Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Kleopat güzel gelişmelerinize çok sevindim. Özellikle biz iyi olunca onlar da iyi oluyormuş demişsin ya bu çok doğru ama stres yorgunluk bitmiyor Keşke daha çok zaman ayırabilsek kendimize. Bu anlamsız gülmeleri her doktor farklı değerlendiriyor. Psikiyatri otistik belirtilerden diyor mesela.. biz de metabolizma bölümü Hasan Önal'ın takibindeyiz biyomedikal tedavide bu gülmelere bağırsaktaki artan mantarların sebep olduğu söyleniyor. Benim oğlum 2 kez bu şekilde güldü ilkinde o gülüyor ben ağlıyorum çok korkmuştum. Umarım hepimizin bu şikayetleri geçicidir. Zamanla hepsi biter İnşaAllah. Zaten bir çok kişi yazmış sen de gitmeyi düşünüyorsun bence ihmal etme Hasan hocaya muayeneyi.
Diyet yorucu ama şifa Allah'tan sebepleri bulacağız. Gerekli ise denemeliyiz diye düşünüyorum.
Rabbim bizleri sebeplere ulaştırsın ve imtihanımızı kolaylaştırsın..

Eski tetkiklerinle gidersin tekrar aynı şeyler için kan alınmasın bi de genetik tarama da yapıyoruz dediler 10 gün sonra çıkıyor inş faydası olur
Geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsınız inşaAllah genetik tarama nerede yapıldı acaba o da kanuni sultan Süleyman Hastanesinde mi?

Merhabalar oğlum 44 aylık psikatriye sürekli gidiyoruz otizm belirtileri var diyor. Eğitimine kreş ve evde yapmaya çalışıyoruz. Size bir sorum olacak Dr Hasan önal hakkında. İstanbul'da yaşamıyoruz sanırım randevu için önce çocuk dru görüp sevk etmesi gerekiyor. Şehir dışından acaba direkt sevk ettirebilir miyiz böyle yapan oldu mu hiç. Yoksa illa o hastaneden bi çocuk dru mu görecek eğer öyleyse de gittiğiniz bir Dr tavsiye edebilir misiniz

Arkafaslar busey sorucam bu bagirsaktaki bakteriler o kahrolasi bakteriler ne zaman bitecek acaba.. bize vitaminleri ve diyeti en az 6 ay yapin dedi cem kinaci.. uc gundur ogluma hic birsey vermiyorum .. persembe gunu MR cekilecek korktum belki narkoz altindayken agir gelebilir diye.. yavrum yavrummmmmm hicmi biz artik herseyi astik ..o gunler geride kaldi diyen biri yok ...

Bide diyetteki arkadaslar yemek tariflemizi paylasalim mi belki hergun yavruma ne yedirsem diye dusunmeyi biraz hafiflete biliriz.. dun badem unu 200 gr keten tohumu 2 yemek kasigi muz 1 adet bir cay kasigi kabartma tozu ve bi yemek kasigi elma sirkesiyle kek yaptim cok lezzetli ben bile yiyebilirim yani.. deneyin insalllah.

Ben de hasan önala gitmek icin hastanenin dahiliyesinden randevu almaya calisiyorum hastane ile ayni ilcedeyim. ama dolu hep. Her gun deniyorum. Boyle bisey varsa bende baska hastaneden sevk olurum. Ama duymadim hic.

Evet arkadaşım hepsinin kanı Kanuni de alınıyor genetik sonucunu elden alıyormuşuz 10 gün sonraya diyorlar
Bi de randevu sıran arkadaşım ben araya birilerini koyup zorla aradan aldım 15 tatilde aradan kabul etmiyordu ama bana çalıştığım günler internette yazılı dedi siz kendi Şehrimizdeki çocuk doktorundan çocuk metabolizma için Kanuni hastanesine sevk alabilir misiniz ki aklıma bu geldi
Bi de MR çekilecek arkadaşım MR o kadar ağır birşey değil ki yiyecek vermeyip çocuğu sıkalım rutin hayatımıza devam edip o gün aç götürüyoruz
Benim oğlana diyet konusunda ne dicek Hasan hoca ben de merak ediyorum aslında kafamda şu var bi de Cem kınacıya gitmek bu tahlillerle ikisi örtüşürse sonuçları sizle paylaşmak ama Cem kınacı Cumartesi çalışır mı ki? Eşimle Ankara'ya gitsek? Hiç İstanbul'a gelir mi

Ben de hasan önala gitmek icin hastanenin dahiliyesinden randevu almaya calisiyorum hastane ile ayni ilcedeyim. ama dolu hep. Her gun deniyorum. Boyle bisey varsa bende baska hastaneden sevk olurum. Ama duymadim hic.
Of o zaman mecburen yazı bekleyeceğiz. Ben de öğretmenim ve başka ilden gelmek hele hele çocukla çok zor olacak tşkler cevaplar için

Mhrsden randevu almaya çalışıyorum ama alınmıyor. Çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümünü seçiyorum ama Uygun kriter bulunamadı deyip başka hastanelere yönlendiriyor. Bu hastaneye acaba tamamen mi sevkle gidiliyor anlamadım ki. Hayır İstanbul'a gideceğiz boşa gitmek istemiyorum en azından çocuk doktorundan randevu alıp gitsek onun yönlendirmesi ile Hasan önal dan randevu alıp ne zamana olursa tekrar giderdik off

Arkadaşlar şehir dışından gelen hastalar sabah 5-6 gibi erken gittiğiniz zaman çocuk metabolizma bölümünde liste yapıyorlar oraya isminizi yazıyorsunuz randevulu hastalar bitince sistem size sıra veriyor. Yani çocuk doktoruna gidip sevk yaptırmanıza gerek yok. İlk gidişinizde randevusuz olduğunuz için muhtemelen öğleden sonraya kalabilirsiniz. Hasan önal sizden kan tahlilleri isteyecek ve bunlar aç karnına yapılıyor. Yani tahlil işi bir sonraki güne kalacaktır. Bunun için en az bir gece İstanbul'da konaklama yapabilecek gibi hazırlanarak gelin.
Şehir içi olanlar sanırım kanuni Hastanesi çocuk bölümünden sevk yaptırıp randevu almak zorundalar

Çok çok teşekkür ederim tatil bitmeden yola düşmek lazım artık

Haklısınız. Bi an düşünemedim
Bana dr bey hastanenin kendi sayfasından çalıştığı günlere bakmamı önermişti sanki bu hafta çarşamba perşembe cuma Çalışmıyor ama ben şöyle yaptım yanında ona yardımcı olan dr lar bar rutin olarak kanları isteyip size de sorular soruyorlar kaç yaşında konuştu vs ilk önce onları halleder sonuçları Hasan beye gösterebilirsiniz o dr larıda o yetiştiriyor anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…