Otobüs teyzesi

Çok kötü gerçekten genelde de o anneler dönüşüyor o yaşlı teyzelere.. çünkü herkesi kendileri gibi vurdumduymaz sanıyorlar.

Ya turuncu asıl sorun, güzel kokularda yorulan burun, bu iğrenç kokularda bana mısın demiyor. Saniye kaçırmadan o uzun yolda bu kokuyu sürekli alıyorum, ne biçim iş anlamadım.

Ahahahha cok guldum basimiza bisi gelmese bari her an birbirimizi hatirlayacak bir sey yasiyoruz bu ulkede surprizlerle dolu masallah

Baskasini rahatsiz etmedigimiz surece cocuk istedigini yapar.mesela benimde kizim yolda video izler sesini kisarim kimse duymasin diye.sarkilar soyler kizim sessiz soyle rahatsiz etme derim kizim sesini yukseltmez.teyzenin soyleme sekli kotu bence kibarca soyleyebilirdi yada hic karismamaliydi.

Ya turuncu asıl sorun, güzel kokularda yorulan burun, bu iğrenç kokularda bana mısın demiyor. Saniye kaçırmadan o uzun yolda bu kokuyu sürekli alıyorum, ne biçim iş anlamadım.

Çünkü çeşitlilik var o kokuda
Her şey anlıyor musun? Bütün vücut sıvıları. Bütün kir pas.
O karmaşaya hücreler napsın?

Ahahahha cok guldum basimiza bisi gelmese bari her an birbirimizi hatirlayacak bir sey yasiyoruz bu ulkede surprizlerle dolu masallah
Aslında sürpriz olan aksi durum :))
Geçen kuaförde kaş aldırırken kadına dayanamayıp
Beni sapık olarak görmezseniz çok güzel kokuyorsunuz, dedim
Parmakları yüzümde gezerken sigara kokmuyordu. Gerçekten üstü başı temiz kokuyordu kadın. Yumuşatıcısının markasını bile tahmin edebilirdim, üstünü başını kokuyu kapatmak için parfüme boğmamış :) çok şaşırdım. Böyle insanlar da oluyormuş. :)

Bana da market sepetine çocuğu oturttugum için bir yasli adam söylenmişti üstelik çocuğumu hirpalayarak (3yas). Bende pis ellerinizle cocuguma dokunamazsiniz diye püskurtmustum o insan kırmasını

Benim engelli kardesimin otobüste oturuyor olmasina laf eden teyzelerin bir benzeri. Iyi söylemissiniz boşverin
Siz ciddi misiniz? İnanamıyorum ben bizim insanlara cidden, ülke herkes için zor ama engelliler için daha da zor. Her sokağa çıkışımda ne yazık ki bna dikkat etmek sorunda kalıyorum. Savma sapan yüksek ve dar Kaldırımlar, saçma sapan asansörsüz üst geçitler, bina girişleri, eksik rampalar ve binlerce sorun

H Ani demişsiniz ya kadın hep kadını vurur diye. O kadar doğru ki. Kadın esnaflar bile öyle bir tripli ki anlatamam. Kadın müşterileri azarlamak için yer arıyor gibiler.daha dün yaşadım bunu. Dün bir kırtasiyeye gittim bişeyler alıyordum kadın çalışan sandığım ukala ukala konuşam bayan oranın patronu güler yüzlü kırtasiyenin sahibi sandığım beyefendi de oranın çalışanı çıktı .şok olmuştum. Çok başıma geliyor bu neden anlamıyorum. Kadınlarımız hep birbirlerini eziyor

engelliler yaşlılar küçük çocuklular bir zahmet dışarı çıkmasın hele otobüslere hiççç binmesin diyen üyeler gördü bu gözler .Neredeyse yaşamasalar da olur diyecekler

Çocuklar çocuk olamayacak mı.Hele bugun de dünya kız çocukları günü.Cocuklarimiz için tabiki de bir gün yok ve çocuklar çocukluğunu yaşayarak yaramazlık yaparak da buyumeli.Ben üst kattaki komsuma sesimi bile çıkarmıyorum 3 yıldır 2 çocuk sürekli kostururlar bilmem ne.Napsin millet bu çocukları baglasin mi

Malesef ciddiyim. Kardesim zihinsel ve bedensel engelli. Ama kaldir cocugu diye firca atiyorlar. Kac kisiyle tartistim bunun icin bu zamana kadar.

engelliler yaşlılar küçük çocuklular bir zahmet dışarı çıkmasın hele otobüslere hiççç binmesin diyen üyeler gördü bu gözler .Neredeyse yaşamasalar da olur diyecekler

Malesef ciddiyim. Kardesim zihinsel ve bedensel engelli. Ama kaldir cocugu diye firca atiyorlar. Kac kisiyle tartistim bunun icin bu zamana kadar.

Çok üzücü cidden hem de öyle böyle değil((

her yerde var bunlardan. illaki bir şeye uyarı gelecek.bi tek doğrucu onlar...sokakta ,pazarda, işte ,okulda ,hastanede
:))
Çocuklarım hastaydı.
Annemdeydim.Sabah erkenden kalkarak yakındaki poliklinikten sıra aldım(o zaman öyleydi)Geri dönüp çocukları saatine göre getireceğim.Hemşire dedi ki şimdi içeri de kayıt yapılıyor,çocukları getirin.Çabucak.gittim giydirip getirdim ama nefes nefese kaldım.Sırada yaşlı kadınlar da var,sanırım benden sonra sıraları.Biri beni görünce söylenmeye başladı."Sen çocukları niye sabahtan getirmiyorsun Allah Allah ya"
Dik dik bakarak"Noldu"dedim"Noldu"
Kem küm etti,"Ne var,sizin sıranızı mı aldım,sizi ilgilendiren ne var"
Zaten canım burnumda o anda.
Yanındaki diğer yaşlı kadın ona usulca"sus birşey söyleme" dedi ama ben terbiyesiz oldum tabi gözlerinde.
Yaşlıyız diye herşeye hoşgörü bekliyor bir çoğu,ha ben saygılıyımdır sırf yaşlarından ama hakediyorlar mı muamma.

Kız teyze bu çocuk senden daha temiz deseydin. Dolmuşta bir teyzeye fena sinirlendim. Ben ayaktayım o oturuyordu. Çok yaşlı değildi. Yanımda hamile kadın vardı ben hamile kadının oturmasını istemiştim ama teyze yaşlıyım diye oturmuştu. Ama benden canlı teyze. Bununla biraz atıştık bana saygısız dedi yani o kadını o an yolmak istedim. Hamile kadın of dedikçe benim içim gitti. Neyse dolmuş fren yaptı ben güya yanlışlıkla teyzenin kucağına küt devrildim:)) 117 kiloyum. Teyze az kalsın hakkın rahmetine kavuşuyordu

Bana da market sepetine çocuğu oturttugum için bir yasli adam söylenmişti üstelik çocuğumu hirpalayarak (3yas). Bende pis ellerinizle cocuguma dokunamazsiniz diye püskurtmustum o insan kırmasını
Eee haklı yani. Market arabasında çocuğun işi ne? Genç insanlar da söylenmeli buna ki ben söylenen duydum yani. Ki dediğim gibi haklılar.

Konudan bağımsız bugün uzun süre sonra otobüse bindim dedeler ve nineler ne çok geziyor yahu bütün otobüsler dede nine kaynıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…