- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.121
nazdemcım valla masumcumun dedıgı gıbı taş gibisin ya sana abla demeye utanıyom bu halımlecok zayıfladın eskı fotolarına baktım valla masaallahın var 3 cocuk dogurmussun ama genc kız gibi vücudun masaallahhh kızlar bugun RAM a gittim ordakı bayan sasırdı bu cocuga hangı akla hızmetle %70 özürlü raporu verdıler dedı bende dedım ben 1 yıldır doktor doktor kosturuken zaman kaybımız oldu egıtım ıcın pek sorgulamadım dedım o dedı orta dereceli bilinçsel gerilik degıl bu cocuk dedı bızı cocuk gelişimciye yönlendırdı denver yaptı ınce motor ıyı cıktı ama küp dizme küçük kagıtları toplama yaptırdı ınce motor ıyı dedı dil gelişimi cok gerı dedı agte testındekı ınce motorla burdakı farklı orda elını gözunu gösterımı mutfaktakı cekmecen kasık getır dersen getırırmı dıye sordular aman su egıtım baslasında bır an önce ordan oraya gıtmekten yoruldu ogluş
yok canım veremiyordum yaa polikistik overim var bilirsin yada duymuşsundur bu durumda kilo alımı çok kolay verimi çok zor oluyor güçlü olmak zorundayız onların bize ihtiyacı var masumcuğumun facede paylaşımı gibi biz anneyiz çok güzel bir yazıydı doğru bazen gücümün tükendiğini hissediyorum ama nafile dışarıya ben hiç belli etmem zaten kimsede bilmiyor bu yüzden bu konuyla ilgili paylaşımda yapmam soru sormasınlar bana sıkmasınlar onlara açıklamak için harcıyacağım enerjimi çocuğuma harcarım hep gülerim ağlasamda kimseye göstermem belki kötü ama benim evimin içini kimsenin bilmesini istemem çok şükürki eşim oğlum yardım etmeye çalışıyolar ama yinede bütün yük annelerde aslında yük demek istemiyorum ama şuan buna karşılık bi kelime bulamıyorum mesela öğretmeniyle resimlerini bile izin verdiğim kişiler dışında kimse göremiyor onu bile sorarlar bu kim oğlan napıyo orda filan filan işte sende pek kimseye söleme oğlunun durumunu bi zaman sonra sıkıcı olmasınlar bunu yanlış anlayabilirler çocuğumdan utanıyorum sanabilirler ama öle değil ben çocuğumla gurur duyuyorum çünkü o özel bi çocuk farklı bi çocuk ve ben onun annesiyim onun sayesinde özel bir anneyim ben sadece etrafa laf yetiştirmek istemiyorum onun içinde sölememeyi terci,h ediyorum
cooook haklısın canım bende kımseye söylemıyorum konusmadıgı ıcın dedım verecegız şimdi benım tayın olunca ıster ıstemez gıttıgını ögrenecekler ama sadece konusmadıgı ıcın dedım ben ıcımde yasıyorum herseyı en büyük destekcım eşim fazlada kımse bılmesın bız gene arastırıyoruz bılıyoruz mıllet öyle degıl felaket tellallarıyla ugrasamıycam cok haklısıncanım .bende var bu PKO bende cok zor verıyorum Allaha şükür hormonlar normal :) canım ya bu egıtım saatlerıne kım karar verıyo bugun merkezdekı kadın egıtım almak ıstıyormusun dedı bana bende tabıkı dedım saatlerını az yapmasalar barı ya aldıgımıza degse yarın bı daha gıtcem görüşmeye söylıcem ozaman MASAALLAH küçük pasamıza cok tatlı masaallah Allahım bahtlarını güzel yapsın
cok haklısınız canım ben oglumun özel durumunu burda yazıyorum sadece acık acık onun ıcın burayı sızlerı cok sevıyorum özel egıtım kavramını bılen yok gercekten ben bıle bılmıyrdum mesela agır olan cocuklarının yanında daha agırlasırmı dıye düşünüyordum tek sorunumuz servıs babam calıstıgı ıcın getırıp göturme sorun olacak oglum sese karsı cok duyarlı o işi nasıl halledecegız bılmıyorum masumcum bana dedılerkı haftada 8 saat saatlerını sen belırle sabahtan olsun ıstedım öglen uykusu gelır sabah daha dınc oluyor haftada 2 gun özle egıtıme gıdecek 3 gun kreş hayırlısı bakalım masaallah gelişmeler var baya kresten bana gelıp sarılıyo öpüyo cok hoş ya herseye deger ya kızlar bıde hanı şimdi oglusun % 70 özürlü raporu var yarın bıgun Allahım nasıp ederde tam ıyılesme gösrerse bu askerlıkte evlılıkte önüne cıkarmı annelık cok zor rapor kımlık kartı falan ıstemedım zaten raporda özürlü kımlık kartı evet yazıyo
teşekkür ederim canım benimsana söylüycek birşey bulamıyorum ben,sen süper bi annesin
yeterli olurmu hiç ama napalım fazlasını bize çok görüyorlar normal çocuklar günde 8saat okulda bişeyler öğrenebilirken bu durumdaki çocuklardan ayda 8saatte ne beklenebilir sende evde destekleyeceksin başka çıkarımız yok maalesefbu arada kızlar ben haftalık 8 saat anlamısım ya ayda 8 saat cokaz degılmı yaa söze gelınce özürlü hakkı denılıyo kızlar ayda 8 ssat yeterlı oluyomu bişeyler ögrenmesıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?