- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.161
Konunuzu sabit yaptım.
Güzel paylaşımlar dilerim
selam kızlar nasılsnızı nazdemcım senın vıdeolara baktım cok hoşlar ya masaallah kucuk oglanın gamzesını ortancı oglanın göbişini yüzüşünü buyuk oglanında abılıgını sevıyım ben cok tatlılar ne güzel yüzmeye cok meraklı ben o kollukları gıydıremıyorum senınkı güel alısmıs ...
bugun ramdan raporumuzu aldım egtım merkezıne gıttım grup da aynı yas civarı aynı sevıyedekı cocuklar olcakmıs ögretmenıyle tanıstım bılgılı bırıne benzıyo tel. ını aldım oglusu öptü durdu kızlar ben ögretmenın yeterlı olup olmadıgını nasıl anlarım şimdi daha basındayız tabı bısey dıyemıyorum ama her anne gıbı ogluma cok cok faydası olacak ögretmen ıstıyorum cunku zaman bızım ıcın cok degerlı artık zaman kaybetmek ıstemıyorum siz benden cok tecrubelısınız nasıl davranıyım nelerıne dıkkat edıyım mesela sınıfa velı almıyorum ama cam dan ızleyebılırsınız dedı bende dedım zaten ben gırmek ıstemem oglum benı görunce cok nazlanır dedım masumcum senın oglan masallah % 100 atlatmıstı sendromunu artık müzikle dahada ıyı olacak ınsaallah
kusura bakmayın benim bu konuda hiç bir bilgim yok
rüşvet vermekten korkmayın daha sonra bunu kullanıyorlar ama bir zaman sonra geçiyo unutuyorlar..lazımlığa oturtmak için bende uğraştım ama çabuk kabul etti benim en korktuğum tuvalet eğitimiydi ama şükür 15 günde öğrendi
keşke olsa yani çağarsalar gelirim kadıköy havası almış oluruz hem sana gelirim :))
zeytinburnunda dediğim yer hayırlı olur inşallah haftada bir gün spor 2 gün özel eğitim anaokulu hergün bende şaşırdım çok yoruluyorum bütün gün sokaklarda koştur dur vallahi kendime vakit ayıramıyorum artık neyse oğlum için o daha iyi olsun diye
selam kızlar nasılsnızı nazdemcım senın vıdeolara baktım cok hoşlar ya masaallah kucuk oglanın gamzesını ortancı oglanın göbişini yüzüşünü buyuk oglanında abılıgını sevıyım ben cok tatlılar ne güzel yüzmeye cok meraklı ben o kollukları gıydıremıyorum senınkı güel alısmıs ...
bugun ramdan raporumuzu aldım egtım merkezıne gıttım grup da aynı yas civarı aynı sevıyedekı cocuklar olcakmıs ögretmenıyle tanıstım bılgılı bırıne benzıyo tel. ını aldım oglusu öptü durdu kızlar ben ögretmenın yeterlı olup olmadıgını nasıl anlarım şimdi daha basındayız tabı bısey dıyemıyorum ama her anne gıbı ogluma cok cok faydası olacak ögretmen ıstıyorum cunku zaman bızım ıcın cok degerlı artık zaman kaybetmek ıstemıyorum siz benden cok tecrubelısınız nasıl davranıyım nelerıne dıkkat edıyım mesela sınıfa velı almıyorum ama cam dan ızleyebılırsınız dedı bende dedım zaten ben gırmek ıstemem oglum benı görunce cok nazlanır dedım masumcum senın oglan masallah % 100 atlatmıstı sendromunu artık müzikle dahada ıyı olacak ınsaallah
çok teşekkürlerKonunuzu sabit yaptım.
Güzel paylaşımlar dilerim
yok canım o değildi kaydedemedim onunkini tam teli elime alıyorum susuyor gıcık video otizmli bi kızın başarısı keman çalıyor çok güzel gitar çalıp şarkı sölüyor annesinin konuşması var tek çaremiz eğitim eğitimin önemini sölüyor
inş. canım yaa bütün çocuklar iyi olsun allah bizi çocuklarımızla sınamasın aminbence senın ogluşta bu yolda ılerlıyo masallah ona piyanıst küçük adam cok yakısır boncuga
kıııızlaaaarr bilin bakalım benim oğlum ne öğrenmiş bulunuyor ay ağzım açık kaldı greçi bazı kelimeleri yutuyor ama müzik kulağı gerçekten çok iyi müziğini hiç değiştirmiyor sesini kaydedebilirsem yollıycam size ılgaz anadolunun sen yüce bir dağısın baharda yeryüzünde o cennetin bağısın yalçın kayalıkların göklere yükseliyor senin dumanlı başın bulutları deliyor aynen bu bölüm hafızada nede güzel sölüyor
kameraları görünce ünlüler gibi şımarıyorlar durun çekmeyin olmaz asladün bende video çekmeye çalıştım benimkini ama zırvaladı çekeceğimi anlayınca şımarıyo mutfağa yatmış ayaklarını buzdolabına dikmiş anaokulunda öğrendiği şarkıyı söylüyodu ben pek anlamadım eksik söylüyo şimdi netten baktım buymuş..
Dağlar ardında bir orman varmış
Orda bütün hayvanlar
Mutlu yaşarmış
Bir insan gelmiş
Çok da zalimmiş
Vurmuş bir bir onları
Kesmiş ormanı
Yağmur yağmamış
Güneş doğmamış
O zalimin sonunu gören olmamış
kameraları görünce ünlüler gibi şımarıyorlar durun çekmeyin olmaz asla
şarkıda zormuş çokta dramatik ama bi aferim de bizden küçük adama şu müzik işi acaba zahmet dip ararlarmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?