- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.642
- 598
- Konu Sahibi Papatyayay
-
Ya benim babaanem de boyle
Beraber biniyoruz otobuse
Cocuklar kendi kendine bir seyler mirildansa bile hemen mudahil oluyor
Benin ignem var, sana yaparim diyor
Guya korkutacak
Daha korkan cikmadi
Cok uyardim yapma diye ama kafalari kaldirmiyor demekki
Yok ya butun teyzeler oyle degil gommeyin simdi bende teyzeyim ama otobus teyzesi degil tabi
Saka bir tarafa ebe ile imam arasi yikanmayan yurdum insaninin ayakkabi titizligi beni olduruyor.. acaba ayni teyze yanindaki insana donup “burun bu burun, dustu yani” der mi? Demez.. cunku bizim milletin titizligi sadece ayakkabiya, onun harici burnunu yere sumkur kimse gik demez.. neyse aslinda bu iyi olmus konu sahibi artik gardini almis gezersin benim gibi
ay resmen 3 yil onceye goturdun beni,
anlatayim da icimde kalmasin senin de miden bulansin
her gun ayni yerden servise biniyorum, bir amca da her sabah ayni durakta,
benim durakta bekledigim 3-5 dakika boyunca adam en az 20 kez balgamli tukuruyordu inanabiliyor musun,
ben ki hassas biri degilimdir midem kalkiyordu ilk seferinden itibaren.
iyyy igrencti ya, iyi ki tasinmisim
Ari gibi caliskan bi kadindir cidden laz karisi ne de olsaYerlere yattım gülmektendemek benim iğnem var sana yaparım diyor, arı gibi kadın
benim durakta bekledigim 3-5 dakika boyunca adam en az 20 kez balgamli tukuruyordu inanabiliyor musun,
Off istanbul üst geçit anılarım canlandı.
Bunu sabahları yapıyorlar.
Merkezi bir metrobüs durağına giden üst geçit sabahları dalmaçyalı gibi balgama kaplı oluyor.
Off aklıma geldi yine midem bulandı.
Bir de bunların tek parmakla sümkürüp fırlatıp otobüs metro metrobüse binen ellerini her yere süren cinsi var.
Onlarda az değil.
Ne zaman o boruları tutmak zorunda kalsam onlar geliyor aklıma.
Konuya yorumum: koltuklarda trambolinde zıplar gibi gezmiyorsanız dert etmeyin yahu.
Ayakkabının altı o koltuktan daha temizdir net.
Elaleme mani olamıyorsak napıyoruz? Takmıyoruz.
Gerçeklerden kaçamazsınAlin beni konudan alin alin
Off istanbul üst geçit anılarım canlandı.
Bunu sabahları yapıyorlar.
Merkezi bir metrobüs durağına giden üst geçit sabahları dalmaçyalı gibi balgamla kaplı oluyor.
Off aklıma geldi yine midem bulandı.
Bir de bunların tek parmakla sümkürüp fırlatıp otobüs metro metrobüse binen ellerini her yere süren cinsi var.
Onlarda az değil.
Ne zaman o boruları tutmak zorunda kalsam onlar geliyor aklıma.
Konuya yorumum: koltuklarda trambolinde zıplar gibi gezdirmiyorsanız dert etmeyin yahu.
Ayakkabının altı o koltuktan daha temizdir net.
Elaleme mani olamıyorsak napıyoruz? Takmıyoruz.
bu, biraz ağır olmuş ama.size bakilirsa hayvanda oturabiliyomus demek var ama teyze iste
Yok ya butun teyzeler oyle degil gommeyin simdi bende teyzeyim ama otobus teyzesi degil tabi
Saka bir tarafa ebe ile imam arasi yikanmayan yurdum insaninin ayakkabi titizligi beni olduruyor.. acaba ayni teyze yanindaki insana donup “burun bu burun, dustu yani” der mi? Demez.. cunku bizim milletin titizligi sadece ayakkabiya, onun harici burnunu yere sumkur kimse gik demez.. neyse aslinda bu iyi olmus konu sahibi artik gardini almis gezersin benim gibi
Ahahahaha
Nerede konuşulsa aklıma geliyorsun.
Memleketten insan manzaralarını en çıplak haliyle anlatan office ve kokular
Ahahahaha
Nerede konuşulsa aklıma geliyorsun.
Memleketten insan manzaralarını en çıplak haliyle anlatan office ve kokular
Ahahah onun siganture lafı " ebe ile imam aradı yıkanmamak" benim hep kullandığım cümle oldu, ilk gördüğümde katıla katıla gülmüştüm :)
Ahahhahaya yemin ederim kitap cikarsam su hedefteki yazardan daha cok satarim kitabin adi da kokular olsun valla isim annesi oldun turuncu
O surenin uzunlugunu ancak oyle anlatabiliyorum ama
Ahahah onun signature lafı " ebe ile imam aradı yıkanmamak" benim hep kullandığım cümle oldu, ilk gördüğümde katıla katıla gülmüştüm :)
Ahahhahaya yemin ederim kitap cikarsam su hedefteki yazardan daha cok satarim kitabin adi da kokular olsun valla isim annesi oldun turuncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?