- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Sover ne demek? Şoför mü? :s
Kizlar kolanya dahada rahatsız etmiyorum? Bu arada ağızda sakız gibi seylerde daha çok rahatsız ediyor bence. Şekerlerden bende daha önce yanımda bulunduruyordum ama bakdim her gün seker ağzıma ata, ata kilo alıyorum bırakdım. Ben otobüsün önüne oturuyorum ve genellikle yolculuk böyle daha rahat geçiyor. Eyer şansım varsa ve kimse pis bir koku sürmediyse inmek durma gereğini bulmadan evime sagsalim geliyorum. Daha uzun yolculuklarda uçak-otobüste ozaman hap kulanma şart oluyor. Gecen sene almadım çünkü uzun zamandır otobüste rahat yolculuk yapıyordum diye rezil oldum ve 2 gün kendime gelemedim.
Valla bana iyi geliyor kolonya ama dediğim gibi alkol derecesi yüksek olucak böyle kokladıkça ayıltıcak keskin keskin.
yolculuklarda içilen bir hap var yarım saat önce alıyosun ismini hatırlayamadım şimdi ama eczacılar bilir
ciddi misin cnm ? öyle birşey varsa ve işe yarıyorsa kesinlikle kullanırım ben
Beni de çok araba tutardı çocukken, hiç bir şey fayda etmezdi, yarım saatlik yolculuk bile alt üst ederdi beni, en son bir hap tavsiye ettiler onu yolculuktan yarım saat önce alınca kurtuldum mide bulantısından. Emedur gibi bir şeydi ilacın adı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?