eeee öncesi olan bişey için neden izin vermiyoki bahanesi ne acaba oğlanda emin ellerde ne güzel bebekte değil artıksaatlerde iyiymiş aaaah ah bu günler bir daha gelmiyor zamanında herşey çalışmak ne güzel valla artık benim için hayalde
selam kzılar NAZDEM cim çok gecmiş olsun Allah korumus canım sizi MASUMCUM haklısın valla calısmak ıyı gelıyo bıde aılem yanımda olsa oglusa bakmak sorun olmasa ben 8 nöbet tutuyom ayda 4 ü azar günlerı oluyo eşim bakıyo hafta içi nöbetlerde annem gelıyo yazık 3 saat lık yoldan yapcak bişiy yok bakıcı olayı benı cok tırstırıyo bugune kadar böyle ıdare ettık yanında bakcak annen de varken eşin inşaallah ikna olur canım
selam kzılar NAZDEM cim çok gecmiş olsun Allah korumus canım sizi MASUMCUM haklısın valla calısmak ıyı gelıyo bıde aılem yanımda olsa oglusa bakmak sorun olmasa ben 8 nöbet tutuyom ayda 4 ü azar günlerı oluyo eşim bakıyo hafta içi nöbetlerde annem gelıyo yazık 3 saat lık yoldan yapcak bişiy yok bakıcı olayı benı cok tırstırıyo bugune kadar böyle ıdare ettık yanında bakcak annen de varken eşin inşaallah ikna olur canım
selam canım hoşgeldin eşim ikna oldu olduallah kolaylık versin canım annen gelebilyorsa ne güzel kreşe gidiyormu oğlan resmini gördüm kocaman olmuş maşallah yakışıklıya
merhabalar kızlar
bız 3 haftadır gıdıyoruz ama henuz aglama asamasındayız
vazgecmek yok hele oncekı sayfalarda yazdıklarınızı okuyunca daha da umıtlendım
ama benım oglanda hıc konusma yok onceden dah ıyıdı
ne zaman konusmaya baslar sızınkıler kac yasında basladılar
bu ara cok aglıyo ustunu degıstırmıyo bezını actırmıyo hep dısarda olmak ıstıyo
bı aglamaya baslayıncada saatlerce susumuyo
bu kendı huysuzlugumu yoksa bu durumundan mı kaynaklanıyo ne dersınız
bende hayır dıyemıyorum pek aglama kırızıne gırmesıne dayanamıyorum
odakullanıyo gıbı
ozel egıtımde konusmayla ılgılı neler yapılıyo bız su an oyun asamasındayız agladıgı ıcın
hıc yol katedemıyoruz
benım goturdugum kres rehabılıtasyon merkezının kresı var eve yakın oraya verdım
baska yere goturmedım ılk asamada burası daha ıyı gıbı geldı 2 saat gıdıyo
nasıl davranmalıyım evde neler yapmalıyım bana yol gosterrmısınız
bende bı yol katetmeye baslasam ıyı olcak ıns cok gec olmaz
nazdem gecmıs olsun cana gelınceye kadar mala gelsın rabbım kazalardan korusun hepımızı
cok masum bende su an tam tersı durumdayım hıc calısmak ıstemıyorum bıraz ucretsız ızın alıcam
selam kızlar nasılsınız Nevacım bızım egıtımde adın ne yasın kac rankler sayılar falan şimdi onları calıstırıyolar ayna koyup karsılarına agız haketlerıne bakarak dogru kelıme cıkarmasını saglıyolar al demeden almayın ver demeden vermeyın bende öyle yapıyorum ac al ver demesını beklıyorum benımkıde aglama krızlerıne gırıyo evde artık o konuda katılastım ben aglıyo aglıyo ben ılgılenmıyorum sonra susuyo daha cok babası yokken böyle yapıyorum babası yaptırmıyo ama ıyılıgı ıcın göz yaslarını kullanmasına ızın verme dıyo ögretmenlerı mecburen böyle yapıyorum
merhabalar kızlar
bız 3 haftadır gıdıyoruz ama henuz aglama asamasındayız
vazgecmek yok hele oncekı sayfalarda yazdıklarınızı okuyunca daha da umıtlendım
ama benım oglanda hıc konusma yok onceden dah ıyıdı
ne zaman konusmaya baslar sızınkıler kac yasında basladılar
bu ara cok aglıyo ustunu degıstırmıyo bezını actırmıyo hep dısarda olmak ıstıyo
bı aglamaya baslayıncada saatlerce susumuyo
bu kendı huysuzlugumu yoksa bu durumundan mı kaynaklanıyo ne dersınız
bende hayır dıyemıyorum pek aglama kırızıne gırmesıne dayanamıyorum
odakullanıyo gıbı
ozel egıtımde konusmayla ılgılı neler yapılıyo bız su an oyun asamasındayız agladıgı ıcın
hıc yol katedemıyoruz
benım goturdugum kres rehabılıtasyon merkezının kresı var eve yakın oraya verdım
baska yere goturmedım ılk asamada burası daha ıyı gıbı geldı 2 saat gıdıyo
nasıl davranmalıyım evde neler yapmalıyım bana yol gosterrmısınız
bende bı yol katetmeye baslasam ıyı olcak ıns cok gec olmaz
nazdem gecmıs olsun cana gelınceye kadar mala gelsın rabbım kazalardan korusun hepımızı
cok masum bende su an tam tersı durumdayım hıc calısmak ıstemıyorum bıraz ucretsız ızın alıcam
merhaba canım senin şu anda ne duygular içerisinde olduğunu en iyi biz biliriz anlıyorum seni hiç kolay değil çocuğunun ağlamasına seyirci kalmak onu orda bir yabancı ile bırakmak 45 dk bile olsa onun iyiliği için bile olsa zor ama o şu anda direnme aşamasında istemiyor ve ağlayarak tepki veriyo ama alışacak emin ol konuşmaya benim oğlum özel eğitim almaya başladıktan nerdeyse 1 yıl sonra başladı evet çok uzun bir zaman ama herşeye deydi hiçbişey için geç değil oğlun küçük üstüne çok düş yanlız bırakma tv izliyorsa bu aralar hiç izletme masal oku hoşlandığı zevk aldığı oyunları oynayın benim oğlum hiç konuşmazaken ona kitap okumamı şarkı söylememei çok severdi mesala sevdiği çizgifilmlerin şarkıları söylerdim deftere resimlerini çizerdim sünger bob falan saatlerce bakardı deftere..kreşe de durumu özel olan çocuklar geliyorsa diğer çocukların durumları nasıl buna dikkat et senin çocuğun şu anda herşeyi taklit etme aşamasında iyi ve kötü diğer çocukların tiklerini kazanabilir dikkat etmelisin normal çocuklarla birarada olsa daha güzel olurdu özel çocukların normal çocuklarla birarada olma hakkı var ama uygulayan kim o başka böyle birşey başıma geldiği için söylüyorum oğlum merkezde başını sürekli sallayn bi çocuk gördü evde 1 hafta başını salladı zor vazgeçirdim yapma diyince ağbide yapıyo diyordu
selam kızlar nasılsınız Nevacım bızım egıtımde adın ne yasın kac rankler sayılar falan şimdi onları calıstırıyolar ayna koyup karsılarına agız haketlerıne bakarak dogru kelıme cıkarmasını saglıyolar al demeden almayın ver demeden vermeyın bende öyle yapıyorum ac al ver demesını beklıyorum benımkıde aglama krızlerıne gırıyo evde artık o konuda katılastım ben aglıyo aglıyo ben ılgılenmıyorum sonra susuyo daha cok babası yokken böyle yapıyorum babası yaptırmıyo ama ıyılıgı ıcın göz yaslarını kullanmasına ızın verme dıyo ögretmenlerı mecburen böyle yapıyorum
benim oğlum hala ağlıyo tutturuyo istediği şeyi alana kadar parçalıyo kendisini mesala komsunun kızı bize gelicek zeynep abla bize gelsin telefon et çağar gelsin hayır diyince yere yatıp başlıyo ağlamay bende bi taktik geliştirdim ben zeynebi sevmiyorum bize gelmesini istemiyorum banane diyorum bende ağlıyomuş gibi yapıyorum bizimki hopp kalkıyo hoşuna gidiyo ağlamam kıkırdamaya başlıyo
canım ya ilk ben gösterdım dalgınlıgıma geldı tesbıhı aldım salladım oda bı takıldı tisbih dıyo bıde gıdıyo cekmecelerı karıstırıyo sallıcak bişiy arıyo yok yok dıyo bulamayınca gecen bılgısayar masasının sandalyesını yatırmıs yere ayaklarını dönduruyo sok oldum ılk baya kızdım sımdı kızmıyorum ama neden böyle oldukı sımdıye kadar hıc yapmamıstı masumcum 1 ay yolıcem bakam inş. unutur
canım ya ilk ben gösterdım dalgınlıgıma geldı tesbıhı aldım salladım oda bı takıldı tisbih dıyo bıde gıdıyo cekmecelerı karıstırıyo sallıcak bişiy arıyo yok yok dıyo bulamayınca gecen bılgısayar masasının sandalyesını yatırmıs yere ayaklarını dönduruyo sok oldum ılk baya kızdım sımdı kızmıyorum ama neden böyle oldukı sımdıye kadar hıc yapmamıstı masumcum 1 ay yolıcem bakam inş. unutur
benim bu sıralar pek keyfim yok bu kadar tadilat filan zaten yorulmuştum eşim rahatsız boynunda 3 belindede 2 fıtık çıktı mr çekildi fizik terapiye gidiyoruz 10 seans gidicez bakalım ona göre devam edicez
benim bu sıralar pek keyfim yok bu kadar tadilat filan zaten yorulmuştum eşim rahatsız boynunda 3 belindede 2 fıtık çıktı mr çekildi fizik terapiye gidiyoruz 10 seans gidicez bakalım ona göre devam edicez
yakın çevrem osteopatinin çok faydasını gördü.. normalde yurt dışında fakültelerde bölümleri var fakat bizim ülkede okul sonrası kurs eğitimiyle ostepatlar yetiştiriliyo. Tavsiye ederim zaten ilk seanslarda faydasını görürsünüz .. Çok çok geçmiş olsun
canım cok gecmiş olsun fıtık kötü valla Allah korusun gecen bı hastaya igne yaptım ayakları tutmamıs sözde doktora gıtmıs ıgneden dolayı demiş ben cok kötü oldum agla agla ıcım şişti bılıyorum dogru yer ama korktum sonra bı arastırıldı fıtık okadar bası yapmıskı sınırlere o yüzdenmıs megersem Allahım hastalık zor
yakın çevrem osteopatinin çok faydasını gördü.. normalde yurt dışında fakültelerde bölümleri var fakat bizim ülkede okul sonrası kurs eğitimiyle ostepatlar yetiştiriliyo. Tavsiye ederim zaten ilk seanslarda faydasını görürsünüz .. Çok çok geçmiş olsun
canım cok gecmiş olsun fıtık kötü valla Allah korusun gecen bı hastaya igne yaptım ayakları tutmamıs sözde doktora gıtmıs ıgneden dolayı demiş ben cok kötü oldum agla agla ıcım şişti bılıyorum dogru yer ama korktum sonra bı arastırıldı fıtık okadar bası yapmıskı sınırlere o yüzdenmıs megersem Allahım hastalık zor