Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
yeni yılınız kutlu olsun kızlar herşey gönlünüzce olsun yuvamızdan mutluluk sağlık eksik olmasın...geçen yıla girerken oğlum tek tük konuşuyordu yeni yıla girerken ellerimi açtım oğlumun kinide allahım oğluma sağlık ver dedim k..anada allahım beni çok konuştur dedirtmiştim hatırlıyorum şimdi anlaşılmıyordu bile söyledikleri sizde yapın bu yıl allah onların duasını bizden çok kabul eder

yani bencillik değil tabide adını koyamadım yazıyıda bozamadım ne biliyim işte o malum sitede gezinirken acıbadem bana yakın çok güzel bi rehabilitasyon merkezi gördüm araştırıyorum bu arada bi video paylaştım o bayanmış müzik grubununda hakan sezgine eşlik eden

ay ben kız sandım yüzüde benziyor çok güldüm yaa
maaşallah maaşallah okuyacak inşallah ah buda kafiyeli oldu ne şiirsel gaciyim

ay ben kız sandım yüzüde benziyor çok güldüm yaa
maaşallah maaşallah okuyacak inşallah ah buda kafiyeli oldu ne şiirsel gaciyim

o çocukta özel eğitim alıyormuş biliyormusun öğretmen söyledi ama nesi var bilmiyorum annesinede soramam tabi ilaç kullanıyormuş öğretmeni yumruklamış bir gün karnına tekme atmış ağladım acıdan dedi ben k...n sizi çok yoruyormu diye sormuştum bir gün emekleriniz için teşekkürler allah razı olsun dedim ilk günler evet ama şimdi çok iyi dedi...şimdi bu çocuk çok kötü dedi çocukları dövüyo kendi kendine konuşuyo falan demişti benimkini bile çok dövdü ama oda onu dövdü dinsizin hakkından imansız gelir derler ya öyle oldu...gerçekten sonu şiir gibi olmuş çocujlar bizi şaiir de etti iyimi

dinliyorum kadında çok güzel seside

ne diyelim allah tüm çocuklarımıza sağlık sıhhat versin tabi bende olsam soramam bana sorulması nasıl hoşuma gitmezse bende soramam başkasına yani

mutlu yıllar canlarım nasılsınız masumcum bende yorum yapmıstım benımkınıdemı sıldın ama benımkı küpeli kızdı :) bende cok düşünüyorum bu oglusumun durumu arada dıyorum cocuk tamkendınce davranacagı sımaracagı yasta ama hep egıtım egıtım komutlarımı söylerkenbıle aklımda egıtım hayırlısı ınsaallah masumcum özel egıtıme gıdıp basaqrı göstren cocukları duyunca bıle cok mutlu oluyorum ben masumcum tostcuyla muhabbetı okudum agzım acık kaldı bu devırde egıtıme gerek duyulmayan ( tabırı caızse) cocuklarda bıle böyle muhabbetler yok cok şükür bugunuze ben malum oglumdan ayrıldım gene yenı yıla ayrı gırecegım kokladım onu agladım ve dedım ınsaallah son olur oglum ınsaallah nazdemcım bak gör senın afacan orda daha cok sasrtacak senı 2011 de baya uzuldum ben tam bır aglak oldugum ıcın agladım durdum :) ınsaallah 2012 de evlatlarımız la bırlıkte gülelim tabıkı kocişlerimizlede neyse baya uzun tuttum kızlar hepınızı öptüm

mutlu yıllar canımcım yeni yıl hepimizze sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah özellikle bizim çocuklarımıza şifa başarı getirsin iyi olsunlar hep mutlu olsunlar...senin yorumun küpeli kızaydı evet o kızdı ona gelinmi diye yazmışsın ya o kızın annesi nasıl diyeyim ki biraz tutucu yeni yıl partisi için para toplamıştık mesala veremem haramdır falan dedi bende gelir oraya bişey yazar dedim feysten arakadaşım benim o yüzden sildim o kız benim oğlumun en iyi arkadaşı çok seviyorlar birbirlerini adı zehra k..n ona zevra der hiç ayrılmazlar :)) tostçu muhabetini bugün öğretmeninede anlattım çok hoşuna gitti oğlum bazen çok konuşuyor hiç susmak bilmiyo boş konuşuyo arada bazende beni şaşırtıyo ama nasıl falan diyorum geçen gün ona kızdım bana bir bağardı suss dedim sana suuuss ama nasıl bağarıyo kafanı kırarım senin dedi bana nerden duydu bilmiyorum yani ben kafanı kırarım demem hiç tarzım değil küserim ağlarım falan diyorum beni üzersen kafanı kırmak nerden çıktı dedim kendi kendime

merhaba kızlaaar bugün gittik eşimle bakalım adres neresiymiş yarın çoluk çocuk adres aramıyım diye müzik grubu için çok basitmiş nerdeyse her kadıköye gittiğimde önünden geçtiğim biyer ama orda öle biyer olduğunu bilmiyormuşum yarın 2.30 da ordayım bakalım ne olacak

bekliyoruz haberlerini canım ben çok hastayım midem çok ağrıyo sezaryanla doğum yaptım bu kadar sancılı olmadı elimde sıcak su torbası gezip duruyorum oğlanı annanesi alıp gitti allahtan yavrucmda benle perişan olurdu yoksa evde

nazdmecım guzel haberlerını 4 gözle beklıyorum masumcum gecmiş olsun canım o kız varya oglunla cok yakısıyo ama masaallah hepsıne benım oglanıda kız sanıyolar gecen otobus duragında bı kız abla bu kızmı erkekmı dedı bende dedım kıza cok benzıyo demı dedım guldu :) ögretmenı bıle kız dedı ya kıvırcık saclarını kestırecez cesaret edemıyom hep evde kestık bagrıs cıgrıs .

merhaba kızlar ben geldim anca çocukları uyuttum oturdum masumcum tekrar geçmiş olsun canım bizim görüşmemiz harikaydı hakan bey çok şeker bir insan çok ilgili benimki müzik aletlerini çok sevdi bateri çaldı ve piyano ikisini çok sevdi takla atıp şarıkı eşliğinde oyunla karışık eğitim herşeyi anlattım ahmet aydını sezgin kartalı eğer raporunuzu vermezlerse ayrılmak istediğiniz zaman ben yardımcı olurum dedi zorluk çıkarmak gibi bi hakları yok dedi kreş önerdi bizi kabul edecek bi kreş şimdi oraya bakıcam hani kreşlere müzik çalmaya çocuklarla beraber hem eğitim hem eğlence bu kreşlerede gidiyorlarmış kendileri o gittiği bi kreş bana önerdiği çok iyi dedi ve bu konuda eğitimliler dedi alıyolarmış yani kamera getirin gelirken dedi banada şarkıları ezberletecekmiş gerek rehabilatasyon gerek biz gerek siz hep beraber iletişim halinde ve beraber davranıcaz dedi birbirimizin yaptıklarından haberdar olarak ve destekleyerek çok hoşuma gitti yaa sormayın hala heyecanlıyım gitar çaldı şarkı söledi benimkilerde put sanki dikildiler adamın önüne nasıl bi gülüşle izlediler anlatamam hem sağ hem sol elini kullandırıyor batari veya küçük müzik aletlerini çaldırırkende yani derste anne gelirse baba farketmez öğretmen ve çocuk hepbirlikte olunuyormuş çok iyi gitarı aldı benimki dedim yere vurmasın hayır bırak onu dedim hakan bey hayır müdahale etmeyin burda kötü adam benim dedi bende daha karışmadım kardeşiyle piyano savaşı yaptılar onun ellemesini istemiyor itiyor bunları gözlemledi rahat bırakarak kardeşinin olması çok iyi ona çok faydalı olucak dedi şimdilik aklıma bunlar geliyor çok konuştuk unuttuğum bişey olursayazarım yine masumcum arayacaklarından eminim sıralama yapmışlar buna göre tek tek dönüyorlarmış ben anlattım zaten senin oğlunu uzak olmasına rağmen gelebileceğini uzak diye aramamazlık yapmıyolarmış şimdilik bu kadar görüşürüz

koşuyolunda varmış bide göztepede demin yanlışlıkla başka yere bakmışım kreş için

Son düzenleme:
kızlar bişey daha öğrendim o paylaştığım videodaki bayan eşi oluyormuş hem kendi hem sesi güzel bayan ve ayrıca otizmle ilgili gitar çalıp çocuklarla beraber söleyen kişi ta kendisi oluyor hakan bey hani ben beyaz yelekli çocuğu çok beğenmiştim işte o oluyor bugün oğluşu çalıştıran ta kendisi umarım bizdede işe yarar çok masumcum nasıl oldun sesin çıkmıyor kızıldenizde yok

Son düzenleme:
eşim işten gelince gittik doktora ağrı kesici iğne yaptılar acile gttiğimiz için ayrıntılı birşey yok tabi acildeki doktor ayrıntılı incelenmesi gerekiyor dedi kaç saatir uyudum çok terlemişim duş aldım karnım acıkmış bişeyler yiycem şimdi iyiyim yani nazdencim teşekkür ederim

çok heveslendim bende aramazlarsa çok üzülürüm ne kadar güzel işler yapıyorlar allah razı olsun vallahi.. gitar çaldı şarkı söyledi bizimkiler put gibi durdu yazmışın ya çok hoşuma gitti yerim ben onları orada görmek isterdim

beyaz yelekli olanmı hakan beymiş eşide çok güzel iyi insanlar desene böyle insanların var olduğunu düşünmek bile güzel herşey para değil hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…