- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.321
geçmiş olsun neyse allah korumuş evet bende aynen senin dediğn gibi yapardım kızardım çocuğuma ama çok rahat insanlar var bizde bugün kaynıma gittik benim zorumlada olsa benimkiler coştu onunda 3yaşında oğlu var büyük herzamanki gibi çocuğa pek ilgi göstermedi ama benim bücür top oynadı kikir kikir gülmesiyle evi inletti dedim işte çocuklara pek ilgi göstermiyor kendinden büyüklere daha çok ilgi gösteriyor kaynımda dedi benimkide büyüklerle oynamayı seviyor ne alaka bence siz abartıyorsunuz dedi küçük çekmecveleri çekiyor büyük izin vermiyor karıştırmasına kapatıyor elini itiyor onların oturduğu sitedede var iki kardeş kız düzelmiş çok hafifmiş ama oğlanın durumu ağarmış geçen diyor babasıyla karşılaşmışlar asansörde adam anlatmıl ve çok ağlamış allahımya ne zor
selam bugün müzik terapi vardı kamera almış eşim dün süpriz yaptı bugün çektim çok iyi geçti ama hakan beysordu siz engelsiz yaşam projesi içinmi müracaat etmiştiniz diye evet dedim aslında o proje için 6 yaş üstünü alıyorlarmış bana dediği sizi maddi külfete sokmak istemiyorum ama ne yapabiliriz bi bakıcam bikaç haftaya kadar haber veririm dedi bizden önce çıkan çocuğun annesi 120 tl ödeme yaptı demekki bireysel derste veriyor ve seansı 120 tl bu projede grup çalışılıyormuş ve çalmayı öğretiyolarmış çocuklara sizinkinide o gruba sokmaya çalışıcam bakalım ne yapabilirim bi plan yapıyım sizi bilgilendiricem dedi
sağol canım bi biz rahat olamıyoruz zaten seni gördüm sende çocuklarının üstüne titriyorsunbenim oğlumda bu sene anaokuluna gidene kadar yaşıtları ile ilgilenmedi büyükleri daha çok sever daha çok oyun kurar aslında anaokulu faydalı oldu bu konuda oyuncaklarla oynamayı amacına uygun oynamayı öğrendi şimdi sınıf arkadaşlarınıda çok seviyo..ben bu sorunun cevabını kendi kendime buldum aslında düşünsene onu hep büyükler anlıyo annesi babası ,öğretmeni,ağbisi onun hisettiklerine büyükler cevap veriyor istediğini yaptırıyor büyüklere o yüzden onlara büyük çocuklara daha çok yanaşıyorlar bide herkesi öğretmen mi sanıyorlar ne hadi gel şekiller renkler öğrenelim der gibi oluyor değilmi.ağlayan adamcağazın oğlunada şifa versin allahım nerde varsa ne kadar varsa hepsine şifa versin:2:
ben rahat edemem öyle çocuklar karıştıracak ben oturucam hiç olacak işmi
bilmiyorum valla canım bazen çok sıkılıyor ama bugün güzel geçti çektim kameraya becerebilirsem yollıycam sizede pc ye yükleyeyimde merhaba deyince elini uzatıyor bunu öğrendi bazı oyunlar eşliğinde hem çaldılar hem oynadılar bence çok faydalı bu müzik terapi ama başvuru formunda yaş sınırı yazmıyoduki yada bizmi atladık eşimle konuştuk bakalım aramasını bekliycez önce bişeyler yapabilecekmi arıcam dedi 6yaş üstüymüş bateri çalışmasını uygun gördü iyi vuruyor hemde işte baya bişey anlattı ellerini sallamasını bide biraz yürüyüşünü düzeltmemiz gerek dedi bide bazen yan bakıyor bunun üzerinde durmamız gerekiyor dedi anlayarak sölediği kelimeleri sordu anlamsızca sölediklerini sordu bi liste yapıp bana getirin dedi mesela su istiyor bardağı elime veriyor su demiyor dedim bunun içinde şarkı yazarım içinde su geçen dedi bu şekilde öğretiriz dedi bugünki şarkıları evde bende söledim merhaba hoşgeldin diye bişey elini ver bana veya burnunu ver bana diyor benimkide doğru bi şekilde nereyi diyorsa orayı uzatıyor elini derse elini burnunu derse burnunu uzatıyor yüksek biyere oturttu alıyımmı seni gelecekmisin dedi benimki önce gel dedi hakan bey gitti kollarını kaldırdı alsın diye almadı alayımmı seni dedi bikaç kere sonunda al dedi hepsini çektim zaten böle işte
hayırlı olsun kameran canım..1 yıl değilmiydi bu proje öyle hatırlıyorum sonuçta 1 yıl ücretsiz yani..şimdi boşamı sevindik yahu
selam kızlar nasılsınız ben de ıyılık oglusun yanına geldım nazdemcım canım azcık daha sabırdıger merkez işi noldu inş. Allahım ıyı ınsanlarla karsılastırır masumcum gecmiş olsun oglusumuza evet ya bazı alıleler öyle bende cok sasıyorum bu duruma ama öyleler işte maalesef bizden ıyılık bakalım bu hafta derslere bende katılacam agız hareketlerını calısıyoruz hepsını yapıyoda dılını pek cıkarmıyo denemedıgım bısey kalmadı nesse bakam zamanla ınsaallah kızlar kendınıze ıyı bakın görüşürüz inş. Nazdemcım ücretlımı olacakmıs yanı ?
nazdem şiir dizelerini sıralayıp beni ağlatma bende çok yanlızım kalabalıklar içinde yapayanlızız
yaa kimse anlamıyor beni yaa annem bile başkalarının peşinden taaa şehirler arası gidiyor demin aradım gelde biraz işlerimi halledeyim bide bir gece çocuklarla dur biz eşimle bi gece yaa biyerlere gidicez dedim heeee çok biliyosun sen dedi cevaba bak millette şans var bende niye yok eltimin bi komşusu var iki oğlu var biri hiperaktif kızcağız biyere çıkamıyor misafirliğe gidemiyor diye anneciği geliyormuş haftanın iki günü kızım biraz çıksın hava alsın çocuk onu çok bunaltıyor diyormuş çocuklara bakıyormuş kızı rahat etsin diye bende istiyorum o anneden
benimkide gezenti hep gezsin daha yeni ameliyat olmuştu biliyosunuz zaten bu bile durduramadı kendisini seviyo telde ver seslerini duyayım diyor akşam aradığımda bakmada ne bakma ben herşeylerini hallediyorum yediriyorum uyutuyorum öyle çıkıyorum benimkininde şekeri var tansiyonu var ama gezmeye gelince hiçbişeyi yokbenim annemde hastaa ona hiç kıyamıyorum gelme diyorum bakıyorum yine düşmüş yollara kalp var annemde yolda hasta oluyo bazen tansiyonu çıkıyo nefes nefese kalıyo hakını yiyemem herzaman yanımda olmuştur benim..senin annen niye öyle yapıyoki gelsin otursun torunlarıyla ne işi var bazı insanlar çocuğa tahamül edemez arkadaşımn anneside öyle bütün gün gezer ama arkadaşıma gidip yardım etmezmiş oda isyan ediyo
benimkide gezenti hep gezsin daha yeni ameliyat olmuştu biliyosunuz zaten bu bile durduramadı kendisini seviyo telde ver seslerini duyayım diyor akşam aradığımda bakmada ne bakma ben herşeylerini hallediyorum yediriyorum uyutuyorum öyle çıkıyorum benimkininde şekeri var tansiyonu var ama gezmeye gelince hiçbişeyi yok
çok kötü miğdeme vurdu fena ağrı giriyor sinirdenmi sıkıntıdanmı
selam bugün dediğim gibi müdürü bi iyi bozdum her zamanki gibi sırıta sırıta buyrun dedi bende dedim çok afedersiniz müdür bey siz bana şakamı yaptınız cumartesi günü dedim hayırdır dedi dedim 3tane büyük çocuğun arasında benim minik oğlum bu nasıl grup büyüklerle bir arada zaten sorunumuz yok yaşıtlarıyla olması gerekiyordu şaka gibisiniz yani dedim adamın benim çocuğum kimle grupta ondan bile haberi yokmuş güya be beyinsiz diycem şimdi eee hani sen ayarlıyodun dersleri dedim bi karışıklık olmuş sanırım dedi bende haftada 3kere gelmek istemiyorum bireyseli 2saat peşpeşe alsın bi kerede gruba gelelim dedim bizim öğretmenin saatleri hep doluymuş o zaman salı bireysel perşembede hem bireysel hem grup alsın dedim cumarteside gelmemize gerek kalmaz heee öle olur dedi 2küçük varmış biri kız biri erkek ben zaten biliyorum olduğunu anneleriyle konuşuyorum kimin neyi var biliyorum bu adam harbi saf diyim baride ayıp olmasın sonra öğretmene dedim onlarda zaten beğenmiyor kendimi tutamadım bazen diyorumki dedim hay bu adamı müdür yapanın kim yapmış bu adamı buraya müdür dedim öğretmende güldü müzik grubunda olanlarıda söledim kızdı oda hem milleti heveslendiriyolar hemde sonradan böle yapıyolar dedi bateriyi söledim onun için daha uygunmuş bateri çalışacaklarmış dedim oda bana bir arkadaşının bi yer açacağını ve derste vereceğini söledi bateristmiş arkadaşı öle fazla parada talep ettirmem ben öğrencim derim hatta bende gelirim sizle dedi canım benim oda benim kadar uğraşıyor tamam dedim bende çünkü öbür yer para talep ederse her hafta götüremem bi hafta gider bi hafta gidemeyiz org ta baktım carrefourda 69 tl onu alıcam yeter şimdilik bize bide oyuncak baterileri araştırıyorum oooofff off
merhaba kızlar
herkes hasta ve bıraz sıkıntılı galıba gecmızler olsun ıns
bende oyleyım sabaha kadra uyuuyamadım yıne
cok takıyorum
bı de benım oglan cok sabırsız her seye aglıyo kızıyo
napıcagımı sasırıyorum
renklerle ılgılı oyuncak aldım bazen yapıyo bazen yapamıyo
kızıyo 2 yas sendromıundan mı dr nedır bılöıyorum ama
bıseyler ogretmek bı yana oyun bıle oynayamıyoruzkı
neye kızdıgını bı anlasam
gecer mı bu surec bıraz daha sakın olsa her sey daha kolay olcak sankı
cok hasta oldu havalarda soguyunca kresten de aldım
havalar bıraz duzelsın tekrar gonderıcam
allah hepımızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?