otları da ister misin dedi?

arkadaşlar sürekli konu açıyorum affola ama belli belirsiz bir ilişki yaşıyorum adam bana bugün otlar içinde bir gül fotosu göndermiş telden bend e çok güzl dedim.otları da ister misin bak onlar da çok güzel dedi.
bu ne demek dalga mı geçti yoksa çok mu saf?

Ot mu çekiyo napıyo :KK70: çok güzel dediğine gore belliki yemiş kendisi. Öküzse demek.

arkadaşlar sürekli konu açıyorum affola ama belli belirsiz bir ilişki yaşıyorum adam bana bugün otlar içinde bir gül fotosu göndermiş telden bend e çok güzl dedim.otları da ister misin bak onlar da çok güzel dedi.
Ben bir yaban öküzüyüm dikkat et demiş . Oldukça kaba ve patavatsız hayırlısı olsun.

Benim eskiden tanıdıgïm bir esnaf amca vardı o birkere beni uyarmıştı bir erkegi içki masasında tanırsın içindekini içince ortaya çıkarır derdi bu çok doğru gerçekten . Çok geçmişte bir sevgilim vardı normalde melek ama birgün arkadaş ortamında iki kadeh rakı içti adamın içinden canavar çıktı kuzeni mekandan attırdï o kadar .

Aklinca espiri yapmis isterim seni neyle beslerim yoksa deseydin

Bazen burda okuduklarıma inanamiyorum :olamaz:
Ne mantıkla demiş acaba? İyi niyet değil orası belli..
Siz de "kalsın sana lazım olur"deseydiniz keşke..

Ya şuna hal6a cvp veriyor musun sen.?Çok güzel demişsin bir de.Faceden sildin.Konusmayacaktin da.Faceden sil sonra çok güzel de çiçeğine.Yaptiklarin birbirini tutsun ki değerin olsun gözünde.Ogun neler söyledim bir kulağından girmiş oburunden çıkmış.Yasa sen demistin halbuki.Simdi faceden sildiğin boşa oldu
Blof bari yap hiç değilse.
.Verdigi çiçek de gerçek olsa.Ancak sanala gücü yeter zaten kart zamparanin.
Sanalda çiçek vermek dışında ne yapmış sana.Verdigi cevaptan belli adamın ayarı.Sen cvp bile vermemen gerekirken cok güzel diye arani iyi tutmaya calosmissin.O da otları da vereyim mi diye ukalalık yapmış.37 yaşında.

Son düzenleme:
Back
X