- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Papatyayay
-
bu, biraz ağır olmuş ama.
ben tam da o otobüs teyzelerindenim.yani yaş olarak,karakter olarak değil tabi.
iki taraftan da olaya bakmak lazım.konu sahibi haklı görünüyor ama öyle anneler de var ki pes dedirtiyor.
bir gün otobüste giderken,yanımdaki genç kadın çocuğunu üstüme kusturttu.doğru yazdım,çocuk üstüme kustu.
çocuk yolculuk boyunca,huzursuzdu.belliydi yani bir sıkıntısı olduğu.otobüs tutuyormuş,midesi bulanıp kusuyormuş.
e haliyle normali nedir,anne olarak yanınıza poşet alıp tetikte olmak.ama bu genç anne hazırlıksızdı.üstelik çocuk öğürtmeye başladığında,kendi üstüne gelmesin diye direk benim kucağıma tuttu çocuğunu.çocuk büyük, öyle az uz kusmadı yani.çantamdaki ıslak mendil yetmedi,otobusten yardımıma yetiştiler.anne de ne bir özür,ne bir utanç,napalım yani havasında. sesimi çıkartmadım. her yaşlı teyzenin kötü olmadığı gibi,her genç anne de masum değil.
ben de şimdi görünce aha yaz bunu kenara turuncu, daha iyi anlatılmaz dedim.
Geçen avm de bir kıyafet deneyecektim, kokudan elime alamayıp hızla uzaklaştım. Koşarken aklımdaoffice vardı, konu açılsa da anlatsam diye
ben de şimdi görünce aha yaz bunu kenara turuncu, daha iyi anlatılmaz dedim.
Geçen avm de bir kıyafet deneyecektim, kokudan elime alamayıp hızla uzaklaştım. Koşarken aklımdaoffice vardı, konu açılsa da anlatsam diye
Ya turuncu asıl sorun, güzel kokularda yorulan burun, bu iğrenç kokularda bana mısın demiyor. Saniye kaçırmadan o uzun yolda bu kokuyu sürekli alıyorum, ne biçim iş anlamadım.
Aslında sürpriz olan aksi durum :))Ahahahhacok guldum basimiza bisi gelmese bari her an birbirimizi hatirlayacak bir sey yasiyoruz bu ulkede surprizlerle dolu masallah
Siz ciddi misiniz? İnanamıyorum ben bizim insanlara cidden, ülke herkes için zor ama engelliler için daha da zor. Her sokağa çıkışımda ne yazık ki bna dikkat etmek sorunda kalıyorum. Savma sapan yüksek ve dar Kaldırımlar, saçma sapan asansörsüz üst geçitler, bina girişleri, eksik rampalar ve binlerce sorunBenim engelli kardesimin otobüste oturuyor olmasina laf eden teyzelerin bir benzeri. Iyi söylemissiniz boşverin
Ani demişsiniz ya kadın hep kadını vurur diye. O kadar doğru ki. Kadın esnaflar bile öyle bir tripli ki anlatamam. Kadın müşterileri azarlamak için yer arıyor gibiler.daha dün yaşadım bunu. Dün bir kırtasiyeye gittim bişeyler alıyordum kadın çalışan sandığım ukala ukala konuşam bayan oranın patronu güler yüzlü kırtasiyenin sahibi sandığım beyefendi de oranın çalışanı çıktı .şok olmuştum. Çok başıma geliyor bu neden anlamıyorum. Kadınlarımız hep birbirlerini eziyorHerkese merhaba
Bugün kizimla otobüse bindim.yol uzun hava sicak otobuse alisik degil.sarkilar soyluyor bi taraftan sikiliyor kivirdaniyor.teyzenin biri pür dikkat kizimi izliyor.sevimli bulduğu icin baktigini dusundum.bosluguma geldi sanirim.terligini koltuga surmus farketmedim.
Orda insan oturuyor diyen bi yüksek ses!!!
Hıc hazir cevap degilimdir önce bi kal geldi bise demedim baktim cıkcıkliyor daha farketmemisim dedim
Tamam o zaman niye agresif agresif konusuyorsun dedi.illaki gel kavga edelim diyor yani agresif degildim.
Sız dedim bu ses tonuyla benimle konusamazsiniz ben sizi tanimiyorum siz beni tanimiyorsunuz.sesim yükseldi biraz.uyardim sadece dedi kisik ses tonuyla.ama dedim böyle olmaz bu.
Kadin hep neden kadini vurur anlamam.
Eminim o da cocuk buyuttu kizim sikildi diye zaten bende gerginim teyze beni dahada gerdi.ne ara böyle kötü kalpli oldu insanlar...
k.k da da varlar bu tipler panter gibi saldırıyorlar vallaher yerde var bunlardan. illaki bir şeye uyarı gelecek.bi tek doğrucu onlar...sokakta ,pazarda, işte ,okulda ,hastanede
engelliler yaşlılar küçük çocuklular bir zahmet dışarı çıkmasın hele otobüslere hiççç binmesin diyen üyeler gördü bu gözler .Neredeyse yaşamasalar da olur diyeceklerSiz ciddi misiniz? İnanamıyorum ben bizim insanlara cidden, ülke herkes için zor ama engelliler için daha da zor. Her sokağa çıkışımda ne yazık ki bna dikkat etmek sorunda kalıyorum. Savma sapan yüksek ve dar Kaldırımlar, saçma sapan asansörsüz üst geçitler, bina girişleri, eksik rampalar ve binlerce sorun
Malesef ciddiyim. Kardesim zihinsel ve bedensel engelli. Ama kaldir cocugu diye firca atiyorlar. Kac kisiyle tartistim bunun icin bu zamana kadar.Siz ciddi misiniz? İnanamıyorum ben bizim insanlara cidden, ülke herkes için zor ama engelliler için daha da zor. Her sokağa çıkışımda ne yazık ki bna dikkat etmek sorunda kalıyorum. Savma sapan yüksek ve dar Kaldırımlar, saçma sapan asansörsüz üst geçitler, bina girişleri, eksik rampalar ve binlerce sorun
engelliler yaşlılar küçük çocuklular bir zahmet dışarı çıkmasın hele otobüslere hiççç binmesin diyen üyeler gördü bu gözler .Neredeyse yaşamasalar da olur diyecekler
Malesef ciddiyim. Kardesim zihinsel ve bedensel engelli. Ama kaldir cocugu diye firca atiyorlar. Kac kisiyle tartistim bunun icin bu zamana kadar.
:))her yerde var bunlardan. illaki bir şeye uyarı gelecek.bi tek doğrucu onlar...sokakta ,pazarda, işte ,okulda ,hastanede
Kız teyze bu çocuk senden daha temiz deseydin. Dolmuşta bir teyzeye fena sinirlendim. Ben ayaktayım o oturuyordu. Çok yaşlı değildi. Yanımda hamile kadın vardı ben hamile kadının oturmasını istemiştim ama teyze yaşlıyım diye oturmuştu. Ama benden canlı teyze. Bununla biraz atıştık bana saygısız dedi yani o kadını o an yolmak istedim. Hamile kadın of dedikçe benim içim gitti. Neyse dolmuş fren yaptı ben güya yanlışlıkla teyzenin kucağına küt devrildim:)) 117 kiloyum. Teyze az kalsın hakkın rahmetine kavuşuyorduHerkese merhaba
Bugün kizimla otobüse bindim.yol uzun hava sicak otobuse alisik degil.sarkilar soyluyor bi taraftan sikiliyor kivirdaniyor.teyzenin biri pür dikkat kizimi izliyor.sevimli bulduğu icin baktigini dusundum.bosluguma geldi sanirim.terligini koltuga surmus farketmedim.
Orda insan oturuyor diyen bi yüksek ses!!!
Hıc hazir cevap degilimdir önce bi kal geldi bise demedim baktim cıkcıkliyor daha farketmemisim dedim
Tamam o zaman niye agresif agresif konusuyorsun dedi.illaki gel kavga edelim diyor yani agresif degildim.
Sız dedim bu ses tonuyla benimle konusamazsiniz ben sizi tanimiyorum siz beni tanimiyorsunuz.sesim yükseldi biraz.uyardim sadece dedi kisik ses tonuyla.ama dedim böyle olmaz bu.
Kadin hep neden kadini vurur anlamam.
Eminim o da cocuk buyuttu kizim sikildi diye zaten bende gerginim teyze beni dahada gerdi.ne ara böyle kötü kalpli oldu insanlar...
Eee haklı yani. Market arabasında çocuğun işi ne? Genç insanlar da söylenmeli buna ki ben söylenen duydum yani. Ki dediğim gibi haklılar.Bana da market sepetine çocuğu oturttugum için bir yasli adam söylenmişti üstelik çocuğumu hirpalayarak (3yas). Bende pis ellerinizle cocuguma dokunamazsiniz diye püskurtmustum o insan kırmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?