Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

ama bir kaç seans alması lazım ben nerdeyse bir ay girdim nasıl çalışıyorlar gördüm ki evdede oynayalım diye hem öğretmeni tanıyorsun çocuğunu anlatıyorsun sanada terapi oluyor ilk günler endişeli geçiyor çünkü ki oğllum beni hiç bırakmazdı ağlardı öğretmen gelin sizde sorun olmaz diyordu şimdide canım ne zaman isterse giriyorum..öğretmen çocuğunla ders yaparken sadece ona odaklanması gerekiyor bazıları manitaları ile msjlaşıyo derste yada çay kahve içiyo çocuğun önüne veriyo bir iki oyuncak hadi oyna bakalım sürekli saate bakanlar oflayan puflayanlar mı dersin ben başka bir okula gitmiştim 2 seans gördüm bunları ama şimdiki olulumuzda ben girip çocuğu almasam çıkmıyorlar bile kapıdan izliyorum öğretmen gözünü oğlumun üstünden ayırmıyo başarılı bişey yapınca sarılıp öpüyo tuvaleti gelirse tuvaletine götürüyo afedersin ama çocukların poposunu bile yıkıyorlar onlar cennetlikler gerçekten hepsi değil ama gönlünü veriyorlar bunu iş olarak görmüyorlar bile....% 100 atlattı bilmiyorum ama eksikler var gözümde otizimin oluşturduğu büyük belirtiler gitti tabi takıntılar devam ediyor biri geçiyor diğeri başlıyor aynı konuda ısrarcılık var ama karşılıklı konuşabiliyoruz beni anlıyo en azından dinliyo şükürler olsun

canım ocakta ıznım bıtıyo annem gıdecek yıgıdın yanında o daha ıyı anneme pek naz yapmıyo ocak 15 gıbı ınsaallah tayın işim olacak nöbet dısında er egıtıme gıdıcem inşaallah masumcum oakdar cık normal cocuklarda bıle var yazmıstım buraya ben cok takıntılıyım karsımdakının ne renk gıydıgını ıcımden söyluyorum engel olamıyorum plaka ezberlıyorum konuda ısrarcılık hıc sorma olana kadar ısrar ısrar edıyorum arkadaslarım benle dalga gecıyo kocan nasıl dayanıyo sana dıye hatayla kazayla sakın boşanma dıyolar :)

herzaman beklerim canım benim bende forum yolladım bakalım ne olacak inş.olur öğretmene söyledim bugün onun bildiği bakırköydede böyle biyer varmış ama bize uzak olduğu için dememiş kadıköyde olduğunu bilmiyordum dedi

teşekkürler canım benimkilerin hepsi çok seviyor su kurbağaları alıştı valla yeterki sunuçta suya girmek olsun istediği zaman kendisi verip kolunu uzatıyordu kolluk takayım diye eğitim için sen bilirsin ilk seferlerde mızmızlanmazsa seni aramazsa girme tabiki yüz arıyorlar hemen yoksa acele etme gözlemle oğlunu bakalım ne gibi değişiklikler farkedeceksin ona göre yazarsın bizede konuşuruz duruma göre ay netimde arıza var kopup duruyor bende hızlı cvp vermeye çalışıyorum bişeyi atlarsam kusura bakmayın

kıııızlaaaarr bilin bakalım benim oğlum ne öğrenmiş bulunuyor ay ağzım açık kaldı greçi bazı kelimeleri yutuyor ama müzik kulağı gerçekten çok iyi müziğini hiç değiştirmiyor sesini kaydedebilirsem yollıycam size ılgaz anadolunun sen yüce bir dağısın baharda yeryüzünde o cennetin bağısın yalçın kayalıkların göklere yükseliyor senin dumanlı başın bulutları deliyor aynen bu bölüm hafızada nede güzel sölüyor

nazdemcım ne mutlu sana demınkı vıdeo omuydu şimdi cok cok merak ettım masaallah oglusa azımlı canım benım neler ögrenmiş video bıdaha göndersen olmazmıkı acaba

yok canım o değildi kaydedemedim onunkini tam teli elime alıyorum susuyor gıcık video otizmli bi kızın başarısı keman çalıyor çok güzel gitar çalıp şarkı sölüyor annesinin konuşması var tek çaremiz eğitim eğitimin önemini sölüyor

bence senın ogluşta bu yolda ılerlıyo masallah ona piyanıst küçük adam cok yakısır boncuga

ay ben onu yerim mıncıklarım her yerini tosun gibi zaten maşalllah o bize geldğinde belliydi zaten ağzı dolu bıdıl gıdıl anlatıyodu birşeyler pepe gibi aferin diyim ona aferin

dün bende video çekmeye çalıştım benimkini ama zırvaladı çekeceğimi anlayınca şımarıyo mutfağa yatmış ayaklarını buzdolabına dikmiş anaokulunda öğrendiği şarkıyı söylüyodu ben pek anlamadım eksik söylüyo şimdi netten baktım buymuş..

Dağlar ardında bir orman varmış
Orda bütün hayvanlar
Mutlu yaşarmış
Bir insan gelmiş
Çok da zalimmiş
Vurmuş bir bir onları
Kesmiş ormanı
Yağmur yağmamış
Güneş doğmamış
O zalimin sonunu gören olmamış

kameraları görünce ünlüler gibi şımarıyorlar durun çekmeyin olmaz asla
şarkıda zormuş çokta dramatik ama bi aferim de bizden küçük adama şu müzik işi acaba zahmet dip ararlarmıki

kameraları görünce ünlüler gibi şımarıyorlar durun çekmeyin olmaz asla
şarkıda zormuş çokta dramatik ama bi aferim de bizden küçük adama şu müzik işi acaba zahmet dip ararlarmıki

evet şımarık ünlüler varya onlar gibi bizim bu oğlanlar :)) inşallah ararlar canım ya ne iyi olur

cok duygulandım böyle yazıları cok sevıyorum benı cok mutlu edıyo bizde basaracagız inşaallah bende engelli özürlü kelımelerını hıc sevmıyorum raporda göunce %70 özürlü yazısını sensin özürlü dıyesım geldı yazanlara ve bende dıyorumkı onlar engelli , özürlü degil ÖZEL cocuklar Allahımın bıze gönderdıgı bı lutuf onlar cok şükür emegıne saglık masumumm ayy sımarık ünlü adaylarını sevıyım ben müzik egıtımıne gıdınce artık kameralar önüne hiç çıkmazlar artık böcükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…