- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.461
merhaba canım çok sevindim iyi olmanıza bizi bu unuttun sandık bu arada senin oğlun maaşallah atlattı bencede dışarda görsem kesinlikle anlamam benimkilerde bi iyi bi kötü ama şimdi iyiler bizde gitmedik bu hafta yine çok soğuk çarşamba öğretmenimiz aradı nerelerdesiniz diye hasta oluyorlar 45dk için değmez dedim zaten maşallahı var iyi gidiyor tekrarlardan bahsetmiştim çene açılıyor kardeşiyle oynuyor baba girerse araya biz odada olmayınca koşturup gülüşüyorlar bende bugü kendime izin verdim çok bunaldım arkadaşlarla buluştuk iyi geldi valla iki insan yüzü gördüm hiç olmazsa bide fetih 1453 e gitmek istiyorum eşim ben bakarım git dedi ayın 27 sindede fasıla gidicez bayan bayana daha ne istiyim dimi bencede inş.2012 bizim çocuklarımızın yılı olacakselam kızlar nasılsınız çocuklar nasıllar biz bu hafta terapiye hiç gitmedik bugun aradılar pazartesi için onun dışında hergün doluyduk oğlumla okuldan arkadaşları anneleri öğretmeni geldiler oturmaya bizde gittik sınıfta birkaç anne ile grup kurduk oğlumda eğlendi epey hep kalabalıkta olunca daha çok değişiyorlar daha sosyal oluyorlar bence ve birşey hissetim oğlumu onların yanında hiç farklı hissetmedim ben diğerleri aksine daha şımarık daha kaprsiliydi oğlum herkesle uyumlu iletişim kuruyo onların duygularını anlayabiliyo 2012 yılı bize uğurlu gelicek inşallah darısı bütün yavrularımıza
merhaba canım çok sevindim iyi olmanıza bizi bu unuttun sandık bu arada senin oğlun maaşallah atlattı bencede dışarda görsem kesinlikle anlamam benimkilerde bi iyi bi kötü ama şimdi iyiler bizde gitmedik bu hafta yine çok soğuk çarşamba öğretmenimiz aradı nerelerdesiniz diye hasta oluyorlar 45dk için değmez dedim zaten maşallahı var iyi gidiyor tekrarlardan bahsetmiştim çene açılıyor kardeşiyle oynuyor baba girerse araya biz odada olmayınca koşturup gülüşüyorlar bende bugü kendime izin verdim çok bunaldım arkadaşlarla buluştuk iyi geldi valla iki insan yüzü gördüm hiç olmazsa bide fetih 1453 e gitmek istiyorum eşim ben bakarım git dedi ayın 27 sindede fasıla gidicez bayan bayana daha ne istiyim dimi bencede inş.2012 bizim çocuklarımızın yılı olacak
selam kızlar bizim MR cekıldı anam nasıl korkunc bısıy o anestezı ya bıde benım yanımda bayılttılar gözlerı kaydı gıttı dıktı böyle tavana nasıl korktum orda birden ölüm korkusu sardı benı 10 dakıka ıcınde durdu doktorlar yanındaydı içimden isterse hiç konusmasın ama benım yanımda olsun dedımsonra cıktı ama uyandıramadık 3 saat yogun bakımda kaldık devamlı nefesını kontrol edıyorum cok zor annelık canımdan can gıttı resmen sonunda uyandı cok şükür hafta içi alacagız sonucu havalar ısrarlı kızlar bız bu yıl donacagız valla hayırlısı bu yılki su kazanamı türkıyeye baya gıdecek ınsaallah MASUMCUM ya tuvalet egıtımıne basladım ben valla bılmıyrum ıyı mı gıdıyo kötümü ılk gunler benı baya otutturdu tuvalete yapmadı ama bezınede yapmadı bende dedım bu işin peşini bırakmayacagım bir iki gün çişi gelınce pantolonunu ındırmek ıstedı ordan anladım hemen lazımlıga yaptırdım ama şimdi 2-3 damla kacırıyo göstermıyo tutuyor bende anlıyorum otutturuyoum yapıyo kakasını yapmıyodu 3 gundur gece uyutamadım sonra ben uyumus gıbı yaptım bu ıkınmaya basladı gec kaldım tabı napsam bılemedım bırakmak ıstemıyorum bez baglamıyorum çiş falan yapıyo ama devamlı üst baş degiştiriyorum napsamkı masumcum sen neler yapmıstın NAZDEMcım masaallah canım acılacaklar inşaallah zamanla bizim oglan damaryolu acılınca elıne baktı acıooo dedı ben ucuyorum mıllet bana bakıyo cok mutlu oldum hissetti algıladı söyledı daha ne isterim
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/503751-gamze-akbas-icin-yardim-4.html
kızlar okudunuzmu ben cok üzüldüm ya dagıldım Allahım şifa versin uygun ilik bulunur inşaallah
yap yap aynı ne iş bitiyor ne biz yağmur çamur soğuk kasvet üüüüffiyi yapmışsın canım insan 1saat yanlız kalsa sokakta öylece yürüse yetiyo yarın bende ıkeaya gitmek istiyorum ama yanlız beğendim bikaç şey var onları alıcam eşime söylemedim daha bugün temizlik yaptım cam sildim perdeleri söktüm yıkadım çok yoruldum
içim sıkılıyor daral geliyor bazen sevindim canım hadi gözün aydın olsunselam kızlar NAZDEMcim hayırdır neden yazasın gelmıyo . MR sonucu cıktı beyınde bı bölge dıger yerle karsılastırıldıgında kucukmus asimetrikmiş içim içimi yedi bugun sordum nörologa normal dıyo beyne bı zararı olmadıktan sonra dogustan olabılıyomuş bencektırsem bendede cıkar dıyor ama Allaha şükür bi problem yok sinyallerı algılaması damarlar dokular kemık yapısı ıyı bıde sinüzit cıktı :) hiç belırtı yoktu ama buna cok şükür tabı kızlar sizler neler yapıyosunuz burası boş kalıyo son dönemlerde
selam kızlar NAZDEMcim hayırdır neden yazasın gelmıyo . MR sonucu cıktı beyınde bı bölge dıger yerle karsılastırıldıgında kucukmus asimetrikmiş içim içimi yedi bugun sordum nörologa normal dıyo beyne bı zararı olmadıktan sonra dogustan olabılıyomuş bencektırsem bendede cıkar dıyor ama Allaha şükür bi problem yok sinyallerı algılaması damarlar dokular kemık yapısı ıyı bıde sinüzit cıktı :) hiç belırtı yoktu ama buna cok şükür tabı kızlar sizler neler yapıyosunuz burası boş kalıyo son dönemlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?