- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.281
eşim işten gelince gittik doktora ağrı kesici iğne yaptılar acile gttiğimiz için ayrıntılı birşey yok tabi acildeki doktor ayrıntılı incelenmesi gerekiyor dedi kaç saatir uyudum çok terlemişim duş aldım karnım acıkmış bişeyler yiycem şimdi iyiyim yani nazdencim teşekkür ederim
aa nazdemcım o hakan beymıymıs oh ne guzel ya senın tatlı oglus o işide basaracak ınsaallah haftada kac saat gıdecek hem degısık aktıvıte olur ıyı gelır ınsaallah masumcum canım gecmiş olsun evet arastır agrıyı neden bu kadar sıddetlı olmus endoskopi falan ısteyebılırler ben nöbetlere gerı döndum artık nazdemcım tayın bellı olana kadar nöbet tutcam bugunde cagırdılar bırı rapor almıs nesse görüşürüz siz yazın ben sızı takıp edıyom kızlar öptüm cokkkkk
Üzülme! Dert etme can! Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan Ne mutlu sana! Elinde olmayanları söyleme bana. Elinde olanlardan bahset can! Üzülme! Geceler hep kimsesiz mi geçecek? Gidenler dönmeyecek mi? Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta Gel Gitlerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin? Hüzün olgunlaştırır , Kaybetmek sabrı öğretir
cok hoşuma ghıttı kızlar bu söz
bugün dersimiz vardı öğretmenimizin hediyesini anca verebildim hastalanınca gidememiştik geçen hafta hiç görüşemedik yılbaşı eğlencesinede ben gitmedim onların olsun eğlenceleri öğretmenimiz şalına bayıldı hemen yarın bunu giyicem dedi bencede çok yakıştı yılbaşı hediyesi bi tek ben vermişim hiç gerek yoktu dedi valla bence var dedim emekler bu şekilde ödenemez ama yarım elma gönül alma oluyor işte oğlumda bugün çok iyiymiş normalde telde konuşmaz ama bi arama yapmışlar karşı taraf ismini sölemiş benimkide teli kulağına almış oda sölemiş normalde hiç yapmazdı isimlere ailedeki kişileri çalışmışlar iyi yani cerrahpaşadan bugün aramış eşim randevu almak için 1gün önce arayın demişler hemen ertesi güne veriyolarmış randevu birde bugün çok velilerle görüştüm cem kınacıya gidenlerde var aralarında çok memnunlarmış aynı ahmet aydınla fikirleri aynı memnunuz ilerleme kaydediyoruz filan dediler ama bu diyenlerden bi tanesinin kızı biraz ağar hiç bakmıyo bile insanın yüzüne öbürü erkek bizim öğretmenimizin öğrencisi ve çok iyi durumda bide mücahit soyadını unuttum ona gidiyolarmış maaşallah seansı 500tl miş bugün öğrendiklerim bu kadar
güle güle kullansın bakalım öğretmeniniz bizde verdik cumaretsi günü pek bir sevindirik oldular..cerrahpaşadan ahmet aydına mı randevunuz canım kontrol mü ? cem kınacı hakkında pek birşey bilmiyorum ben oksijen tedavisi uyguluyor diye biliyorum sadece oda ağar otizimliler için her çocuğa yaramıyorda bu ters tepkide yapabilir yani eeg çektirdik hepimiz şükür sorunda çıkmadı bazıları nöbet geçiriyo falan belki onlara iyi geliyordur..diğer bahsettiğin mücahit öztürk yeri pedamda bz gittik 300 milyondu o zaman ilk doktor avına çıktığımızda tavsiye ettiler ama çok pahalı 3 ayda bir görmek istiyor çocuğu hiç farketmiyorki canım hepsi eğitim eğitim diyor onun yerine barış korkmazı tavsiye ederim ben adam yıllarını vermiş otizime kitaplarıda var barış hocanın
bugün dersimiz vardı öğretmenimizin hediyesini anca verebildim hastalanınca gidememiştik geçen hafta hiç görüşemedik yılbaşı eğlencesinede ben gitmedim onların olsun eğlenceleri öğretmenimiz şalına bayıldı hemen yarın bunu giyicem dedi bencede çok yakıştı yılbaşı hediyesi bi tek ben vermişim hiç gerek yoktu dedi valla bence var dedim emekler bu şekilde ödenemez ama yarım elma gönül alma oluyor işte oğlumda bugün çok iyiymiş normalde telde konuşmaz ama bi arama yapmışlar karşı taraf ismini sölemiş benimkide teli kulağına almış oda sölemiş normalde hiç yapmazdı isimlere ailedeki kişileri çalışmışlar iyi yani cerrahpaşadan bugün aramış eşim randevu almak için 1gün önce arayın demişler hemen ertesi güne veriyolarmış randevu birde bugün çok velilerle görüştüm cem kınacıya gidenlerde var aralarında çok memnunlarmış aynı ahmet aydınla fikirleri aynı memnunuz ilerleme kaydediyoruz filan dediler ama bu diyenlerden bi tanesinin kızı biraz ağar hiç bakmıyo bile insanın yüzüne öbürü erkek bizim öğretmenimizin öğrencisi ve çok iyi durumda bide mücahit soyadını unuttum ona gidiyolarmış maaşallah seansı 500tl miş bugün öğrendiklerim bu kadar
evet canım biz gittiğimizde belliydi zaten bişeyi olduğu soluk yüzlü konuşmaya dermanı yok 2dakikada bir lavaboya girip çıkıyordu bayada uzun kalıyordu sanırım prostat allah şifasını versin faydalı insanları çabuk kaybetmöeyelim
ama bu sözün bittigi an ben hiç bu kadar duygulanmamıstım cok güzel yazmıslar yavrularım kıyamam ben onlara biz sizi koşulsuz sevıyoruz saglıklı olun bizi merak etmeyın ogluslarımız :2:ENGELLİ BİR ÇOCUĞUN ANNESİNE SÖZLERİ...
Merhaba anne...
Nasılsın?
Ben iyiyim.
doğmama çok az bir süre kald...ı.
Ama sana söylemem gereken birşey var.
Kimilerine göre bazı eksikliklerle geleceğim..
"Özürlü" diyecekler bana..
Ama ben kimseden "özür" dilemeyeceğim anne..
Senin dışında...
Senden şimdiden özür dilerim..
Beklentilerinin hepsine cevap veremeyeceğim için..
Komşumuz çocuklarını benimle oynatmak istemediği zaman boynunu eğeceğin için..
"Bana doğru düzgün bir evlat bile veremedin", sesini duyarsan birgün..Kulağındaki her yankısı için..
Mağaza mağaza dolaşıp bisiklet seçmenin tatlı heyecanı yerine,
Tekerlekli sandalye almanın burukluğunu sana yaşatacağım için..
Çağrılmayacağımız her aile toplantısı,bayram kutlaması, piknik için..
Yada çağrılacağın ama benim yüzümden gidemeyeceğin her toplaşma, her düzenlenen kadınlar günü için..
ÖZÜR DİLERİM ANNE..
Ama senden bir isteğim var;
Benden sakın vazgeçme anne!
Bacaklarım güçsüz olabilir..
Kolayca tırmanamayabilirim merdivenleri..
Sakın beni taşımaya kalkma anne!
Tamam engelleri birlikte aşalım yine..
Ama sen elimden tutma!
Bana yardım etmek istiyorsan yukarı çık ve bana "gel" de!
Çıkamadığım için ağlayabilirim belki de..
Ama sen ağlat beni anne!
Ağlasamda daha çok merdiven çıkarmalısın bana..
Yoksa asla güçlenemem..
Kulaklarım iyi işitmeyebilir..Konuşmaya başlamam biraz zaman alabilir belki..
Ama sen sakın suskunluğa bürünme anne!
Daha çok konuşmalısın benle!
Daha çok şarkı söylemeli, daha çok kitap okumalısın bana!
Yoksa asla konuşamam...
Belki bazı takıntılarım, ısrarlarım olabilir geldiğimde..
'N'olur bana 'hayır' de anne!
Bana acıdığın ve beni mutlu etmek için, istediğim herşeyi yapma hatasına sakın düşme!
Lütfen ağlat beni anne!
Şimdi beni ağlat ki, ilerde birlikte ağlamayalım..
Yoksa asla ayakta duramam..
Belki etrafındaki insanlardan biraz farklı bir yüzüm olabilir doğduğumda..
Çok iyi görünmeyebilirim belki..
Ama sen yine güzel güzel bak bana anne!
Öyle bakki, bende aynaya baktığımda karşımda güzel bir yüz görebileyim..
Yoksa asla kendime gülümseyerek bakamam...
Bir şeyleri hemen kavramayabilir, çabucak anlamayabilirim belki...
Ama sen yine anlat bana anne!Defalarca anlat!
Benden sakın VAZGEÇME!
Yoksa asla Öğrenemem...
Son birşey daha;
Lütfen bu satırları okurken ağlama!
Çünkü ben yazarken inan hiç ağlamadım ANNE!
masaallah kendı ısmınımı söylemiş cok güzel ya hadı hayırlı haberler inşaallahbugün dersimiz vardı öğretmenimizin hediyesini anca verebildim hastalanınca gidememiştik geçen hafta hiç görüşemedik yılbaşı eğlencesinede ben gitmedim onların olsun eğlenceleri öğretmenimiz şalına bayıldı hemen yarın bunu giyicem dedi bencede çok yakıştı yılbaşı hediyesi bi tek ben vermişim hiç gerek yoktu dedi valla bence var dedim emekler bu şekilde ödenemez ama yarım elma gönül alma oluyor işte oğlumda bugün çok iyiymiş normalde telde konuşmaz ama bi arama yapmışlar karşı taraf ismini sölemiş benimkide teli kulağına almış oda sölemiş normalde hiç yapmazdı isimlere ailedeki kişileri çalışmışlar iyi yani cerrahpaşadan bugün aramış eşim randevu almak için 1gün önce arayın demişler hemen ertesi güne veriyolarmış randevu birde bugün çok velilerle görüştüm cem kınacıya gidenlerde var aralarında çok memnunlarmış aynı ahmet aydınla fikirleri aynı memnunuz ilerleme kaydediyoruz filan dediler ama bu diyenlerden bi tanesinin kızı biraz ağar hiç bakmıyo bile insanın yüzüne öbürü erkek bizim öğretmenimizin öğrencisi ve çok iyi durumda bide mücahit soyadını unuttum ona gidiyolarmış maaşallah seansı 500tl miş bugün öğrendiklerim bu kadar
evet canım biz gittiğimizde belliydi zaten bişeyi olduğu soluk yüzlü konuşmaya dermanı yok 2dakikada bir lavaboya girip çıkıyordu bayada uzun kalıyordu sanırım prostat allah şifasını versin faydalı insanları çabuk kaybetmöeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?