- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.441
1 yıl önce ıstenmıstı doktor yıgıtten uyutamadıkya hanı normal yoldan kızlar MR cok seslı çünkü anestesısız olmuyo ertelemıstık 3 ay önce randevu almıstık ancak geldı sıra ogluş masaallah kızlar konusmaya cok meyillendi inş. böyle gıder ben ıstedıgını yapmıyorum aglayınca hemen söylemeye calısıyo tam kelımeyı cıkaramıyo genede cok cabalıyo inş. bizimkide sizin oğluşlar gıbı örnek gösterılir Allahım hepsıne saglık versın hava ıyıdı bugun güneşi cok özlemişim yaa
selam kızlar nazdencim geçmiş olsun bugün,,bugün ne giysem programınında otizimli bi çocuk annesi katıldı izleyen oldumu kadının kıyafetini beğenmediler ama senin için şık dediler bizimlesin dediler kadın çıkışta çok ağladı
kesinlikle sus diyecek bu aralar benimkinin çenesi düştü ne desem papağan gibi sölüyor hele yatınca ben bi taraftan sus diyorum abisi bi taraftan sus giyorgider tabiiii başladımımı susmaz sende oğlum bi sus demeye başlarsın yakında demedi deme dememde deme çünkü diyosun :))
nazdemcım gecmiş olsun bendede grıp var kıyamam yaa Allah yardımcın olsun canım masumcum evet ızledım ben %40 atipik dedi ayrıymıs bıde eşinden ama ıstanbulda hayat kurmak ıstıyorum cocugu sıvasta yazık yanı pek anlamadım ben nıyetını :44:
teşekkür ederim canım büyüğü götürecektim sabah küçükte ateşlendi ikisinide götürdüm ama antibiyotik filan vermedi boğazları hafif kızarmış cuma kontrole götürücem yarında ders var gidelimmi gitmeyelimmi karar veremedim çarşambada kar geliyormuş yine ööööfff
yok ben bugün hiç tv izlemedim neden ağladıki kadın
kesinlikle sus diyecek bu aralar benimkinin çenesi düştü ne desem papağan gibi sölüyor hele yatınca ben bi taraftan sus diyorum abisi bi taraftan sus giyor
benimkinin yaptığı normalmi şimdi her dediğimi diyor neredeyseaynen vallahi bana bir arkadaşım sus diyceksin demişti kızdım ona dedim hayatta demem bazen susması için rüşvet teklif ediyorum yada başımı ellerimin arasına alıp hasta taklidi yapıyorum biraz susuyo yine başlıyo tabi
benimkinin yaptığı normalmi şimdi her dediğimi diyor neredeyse
bazen ama çoğunlukla mesela iyi geceler diyince iyi geceler diyor al ver gel git diyorum aynısını diyor gerçi kelime haznesi genişliyor ama böle kalmaz inş. bazen naber diyince iyii diyor hoşçakal demezdi artık diyor bunun gibi şeyler ama etrafla daha çok ilgili dr 1 yaşından beri aynı dr bugün epeydir görmemişti baya değişmiş çok iyi gördüm dedidediklerinin aynısını mı takrar ediyo mesala nasılsın diyosun çocukta nasılsın diyo böyleyse bizdede oldu tekrar ama geçti tabi çocuğa her defasında düzeltmek gerekiyor doğru şekilde söylemenmesi gerekiyo
bazen ama çoğunlukla mesela iyi geceler diyince iyi geceler diyor al ver gel git diyorum aynısını diyor gerçi kelime haznesi genişliyor ama böle kalmaz inş. bazen naber diyince iyii diyor hoşçakal demezdi artık diyor bunun gibi şeyler ama etrafla daha çok ilgili dr 1 yaşından beri aynı dr bugün epeydir görmemişti baya değişmiş çok iyi gördüm dedi[/QUOT
karşılıklı iletişim kurmayı bilmediği için uygun cevap veremeiyor şimdi benim oğlumda yaptı bi kaç ay sürdü bu durum ama sen hep düzelt böyle kalmaması için nasıl cevap vermesi gerektiği gibi ona bişey verdiğinde teşşekür ettir mesala nasılsın deyince iyimi diyor yerim ben onu yaa
bazen ama çoğunlukla mesela iyi geceler diyince iyi geceler diyor al ver gel git diyorum aynısını diyor gerçi kelime haznesi genişliyor ama böle kalmaz inş. bazen naber diyince iyii diyor hoşçakal demezdi artık diyor bunun gibi şeyler ama etrafla daha çok ilgili dr 1 yaşından beri aynı dr bugün epeydir görmemişti baya değişmiş çok iyi gördüm dedi[/QUOT
karşılıklı iletişim kurmayı bilmediği için uygun cevap veremeiyor şimdi benim oğlumda yaptı bi kaç ay sürdü bu durum ama sen hep düzelt böyle kalmaması için nasıl cevap vermesi gerektiği gibi ona bişey verdiğinde teşşekür ettir mesala nasılsın deyince iyimi diyor yerim ben onu yaa
ben konuşurken hep dudaklarıma bakıyor zaten nasıl sölediğime bakıyor dikkatle bende ağaz hareketlerimi abartarak sölüyorum bu tür yazılar okumuştum böle abartın diyordu baya dikkatle izliyor düzgün sölemeye çalışıyor
ben konuşurken hep dudaklarıma bakıyor zaten nasıl sölediğime bakıyor dikkatle bende ağaz hareketlerimi abartarak sölüyorum bu tür yazılar okumuştum böle abartın diyordu baya dikkatle izliyor düzgün sölemeye çalışıyor
evet benim oğlumda çok bakardı ağaz hareketlerime şaşırırdı bazen abartılı konuşunca bu kadın ne yapıyo diyo herhalde özel eğitim öğretmenleri bile nasıl konuşuyo heycanlı coşkulu değilmi dikkat çekmek için
evet benim oğlumda çok bakardı ağaz hareketlerime şaşırırdı bazen abartılı konuşunca bu kadın ne yapıyo diyo herhalde özel eğitim öğretmenleri bile nasıl konuşuyo heycanlı coşkulu değilmi dikkat çekmek için
evet ilk başladımızda azarlıyor sanıyordum zoruma gidiyordu ne öle bağırıyor diye ama doğrusu buymuş acemilik işte demekki ben doğru yoldayım sen en tecrübelimizsin idare et artık bizi soruyoruz ama
evet ilk başladımızda azarlıyor sanıyordum zoruma gidiyordu ne öle bağırıyor diye ama doğrusu buymuş acemilik işte demekki ben doğru yoldayım sen en tecrübelimizsin idare et artık bizi soruyoruz ama
sen şimdi böyle kalır diye hiç endişe etme doğru yoldasın dediklerini hep düzeltmeye devam et k...n nerdeyse 3 ay böyle konuştu,konuşmaya başladı derken böyle konuşması bizi üzdü ama öğretmenleride hep geçici olduğunu söylediler karşılıklı konuşmayı bilmedikleri için böyle olması normal daha sonra düzelticek...bu sabah hapşurdum bana diyoki anne elin mikroplandı şimdi sabunla yıkayalım ellerini beni aldı banyoya götürdü bak sen dedim kimden öğrendin sen bunu tabiikide öğretmenimden öğrendim dedi bıcırık bana temizlik dersi veriyo artık
oyy kuzuslarıma bak ya masaallah masumcum ya boynuz kulagı gecer dımı ( tabiri caizse)benımkı bugun akı akı dıyo ben anlamıyom tabı agzımı gösterdı sonra sakız dıyomus benımkı her harfı cıkaramıyo ama cogu harfı hep yuvarlıyo kızlar bu gecıcımı nasıl gecerkı konustukca düzelırmı baya bişiyler dıyo ama ben anlayamıyorum hevesınıde kırmak ıstemıyorum ama agız hareketlerını yapıyoruz hep baska neler yapılabılırkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?