arkadaşlar bu sıralar hastamı olacak benim oğlan anlamadım bi huzursuzluğu var öğlen uyumak istemiyor yatırıyorum ama debelenip duruyor bende kalkmasına izin veriyorum ama akşam erken yatıncada ağlayarak uyanıyor yarım saat ya uyuyor ya uyumuyor sonra yine uyumuyor ertesi gün yine öle bugün ben yoktum arkadaş baktı saolsun yine uyumamış 5.30da uyumuş 7de kalktı az uyudu normalde 3te yatırıyorum 3saat uyuyolar az önce uyudu oda homurdana homurdana anlamadım gitti
birde öğretmen telefonuna bazı müzik aletleri indirmiş benimki çok seviyor diye ama dikkatini çeken öğretmenin çok güzel çalıyor parmaklarını çok güzel kullanıyor dedi ve org almamızı önerdi 5_6 yaşındaki öğrencim onun gibi çalamıyor dedi yarın org bakmaya gidicez bakalım piyanist oğluma
nazdencim iyi geceler aldınızmı org :)) çocukların zaman zaman böyle huysuzlukları oluyo benimkide bi ara öyle yapmıştı doktora götürmüştüm hatta geçici bir durum demişti 1 hafta falan sürmüştü yiyeceklerine dikkat et diycem ama zaten diyet yapıyosunuz enerjili yiyecekler meyve suları da çocuklarda uykusuzluk yapıyo yada mızmızlanma gibi dediğimiz durumlar çıkıyo ortaya çabucak geçer inşallah
saol canım meyve ve meyve suyu kabul etmiyor zaten nasıl dayanıyor anlamadım org almaya gidemedik babamız grip olmuş abimizde aynen oooff yanmışım ben valla ben seden cem kınacıya nasıl ulaşabilirim onu soracaktım birde o görsün istiyorum
saol canım meyve ve meyve suyu kabul etmiyor zaten nasıl dayanıyor anlamadım org almaya gidemedik babamız grip olmuş abimizde aynen oooff yanmışım ben valla ben seden cem kınacıya nasıl ulaşabilirim onu soracaktım birde o görsün istiyorum
cem kınacıya gitmeyi mi düşünüyorsun ? nasıl ulaşabilirsin bilmiyorum canım,benim duyduğum kadarı ile o insan hakında okuduğum diyeyim yani şarlatan diyorlar insanlara umut dağıtıyor beyine ses dalgaları gönderip çocukları iyleştirdiğini söylüyormuş ve bu çok zararlıymış aslında senin çocuğun çok küçük ve otizimi ağar geçiren bi çocuk değil ben gitmeni tavsiye etmem tabi yine sen bilirsin
barış korkmaz bizim doktorumuz canım cerrahpaşada evet cem kınacı deyince şaşırdım bende cem kınacı oksijen tedavisi yapıyo ve ağar durumda olan çocuklar bence hedefi bizim allaha şükür çok büyük problemimiz yok..barış hoca cerrahpaşada çocuk norolojisi binasında en alt katta orda sekereteride var ayşe hanım birde dekan bey var bize ilk randevuyu okul almıştı ama nasıl alınıyo randevu bilmiyorum ama sen cerrahpaşaya gidiceksin ya kontrole çocuk noroloji binasını bul barış beyin sekreteri ve dekan bey hep orda zaten ismini yazdırır randevu alabilirsin bence diğer kontrollerin ücretsiz olur ilk olarak barış beyin öğretim üyesinden birisi görüyo çocuğu sana sorular soruyo falan aynı günde barış hocada görüyo ama söylüyeyim çok konuşan bir adam değil sen sorucaksın herşeyi o hemen eeg ister ilaç istermisiniz der eğitime devam der biz ilk gittiğimizde oğlum tuvaletini yeni öğrenmişti barış beyle konuşurken durmadan çişim geldi anne tatam geldi anne diyodu barış bey çok güldü erken öğretmişsiniz dedi tuvalet eğitimini dedim ne erkeni 3 yaşında erken dedi otizim tanısı almış bir çocuk için büyük bi iş başarmış bu küçük adam dedi
barış korkmaz bizim doktorumuz canım cerrahpaşada evet cem kınacı deyince şaşırdım bende cem kınacı oksijen tedavisi yapıyo ve ağar durumda olan çocuklar bence hedefi bizim allaha şükür çok büyük problemimiz yok..barış hoca cerrahpaşada çocuk norolojisi binasında en alt katta orda sekereteride var ayşe hanım birde dekan bey var bize ilk randevuyu okul almıştı ama nasıl alınıyo randevu bilmiyorum ama sen cerrahpaşaya gidiceksin ya kontrole çocuk noroloji binasını bul barış beyin sekreteri ve dekan bey hep orda zaten ismini yazdırır randevu alabilirsin bence diğer kontrollerin ücretsiz olur ilk olarak barış beyin öğretim üyesinden birisi görüyo çocuğu sana sorular soruyo falan aynı günde barış hocada görüyo ama söylüyeyim çok konuşan bir adam değil sen sorucaksın herşeyi o hemen eeg ister ilaç istermisiniz der eğitime devam der biz ilk gittiğimizde oğlum tuvaletini yeni öğrenmişti barış beyle konuşurken durmadan çişim geldi anne tatam geldi anne diyodu barış bey çok güldü erken öğretmişsiniz dedi tuvalet eğitimini dedim ne erkeni 3 yaşında erken dedi otizim tanısı almış bir çocuk için büyük bi iş başarmış bu küçük adam dedi
anladım canım ahmet aydından randevu aldırmıştık birisine özel telefonunu vermişti bize daha sonra kendimiz aramıştık olmazsa yine onu araya sokalım biz en iyisi iki randevuyuda aynı güne denk getirelim git gel zor olur yakın yer değilki
nazdemcım gecmiş olsun canım huysuzluk bızdede var ben konusamamsına baglıyorum org mu calcak küçük pasa masaallah ona canım mayıstaydı dımı yunuslarla yüzme inşaallah oda faydalı olur canım bizim oglanın raporu cıktı netten baktım bıreysel + grup yazıyo bu grup derslerınde hep kucuk cocuklarmı oluyo kızlar masumcum senınkı masaallah 3 yasında ögrenmıs ya bızım martta 3 olcak ama ögrenemıyo otutturunca yapmıyo 2 saat otutturdum gene yapmıyo bez baglayınca hemen yapıyo ınatlasıyo sankı bencede annesı senın kucuk adam cok güzel iş basarmıs tabı annesıyle ögretmenıyle masaallah
bugün oğlumu spora yazdırdım kızlar ayda 4 gün gidicez okula spor hocası geldi spor salonu kiralıycaklar 40 kişi falan toplan ama yaş grupları ayrı olucakmış ailelerde katılıyo yılbaşından sonrra başlıycaz inşallah
kızıldeniz yaşına uygun grup yoksa bireysele çevirt hakkını ara sana derlerse grubumuz yok o zaman bireysele çevirin de..benimde kolay olmadı canım bezini açınca 3 gün kaka yapmadı ama pes etti ben kazandım hehehe :)) onların keyfi yerinde nasıl olsa ben olsam bende yapmam :)) öğrenicek canım ona sıra var daha özel eğitimde yardımcı olurlar sana
masumcum Allah razı olsun valla ben yarın gıdecektım öyle deseler demekkı öyle oluyo dıye düşünüp tamam derdım cok tesekkur ederım bılgılerınle tecrubenle ısık oluyosun bıze arıycam hakkımı canım cok cok sagol bende yavas yavas lazımlıga otuturuyom önce hıc oturmuyodur ama oturusan telefonu vercem dıyom oturuyo çiş yapmıyo ama oturması bıle buyuk basarı gercekten bu rüşvet işe yarıyomuş
nazdemcım gecmiş olsun canım huysuzluk bızdede var ben konusamamsına baglıyorum org mu calcak küçük pasa masaallah ona canım mayıstaydı dımı yunuslarla yüzme inşaallah oda faydalı olur canım bizim oglanın raporu cıktı netten baktım bıreysel + grup yazıyo bu grup derslerınde hep kucuk cocuklarmı oluyo kızlar masumcum senınkı masaallah 3 yasında ögrenmıs ya bızım martta 3 olcak ama ögrenemıyo otutturunca yapmıyo 2 saat otutturdum gene yapmıyo bez baglayınca hemen yapıyo ınatlasıyo sankı bencede annesı senın kucuk adam cok güzel iş basarmıs tabı annesıyle ögretmenıyle masaallah
teşekkür ederim canım evet org çalacak bu konuda yeteneği var dedi öğretmeni mayısın 29 undada yunus terapisine başlayacak grupta yaşıtları olmasına dikkat et canım ben bu yüzden aylarca yollayamadım hep büyüklerdi onlara göre bir sakınca yok güya ama bana göre var zaten büyüklerle beraber oynuyor önemli olan yaşıtlarıyla zaman geçirmesi ayarlayamıyorlarsa veya sen istersen grup dersini bireysele çevirebiliyorsun bu sefer 8 saat değilde 10 saat bireysel alıyorlar ama grup yazıyorsa muhakkak sok gruba ayarlattır yani
bugün oğlumu spora yazdırdım kızlar ayda 4 gün gidicez okula spor hocası geldi spor salonu kiralıycaklar 40 kişi falan toplan ama yaş grupları ayrı olucakmış ailelerde katılıyo yılbaşından sonrra başlıycaz inşallah
hadi bakalım hayırlı olsun bizim burdada var o dediğim bana herşeyi söleyen bayan dedi yaş grubunu soracaktı ama gün kalmıyor artık nereye gideceğimi şaşırdım buda kalsın dedim
ay evet çok yakın kayıt oldum bakalım hayırlısı ayda 20 çocuk diyor oh hadi bakalım ben mecidiyeköye gelme planları yaparken sende azcık bizim buralı ol bakalım cumarteside sezgin kartalla randevumuz var
Merhaba..
müzik terapi yalnızca bedensel engellilere mi veriliyor? şizofreni hastalığı olan da katılabiliyor mu?
yaş aralığı var mı?
bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim..
Merhaba..
müzik terapi yalnızca bedensel engellilere mi veriliyor? şizofreni hastalığı olan da katılabiliyor mu?
yaş aralığı var mı?
bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim..
masumcum Allah razı olsun valla ben yarın gıdecektım öyle deseler demekkı öyle oluyo dıye düşünüp tamam derdım cok tesekkur ederım bılgılerınle tecrubenle ısık oluyosun bıze arıycam hakkımı canım cok cok sagol bende yavas yavas lazımlıga otuturuyom önce hıc oturmuyodur ama oturusan telefonu vercem dıyom oturuyo çiş yapmıyo ama oturması bıle buyuk basarı gercekten bu rüşvet işe yarıyomuş
rüşvet vermekten korkmayın daha sonra bunu kullanıyorlar ama bir zaman sonra geçiyo unutuyorlar..lazımlığa oturtmak için bende uğraştım ama çabuk kabul etti benim en korktuğum tuvalet eğitimiydi ama şükür 15 günde öğrendi
ay evet çok yakın kayıt oldum bakalım hayırlısı ayda 20 çocuk diyor oh hadi bakalım ben mecidiyeköye gelme planları yaparken sende azcık bizim buralı ol bakalım cumarteside sezgin kartalla randevumuz var
hadi bakalım hayırlı olsun bizim burdada var o dediğim bana herşeyi söleyen bayan dedi yaş grubunu soracaktı ama gün kalmıyor artık nereye gideceğimi şaşırdım buda kalsın dedim
zeytinburnunda dediğim yer hayırlı olur inşallah haftada bir gün spor 2 gün özel eğitim anaokulu hergün bende şaşırdım çok yoruluyorum bütün gün sokaklarda koştur dur vallahi kendime vakit ayıramıyorum artık neyse oğlum için o daha iyi olsun diye
selam kızlar nasılsnızı nazdemcım senın vıdeolara baktım cok hoşlar ya masaallah kucuk oglanın gamzesını ortancı oglanın göbişini yüzüşünü buyuk oglanında abılıgını sevıyım ben cok tatlılar ne güzel yüzmeye cok meraklı ben o kollukları gıydıremıyorum senınkı güel alısmıs ...
bugun ramdan raporumuzu aldım egtım merkezıne gıttım grup da aynı yas civarı aynı sevıyedekı cocuklar olcakmıs ögretmenıyle tanıstım bılgılı bırıne benzıyo tel. ını aldım oglusu öptü durdu kızlar ben ögretmenın yeterlı olup olmadıgını nasıl anlarım şimdi daha basındayız tabı bısey dıyemıyorum ama her anne gıbı ogluma cok cok faydası olacak ögretmen ıstıyorum cunku zaman bızım ıcın cok degerlı artık zaman kaybetmek ıstemıyorum siz benden cok tecrubelısınız nasıl davranıyım nelerıne dıkkat edıyım mesela sınıfa velı almıyorum ama cam dan ızleyebılırsınız dedı bende dedım zaten ben gırmek ıstemem oglum benı görunce cok nazlanır dedım masumcum senın oglan masallah % 100 atlatmıstı sendromunu artık müzikle dahada ıyı olacak ınsaallah