- Konu Sahibi melodi1970
-
- #7.221
Cok sukur ogrendi. arada her cocuk kacirdigi oluyor Ama tam 6 ayimi aldi.kafalari yemeye az kalmisti.krese de baslayinca orda da pekistirdi.3yas bitti cis sorununu bitti.darisi size.hic yilmayun kararli olun sabir cok onemligece perisi oğullarımız aynı yaşta demekki..sizinki nasıl çiş eğitimi verebildinizmi..?
Ben 4 aydir kullaniyorum ama sizin dediginiz gibi hicbir degisiklik yok ilaci icince hareketlilik ayni ama fark olarak daha cabuk uyuyor bir yildir sislide bir dokora gidiyorduk bize iyi gelmedi yarin atasehirde bir doktora gidecegiz bakalim o ne diyecek of cok bunaldim bu islerden sonuc yok hep kosturuyoruz iyi geceler hepinize...Benim kızım da aynı şekilde çok hareketli ve Mayıs'ta 5 yaşına girecek çok istememe rağmen ilaca başlayalı da 2 hafta oldu artık mecbur kaldım herkes birşekilde ilerliyordu biz de ilerliyorduk ama çok yavaş dikkatini artık birşeylere vermesi gerekiyor benim yaptırmak istediğimi hayatta yapmıyor kendi ne yapmak istiyorsa onu bize yaptırıyor Yani eğitimcimizin de dediği üzere bizi yönetiyor artık çok yıprandık doktor ilacın takıntılara da iyi geleceğini söyledi şu an Ne Hareketlilik be takıntı Ne sinir Ne uyku hiçbirşeye faydası olmadı gibi Hatta bugün el çırpma hareketi de çok yaptı .Bilemiyorum daha Ne kadar denemeliyim ilacı.Siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz acaba ilacı.
Bizim de 3 ay Sonra kontrol o zamana kadar bu şekilde olursa daha fazla vermem biraz denemek istiyorum dikkatini vermemesi çok canımı sıkıyor Aslında çabuk öğreniyor öğrendiğini unutmuyor ama artık yaşı büyüyor böyle davranmaya devam ederse bişey öğrenemeyecekBen 4 aydir kullaniyorum ama sizin dediginiz gibi hicbir degisiklik yok ilaci icince hareketlilik ayni ama fark olarak daha cabuk uyuyor bir yildir sislide bir dokora gidiyorduk bize iyi gelmedi yarin atasehirde bir doktora gidecegiz bakalim o ne diyecek of cok bunaldim bu islerden sonuc yok hep kosturuyoruz iyi geceler hepinize...
ilaç ne veriyorsun? İlaçtan fayda gören yok sanki.Bizim de 3 ay Sonra kontrol o zamana kadar bu şekilde olursa daha fazla vermem biraz denemek istiyorum dikkatini vermemesi çok canımı sıkıyor Aslında çabuk öğreniyor öğrendiğini unutmuyor ama artık yaşı büyüyor böyle davranmaya devam ederse bişey öğrenemeyecek(
Risperdal ama forumda biri faydasını görmüş bilmiyorum Belki zamanla gösterecek her çocuk farklıilaç ne veriyorsun? İlaçtan fayda gören yok sanki.
İnşallah olur. Bende bazen düşünüyorum bazen vazgeçiyorum. Sinirden birşey öğrenemeycek ilerliyoruz ama kaplumbağa hızında ve hareketlilikten artık çok yoruldum ondan dolayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.Risperdal ama forumda biri faydasını görmüş bilmiyorum Belki zamanla gösterecek her çocuk farklı
Ben biryerdeokumustum çocuk havaya bakarak guluyormus daha sonra çocuğun havada rakamlar gördüğünü anlamışlar çocuk üstün zekaliymisBenim oğlumda farkettiğimiz ilk gariplik 15 aylıktı kendi kendine gülüyordu. Sonra geçmişti. Başka başka şeyler olunca otizm hikayemiz başlamıştı. Son üç haftadır yine kendi kendine gülmeye başladı ama ne gülme kahkahalarla katıla katıla. Okuduğum yazılarda bu durumu yaşayana rastlamadım. Doktor randevumuzda mart ayında. Bu durum beni korkutuyo bazen bazen de diyorum normal çocuklardada olabilir hayalgücüdür. Siz de boyle bir sey yasayan ya da bilgisi olan var mı.
Oğlum 26 aylık
Hareketlilik konusunda benim oglum kadar sorun cikaran baska cocuk yok saniyordum. Oglum hic durmuyor surekli hareket halinde odadan odaya geziyor birseyleri dagitiyor. Ilac kullanmama ragmen hic bir sakinlik yok dikkatini hiçbirşeye vermitor bu sebeple bisey ogrenemiyor 5 yasina subatta girecek halen konusamiyor.. ozel egitim kres benim cocukta pek biisey degistirmedi ne bileyim nasil duzelecek ne olacak... yazilanlari okuyorum herkes bi yol katetmis ben nerede yanlis yapiyorum bilmiyorum. Yarin yeni bir doktora gidecegiz bakalim hayirlisi allah hepimizin yardimcisi olsun....
Kleopat senin oğlan çok küçük belki tamamen düzelirsin ama o otizm belirtileri arasında geçiyorBenim oğlumda farkettiğimiz ilk gariplik 15 aylıktı kendi kendine gülüyordu. Sonra geçmişti. Başka başka şeyler olunca otizm hikayemiz başlamıştı. Son üç haftadır yine kendi kendine gülmeye başladı ama ne gülme kahkahalarla katıla katıla. Okuduğum yazılarda bu durumu yaşayana rastlamadım. Doktor randevumuzda mart ayında. Bu durum beni korkutuyo bazen bazen de diyorum normal çocuklardada olabilir hayalgücüdür. Siz de boyle bir sey yasayan ya da bilgisi olan var mı.
Oğlum 26 aylık
Küçükro merhabalar,Ben 4 aydir kullaniyorum ama sizin dediginiz gibi hicbir degisiklik yok ilaci icince hareketlilik ayni ama fark olarak daha cabuk uyuyor bir yildir sislide bir dokora gidiyorduk bize iyi gelmedi yarin atasehirde bir doktora gidecegiz bakalim o ne diyecek of cok bunaldim bu islerden sonuc yok hep kosturuyoruz iyi geceler hepinize...
Ben biryerdeokumustum çocuk havaya bakarak guluyormus daha sonra çocuğun havada rakamlar gördüğünü anlamışlar çocuk üstün zekaliymis
Kleopat senin oğlan çok küçük belki tamamen düzelirsin ama o otizm belirtileri arasında geçiyor
Benim oğlanla da gece yatarız beraber hiç bi şey yokken hüngür hüngür ağlar bazen de güler onun dışında seninkinin yaş grubunda oluyor mu bilmiyorum
Cok icime attım burnumdan kan geldi o akşam. Herhalde bende daha gitmem boyle doğumgününe filan. Onları geçtimde acaba bu gülmesi kötüye mi gittiğine gösteriyo normal mi o insanı deli ediyor. O yüzden size de sorayım dedim. Iyi ki varsınız.
Cok icime attım burnumdan kan geldi o akşam. Herhalde bende daha gitmem boyle doğumgününe filan. Onları geçtimde acaba bu gülmesi kötüye mi gittiğine gösteriyo normal mi o insanı deli ediyor. O yüzden size de sorayım dedim. Iyi ki varsınız.
canım şimdi baktım sebepsiz gülme için otizm erken dönem belirtisi diyorCok icime attım burnumdan kan geldi o akşam. Herhalde bende daha gitmem boyle doğumgününe filan. Onları geçtimde acaba bu gülmesi kötüye mi gittiğine gösteriyo normal mi o insanı deli ediyor. O yüzden size de sorayım dedim. Iyi ki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?