- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.641
çok teşekkürler... hemen ileticem.. inşallah faydası olur..
emine hanım çocuğun çok zeki olduğunu filan söylemişti..
ama son zamanlarda çok acayip sesler, tikler filan olmaya başladı.. bir de durduk yere kahkahalarla gülüyor.. hiç susturamıyorsun... bir insan 1 saat boyunca kahkaha atabilir mi? bu çocuk atıyor..
geçmiş olsun benim oğlumda 2yaşından beri eğitim alıyor şuan 3.5 yaşında ve çok şeyi başarabiliyoruz allahın izniyle sizde başaracaksınız inş.
ya çokmasum cum sen ağlatmak zorundamısın beni hep yaaa ay ben herşeye ağlamaya başladım yaa
ağlama canım ağlarsan üzülürüm ben anlatmak istiyorum okuyanlara umut olsun diye
ooof canım sıkılıyor yaaa adamcağız arabayı yeni değiştirdi ve ben kaza yaptım tek tesellim bize bişey olmaması
ooof canım sıkılıyor yaaa adamcağız arabayı yeni değiştirdi ve ben kaza yaptım tek tesellim bize bişey olmaması
saol canım yaa öle diyoruz zaten allahtan hızlı bi şöför değilim yanigeçmiş olsun canım mala gelsin boşver cana gelmesin
hayırdır bi sebebi olmalı valla ben okadar yorgunumki ama bacaklarımın ağrısından uyuyabileceğimi sanmıyorum üstelik hiç iş yapmadım sinirliyimde amaaan mutfak eviyem delinmiş akıtıyor pis pis ööööff sanki hiç işim yok gibi bide bu çıktı
hayırdır bi sebebi olmalı valla ben okadar yorgunumki ama bacaklarımın ağrısından uyuyabileceğimi sanmıyorum üstelik hiç iş yapmadım sinirliyimde amaaan mutfak eviyem delinmiş akıtıyor pis pis ööööff sanki hiç işim yok gibi bide bu çıktı
işe girmek istiyorum eşim izin vermiyo ikna edemedim birtürlü başvuru yaptım görüşmeye çağardılar olumlu geçti haber vericez dediler ama gidemezssin diyo çok bunaldım ben biraz değişiklik istiyorum hayatımda
güzel fikir ama ufaklık ne olacak tam güzel ilerliyorken evlendikten sonra yada önce çalıştınmı bilmiyorum bak bunu hiç konuşmamışızçalışmak güzel tabiki müraacaat bile ettiğine göre düşünmüşsündür muhakkak aman adamların sağı solu belli olmuyor benimkide 5sene izin vermedi sonra bi tanıdığın yanında izin verdi sonrada karışmadı hoş bende hiç yabancıların yanında çalışmadım ama ne iş bakıyorsun yakınmı belki beraber görüşmeye gitmek için ikna edersen izin verir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?