Otobüs başörtüsü al kendineo anda bende başımı kapamak istiyorum
Vallahi arkadaşlar sadece erkekler yapmıyor bu kapalı bayan yanına oturmamayı bende otobüsle yolculuk ederken bir erkeğin yanı boş genç kapalı bir kız ayakta bekliyor geçip oturmadı.yolda 50 dakikalık mesafe malesef bunu bayanlarda yapıyor baktım yolu ayakta tamamlayacak gel dedim sen böyle otur(benim yanım bayandı)ne olacaksa yani bay-bayan oturunca birbirinize yapışık oturup bir şeyler hissedecek değilsin ya.
Konuyu bastan yorumları ile birlikte okumuş olsaydınız anlardınız
Ben bunu ön planda tutmuyorum özellikle rahatsız olunmasın diye örtuumu karıştırmadım ama Sorulanlar nedeniyle açıklamak zorunda kalıyorum
Diğer konularda da aynen böyle oluyor
Dini konulara yorum yapınca bazen kaçınılmaz oluyor örtü meselesi ki bazen direk örtü üzerine oluyor
Dini meseleleree de yorum yapmak yasak değil sonuçta değil mi
İlgi alanım bu ve bazı şeyleri yeri geliyor savunan tek kişi kalıyorum
aa izmittemisin :26::26:
İzmir i bu yüzden seviyorum işte , insanları daha sıcak ve yardımsever
izmittede bakiye yetersiz diyince kafalarını çeviriyorlar
izmirde çok olmaz öyle şeyler hatta çoğu şöför bakiye yetersiz dediğinde geç hadi geç der
Bir erkeğin veya kadının yanına birini oturtmaması ile bir erkeğin veya kadının karşı cinsten birinin yanına oturmaması farklıdır.
Mesela ben bir erkeğin yanına oturmayıp ayakta bekliyorsam, burada problem bende değil de benim hakkımda aptal saptal yorum yapan kişidedir.
Bu sadece açıklık kapalılık meselesi değil. Oturtmamak gibi hakkım olmayabilir zira o da benim gibi para ödüyor, boş olan her yer hepimizindir ama oturmadım diye biri yorum yaparsa yanlış olur.
Otobüs başörtüsü al kendine
Benim kaynana gibi takıl kafana göre
izmirde çok olmaz öyle şeyler hatta çoğu şöför bakiye yetersiz dediğinde geç hadi geç der
Biraz uzak biyer olmasa güncellemeyi bu kadar sorun etmezdim ama o reziillikten sonra bir dahaki yolculuğa kadar yapıcam.
Ama babam bile 'hakettin' dedi tüm aile 'oh olmuş' dedi ben de öyle dedim zaten bunu hakettim ama yine de zoruma gitti yani sanki aslında öğrenci değilmişim ya da mezun olmuşum da eski kartları gösteriyormuşum gibi off sahtekarmışım gibi işte:26:
Kaynana olayında ben de tuhaf olduğnu düşnüyorum ama bunu biraz geç anladım.
Kendi annem o rezilliği yapsa neler derdim kadıncağıza ama iş kaynanaya gelince öyle olmuyor. Ne kadar 'öz kızım' dese de. Tepki de veremedim. Tek yapabildiğim sahte sahte gülmsemek oldu. O açıdan bakınca bir de anneme haksızlık yaptığımı düşündüm. Çok taktım ben bu olayları yaa
canım ilk olay herkezin başına gelebilir normal..
ikincisi kayınvalide olayında sana demiştim hatırlarsın belki kaynanaya bir şeyde diyemezsin diye bak dediğim çıktı..nasib olursa evlenirseniz birlikte oturmayacaksınız değilmi..
Ayrı evleri var ama kaynana sizle oturcam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?