merhaba kızlar;
benim okulum otobüsle 1 saat sürüyor. ben de otobüste kitap okuyup zamanımı değerlendiriyordum. normal de hiç bir zorluk yaşamazdım. fakat son dönemlerde okula pek sık gitmediğim için otobüse binmiyordum. otobüste artık kitap okuyamamaya başladım. bir süre sonra midem bulanmaya başlıyor. tüm yol cehennem oluyor bana.
kızlar bu durumu nasıl düzeltebilirim? yöntemlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
merhaba kızlar;
benim okulum otobüsle 1 saat sürüyor. ben de otobüste kitap okuyup zamanımı değerlendiriyordum. normal de hiç bir zorluk yaşamazdım. fakat son dönemlerde okula pek sık gitmediğim için otobüse binmiyordum. otobüste artık kitap okuyamamaya başladım. bir süre sonra midem bulanmaya başlıyor. tüm yol cehennem oluyor bana.
kızlar bu durumu nasıl düzeltebilirim? yöntemlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
sabahları beynimiz daha az yorgun olduğu için kitap okurken daha az araba tutar.imkanın varsa kafanı öne doğru eğerek değilde kitabını yukarıya doğru kaldırarak okumayı deneyebilirsin.birde eczanelerde satılan emedur diye bir ilaç var bulantılara karşı.çok ucuz bişeydi ama doktoruna sormadan alma yinede bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?