- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.701
çok güzel hepsiduygu dolu sende sağol nazdencim nasılsınız çocuklar nasıl
aynen bende hem okudum hem
iyi hepsi allaha şükür bugün hava güzel sahile götürdük çocuk parkıda var baya eğlendiler ağlaya ağlaya arabaya zor soktuk uyudular kalktılar bu sefer bu civarda parka çıkardık bu sıralar benimki biraz sinirlilik yaşıyor yazıcam unutuyorum kızınca başını duvara vuruyor ama öle zarar verecek veya acıyacak şekilde değil ama yapıyor işte derse girmek istemiyor girdimi ders yapmıyor huysuzlanıyor geçen grup dersindede hep yerlerde sürünmüş acaba o dediğim kızla bi alakası olabilirmi diye düşünüyorum sadece ses çıkarıyor ilgisiz anlatmıştım ya bu sene okula başlama yaşı gelmiş ama ram konuşması olmadığı için okul yazmamış konuşma terapisi istiyor annesi merkezden ama kız hiç komut almadığı için terapistin yapacağı bişeyde yok ondanmı etkileniyor acaba diye düşünmedende edemiyorum bu pazartesi ve salı tatil zaten perşembe bireysele sokucam ama grup bilmiyorum
bu aralar o kadar çok şeyle uğraşıyorumki buraya yazıcam unutuyorum öğretmene sölemeyide unutuyorum kızla ilgilenmiyor gibi gözüküyor ama biliyorum ilgilendiğini benimkide bazen mesela oyuncakları dizmeye çalışıyor biri düşüp öbürüne çarpıca sinirlenip hepsini fırlatıyor bu sefercanım acaba kendini tam anlatamadığı için yapıyor olabilirmi benimkide o zamanlarda çok sinirli olunca eline geçerse fırlatıyodu oyuncak falan öğretmeninle mutlaka paylaşmışsındır ne dedi ordada huysussa mutlaka rahatsız olduğu sevmediği birşey vardır o kızdan hpşlanmamış olabilir ondan korkmuş olabilir
bu aralar o kadar çok şeyle uğraşıyorumki buraya yazıcam unutuyorum öğretmene sölemeyide unutuyorum kızla ilgilenmiyor gibi gözüküyor ama biliyorum ilgilendiğini benimkide bazen mesela oyuncakları dizmeye çalışıyor biri düşüp öbürüne çarpıca sinirlenip hepsini fırlatıyor bu sefer
bak yine sölemeyi unuttum biz kardeşiyle yağ satarım bal satarım oynuyoruz onlada oynamaya çalışıyordum istemiyordu şimdi sırayla geliyorlar oynayalım diye kardeşinin elini tut beraber oynayalım diyorum başta ikiside istemiyordu şimdi hemen elele tutuşuyorlar beraber oynuyoruz
sen onun ilgilenmiyomuş gibi göründüğüne bakma canım herşeyin farkındalar onlar bizim öğretmen bile şaşırdı geçen gün anaokulunda bi kız gelmiş öğretmenim saatimin camı buğulanmış demiş öğretmende zeynep annene söyle silsin demiş sonra okuldan aldık biz bunları gün yapıyoruz öğretmende geliyo zeyneplere gittik gitti kadına dediki zeynepin saatinin camını sil öğretmen kahkaha krizine girdi diyo nerden duydu nerden gördü k...n bunu yanımızdaydı ama hiç ilgilenmiyodu yani bende pek oralı olmadımşimdi o kızda kafasını falan vuruyo olabilir yerde sürünüyo olabilir onu taklit etmesin yani canım hepsi bizim çocuklarımız diyoruz iyi hoş ama kötü örnekte oluyorsa herkesin yavrusu kendine özel onca emek veriyorsun ya başka grup versinler senin çocuğunla eşit,öyle bir grup yoksada bekle o zamana kadar bireysel al onun yerine
hey maaşallahevet ilgilenmiyo gibi görünsede ben biliyorum farkında olduğunu tabiki hepsi bizim çocuklarımız ama dediğin gibi okadar emek veriyoruz çocuğa yememesi gereken şeyleri yediriyolar sölüyosun seviyo diyolar diyecek söz bırakmıyorlar sölemişti müdür olmazsa bir üst sınıfa alırız diye bi hatırlatayım bakalım ne diycek kendi haline bırakırsak zor ayarlarlar
bir üst sınıf dediği yaşça bikaç yaş büyükler olsun zaten bu kızda büyük bi konuşalım bakalım perşembe günü sen ne yaptım iş için ikna oldumu eşin bak bunuda sorucam hep unutuyorum sanırım ben bunumak üzereyimüst sınıf varsa alsınlar canım bidaha izin verme canım sen 2 küçük çocukla koşturuyorsun ama onların umrunda değilse yapacak bişey yok daha iyi çocuklarla birlikte olsun ki onları örnek alsın
bir üst sınıf dediği yaşça bikaç yaş büyükler olsun zaten bu kızda büyük bi konuşalım bakalım perşembe günü sen ne yaptım iş için ikna oldumu eşin bak bunuda sorucam hep unutuyorum sanırım ben bunumak üzereyim
hayırlısı olsun canım yaaa yazın çalışmak pek güzel olmuyo zaten tam gezmelik zamanlar bütün kış eve tıkılıyoruz o zaman iyi oluyor çalışmak tabi bu seferde soğuk diye yataktan kalkmak zor gelmezse :)olsun canım büyük olsunlar ama oğlunun seviyesine yakın olsunlar demek istediğim çok ağar olmasınlar sonuçlarını görüyorsun...eşim ikna oldu çalışmama evet ama bu sefer onlar çok uzak semte verdiler beni beylikdüzü avcılar bölgesine gitmedim bende evimin yakınlarında olursa haber vericeklermiş bakalım ama eşim bir mutlu bir sevinçli şimdi gidemiyorum diye
yok canım değişmez maalesef raporun bitmesine 2veya 3ay kala sil baştan başlayacaksın tekrar herşeye o zaman bakarlar karar verirler ancaselam kızlar nasılsınız okuduguma göre ıyısınız masaallah Nazdemcım benım yıgıtte böylew kafa sallamaya falan baslamıstı grupta bıtane kız var devamlı cırpınıyo benım aklıma da o geldı hemen ar versın dıye annemlere gönderdım masaallah orda yapmıyomus elıne gecen herseyı cevırıyodu onuda yapmıyomus sevındım etkılenıyolar evet canım ama ınsan bısıy dıyemıyo işte o kızada üzülüyorumama böylede oglumdan ayrıyım depresyona gırdım heralde ev mezar gıbıyaaa mayıstada orda kalacak ben gıdıp gelcem ama nasıl dayanacagım bılmıyorum Masumcum masaallah canım k.... ne kadar dıkkatlı süper yaa bende o gunlerı ıple cekıyorum kızlar bıde bişiy sorcam bu saglık raporundakı tanıyı 1 yıl dolmadan degiştıremıyor muyuz ben gıtsem psıkıyatrıye anlatsam gene yapsalar o testen değişmezmı kızlar bu tanı ögretmenlerıde dıyo cok agır dıye eylulde anaokuluna baslıycak orda dıslanmasını ıstemıyorum
1 ay oldu daha, rapor cıkmadı boyle boş boş beklemek canımı sıkıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?