Sen de sanki bir yerde Selin diye yazmıştın hatırladığım kadarıyla Selin şunu ver dediğimde verir Kızımın adı olunca dikkat etmiştim

sen kizinla disari ciktigijda insanlar anliyormu
Mimoza Bence sen biraz abartiyosun gibi,komut aliyor diyorsun,isaret parmagini kullaniyor diyorsun.Zaten en onemli belirtilerin bunlar oldugunu soyledik Size bu kadar didiklemenin,insanlari soru yagmuruna tutmanin bir anlami yok...Zaten insanlar sikintili cok endiseliysen lutfen bir dr A gotur cocugunu.benim cocugum 2,5 yasinda cok normal gorundugu icin cevremdeki herkes,inanmiyir bir sikinti olduguna,Ayrica dr larda normal goruyor.Ama ben biliyorum ki iletisim yok cocugumda cok az yeni,yeni basladi belki kabugunu kirip normallesecek,belki otizme dogru kayacak bunu kimse bilemez.Bence sen bir kac bekle Simdi panik yaparsan ne cocuguna ne de kendine hayrin dokunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…