- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
Esprı yaptı kazım gulmek lazım! Dıyemedın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sürekli konu açıyorum affola ama belli belirsiz bir ilişki yaşıyorum adam bana bugün otlar içinde bir gül fotosu göndermiş telden bend e çok güzl dedim.otları da ister misin bak onlar da çok güzel dedi.
bu ne demek dalga mı geçti yoksa çok mu saf?
HarikasınızTabiki otlarıda isterim zira siz büyükbaşların temel gıda maddesi deseydin. Mazallah aç kalırsın falan lazım olur diyede ekleseydin
@mavigozlubebek
Tabiki otlarıda isterim zira siz büyükbaşların temel gıda maddesi deseydin. Mazallah aç kalırsın falan lazım olur diyede ekleseydin
@mavigozlubebek
Ben bir yaban öküzüyüm dikkat et demiş . Oldukça kaba ve patavatsız hayırlısı olsun.arkadaşlar sürekli konu açıyorum affola ama belli belirsiz bir ilişki yaşıyorum adam bana bugün otlar içinde bir gül fotosu göndermiş telden bend e çok güzl dedim.otları da ister misin bak onlar da çok güzel dedi.
Isterim öküzümü beslerim deseydin.
Aklinca espiri yapmis isterim seni neyle beslerim yoksa deseydinarkadaşlar sürekli konu açıyorum affola ama belli belirsiz bir ilişki yaşıyorum adam bana bugün otlar içinde bir gül fotosu göndermiş telden bend e çok güzl dedim.otları da ister misin bak onlar da çok güzel dedi.