- Konu Sahibi melodi1970
-
- #6.861
burda grupta olup morali duzgun olan yoktur hepimizin psikolojisi bozukVallai daha önceki mesajlarimda hep pozitif, olumlu bir üslupta konustum. Simdi bir foruma göz atiym dedim. Cocuklarinizin b6sina baktirin bu ne? Ne anliyim ben bundan? Jest mimik okey ama en azindan yazmaninda stili var. Biraz aciklayici yazsin. Vallai zaten moralim bozuk bide sifre cozmeyle ugrasamam.
Vallai daha önceki mesajlarimda hep pozitif, olumlu bir üslupta konustum. Simdi bir foruma göz atiym dedim. Cocuklarinizin b6sina baktirin bu ne? Ne anliyim ben bundan? Jest mimik okey ama en azindan yazmaninda stili var. Biraz aciklayici yazsin. Vallai zaten moralim bozuk bide sifre cozmeyle ugrasamam.
Arkadaslar tüm yorumlari okuyamadim bazilarina denk geldim sadece ve simdi bende bi süphelenmeye basladim oglumdan. 16 ayi bitcek bu ay, henüz daha erkenmi bilmiyorum ama oyun oynamayi ögretmeye calisiyorum topu bana ver simdi sen al diye yapmiyor. Kuzenleri var onla oynamak istiyorlar oynamiyor. Gel oglum deyince falanda gelmiyo. Yalniz söyle bisey var henüz daha 3 4 aylikti ona hediye oyuncak gelmisti büyükten kücüge birbiri icine giren bardaklar, oturmaya baslayinca 7 aylik falandi onlarla oynamayi gösterdim 10 aylikken eline veriyodum bir tanesini digerinide kendim tutuyorum ugrasa ugrasa yerlestiriyodu icine ve bugün o oyuncagini tekrar cikardim sanki hergün yapiyomus gibi hic unutmamis oturdu hepsini dizdi büyükten kücüge hic bikmadan baya bi hemde, anca baska bisey dikkatini cekimce kalkti ve birseyle ugrasinca imkansiz beni duymuyor. Konusmaya gelince meme mama dede nene bunlar var sadece ama süreklide birseyler anlatma cabasi var dedigi anlasilmiyor tabi. Dakikalrca kendi dilinde konusuyor birseyler gösteriyor. Henüz kücükmü yoksa endiselenmelimiyim sizce?
Gecmis olsun canim. İnsallah iyi haberlerini alırız. Cok salgın var belki onun etkisidir. Allah yavrularımızı korusun. B6 ve b12 vitaminini doktorumuz soyledi biliyorum ben. Burda hepimizin sinirleri bozuk normal tabi kolay sey degil bunlar.Uzun zamandir oglumun bogazinda sisik bir lenf bezi vardi. Daha once kontrol ettirmistim cocuklarda siser demisti doktor ve bekledim inmedi. Bugün grip sikayetiyle doktora götürdüm o sirada lenf bezinide sordum ve 1 hafta antibiyotik kullanacak. Birkac tahlil yapilacak ve ultrason çekilecek. Onlarda olumsuzsa biyopsi yapilacakmis. Yani otizmi falan kenara birakali bi 5-6 saat oluyor. Suan cok korkuyorum. Doktor allah korusun lenfoma bile olabilir dedi. oyüzdende birden b6 falan filan diyince sardım resmen. kusurabakmayin. iyi geceler.
Uğraşma o zaman kardeşim oturun burda çocuğum agu dedi bugu dedi bi arpa boyu yol almayın size iyilik de yaranmıyor.
Cok ugrasiyorum cocuklu ortamlara girmeyi ama istemiyor ilgisini cekmiyor cocuklar. Yanina yaklasilmasini dahi istemiyor, ortamda cocuk olunca bana yapisiyo bekliyo öyle uzaktan gülüyo. Öyle cekingen bi hali de yok aslinda daha kücükken cok bunaltiyolardi sıkıya gelmeyip sinirleniyordu onlami alakali acaba diye düsünüyorum. Birde mesela birsey gösterdigim zamam dönüp bakmaz parmagimi tutar. Mesela birsey gösterip ne oldugunu söyleyelim 'oglum bak masa, neymis bu ma-sa' desek kendi tavandaki lambayi gösterip 'ayaa' der. Tek bildigi lamba diyemidir nedir her ortamda her yerde aynisini yapiyo lambayi gösterip duruyor. Sizin oglunuzda kondumu teshis? Neydi en cok belirti?Canım insallah yoktur biseyi. Biraz asosyallik var. Bence bir psikiyatriye hemen vakit kaybetmeden git. Sanki benim oglumun ilk zamanlarini anlatıyorsun cunku. Biz gercekte goremiyoruz tabi en iyi doktor bilir.
Cok ugrasiyorum cocuklu ortamlara girmeyi ama istemiyor ilgisini cekmiyor cocuklar. Yanina yaklasilmasini dahi istemiyor, ortamda cocuk olunca bana yapisiyo bekliyo öyle uzaktan gülüyo. Öyle cekingen bi hali de yok aslinda daha kücükken cok bunaltiyolardi sıkıya gelmeyip sinirleniyordu onlami alakali acaba diye düsünüyorum. Birde mesela birsey gösterdigim zamam dönüp bakmaz parmagimi tutar. Mesela birsey gösterip ne oldugunu söyleyelim 'oglum bak masa, neymis bu ma-sa' desek kendi tavandaki lambayi gösterip 'ayaa' der. Tek bildigi lamba diyemidir nedir her ortamda her yerde aynisini yapiyo lambayi gösterip duruyor. Sizin oglunuzda kondumu teshis? Neydi en cok belirti?
insallah öyledir. su lambadaki sırrı henüz çözemedim:) nasil o kadar uzun süre bakabiliyor isiga benim gözüm yoruluyor:)benim kizimda oyle her yerde tavani gosterip lamba dio) bence bisey yok cocuhunuzda
benimde kiizmda eksiklikler var doktorada gorturdum bu isin uzmani degilim ama bugun bir test yaptim baloncuk ufleyip dikkatini cekin parmagiyla isaret edip size gostwrip sevincini paylasiyorsa otistik degil diorlar. bir deneyin istersenizinsallah öyledir. su lambadaki sırrı henüz çözemedim:) nasil o kadar uzun süre bakabiliyor isiga benim gözüm yoruluyor:)
Deniyecegim, tesekkür ederim.benimde kiizmda eksiklikler var doktorada gorturdum bu isin uzmani degilim ama bugun bir test yaptim baloncuk ufleyip dikkatini cekin parmagiyla isaret edip size gostwrip sevincini paylasiyorsa otistik degil diorlar. bir deneyin isterseniz
Cok ugrasiyorum cocuklu ortamlara girmeyi ama istemiyor ilgisini cekmiyor cocuklar. Yanina yaklasilmasini dahi istemiyor, ortamda cocuk olunca bana yapisiyo bekliyo öyle uzaktan gülüyo. Öyle cekingen bi hali de yok aslinda daha kücükken cok bunaltiyolardi sıkıya gelmeyip sinirleniyordu onlami alakali acaba diye düsünüyorum. Birde mesela birsey gösterdigim zamam dönüp bakmaz parmagimi tutar. Mesela birsey gösterip ne oldugunu söyleyelim 'oglum bak masa, neymis bu ma-sa' desek kendi tavandaki lambayi gösterip 'ayaa' der. Tek bildigi lamba diyemidir nedir her ortamda her yerde aynisini yapiyo lambayi gösterip duruyor. Sizin oglunuzda kondumu teshis? Neydi en cok belirti?
Uzun zamandir oglumun bogazinda sisik bir lenf bezi vardi. Daha once kontrol ettirmistim cocuklarda siser demisti doktor ve bekledim inmedi. Bugün grip sikayetiyle doktora götürdüm o sirada lenf bezinide sordum ve 1 hafta antibiyotik kullanacak. Birkac tahlil yapilacak ve ultrason çekilecek. Onlarda olumsuzsa biyopsi yapilacakmis. Yani otizmi falan kenara birakali bi 5-6 saat oluyor. Suan cok korkuyorum. Doktor allah korusun lenfoma bile olabilir dedi. oyüzdende birden b6 falan filan diyince sardım resmen. kusurabakmayin. iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?