Otobüste yaşadığım olay

Bu kısımdan sonra okumayı bıraktım, çok mantıksız bu dedikleriniz :deli:

Ben öyle bir telefon konuşmasına şahit oldum ki kulaklıkla yapılan, kızın resmen sesi çıkmıyordu mikrofonu ağzının içine kadar sokmuş. Duymuyordunuz bile yani o kadar az ki.
O yüzden ben de kitabın hışırtısından rahatsız oluyorsam sen de kitap okuma o zaman normal seviyede bile konuşamayacaksam derim, haklı da çıkarım
Siz haklı çıkarsınz zaten hiç şüphem yok.yorumlariniz çok kaba , çok iticisiniz yakininzdakilere sabır versin rabbim...

Ben kitap olurlen dısarıya dair bir sey duymuyorum bu insanlar nasıl duyuyor dalıp gidiyorum
Belki de kıtap cok sıkıcıydı bilemedim :/

İkinizde aynı durumdasınız bence
Ya ikinizde haklı ya da ikinizde haksız :)

Evet ciddiyim hiç konuşmadım otobüs yolculuğunda eğer uzak mesafeseyse hep hiç konuşmam otobüsün içinde telefonda ve sessize alırım.

Aynı şekilde.
Hani konuştuğum bir iki kez olmuştur onda da hep tek kelimelik cevaplar veririm,baktım uzayacak seni sonra ararım veya mesaj atarım deyip kapatırım.
Sevmiyorum çünkü,farkında olmadan sesim yükseliyor olabilir telefon bu sonuçta,karşıdaki duymuyorum falan deyince mecbur bir tık sesli konuşacaksınız,yaklaşıp da fısıldaşma şansınız yok.O yüzden diyorum telefon konuşmalarının sessiz olduğuna ben pek inanmıyorum diye.

Aynı şekilde.
Hani konuştuğum bir iki kez olmuştur onda da hep tek kelimelik cevaplar veririm,baktım uzayacak seni sonra ararım veya mesaj atarım deyip kapatırım.
Sevmiyorum çünkü,farkında olmadan sesim yükseliyor olabilir telefon bu sonuçta,karşıdaki duymuyorum falan deyince mecbur bir tık sesli konuşacaksınız,yaklaşıp da fısıldaşma şansınız yok.O yüzden diyorum telefon konuşmalarının sessiz olduğuna ben pek inanmıyorum diye.
Bencede ister istemez telefonda ses yükselebiliyor misal babam evin içinde dün bir konuşma yapacak yüksek sesle konuşmaya başladı birden sanırım şebekede sorun vardı sanırım karşı tarafla birbirlerini bi türlü anlamadılar.

Iki,tarafta kendine gore hakli biri acil tfl ik idk sureyle konusulmus,digEri kitap okuyo o fisilti sinirini bozmus
Bnde yolculukta kitap okuyamam,basim,doner hep kusarimtlf oynayamam zaten onada bakamam otobuste

Bence,özellikle uzun yolculuklar için insanlara zeka testi yapılmalı!..

Kimse kimsenin dengesiz davranışlarını ve çoluğunun çocuğunun yaramazlığını çekmek zorunda değil.

Bir keresinde 5-6 saatlik bir yolculuğumda bir kadın 10 yaşlarında çocuğuyla koltuğa oturdu.Çocuğu önce aramıza oturttu benim rahatsız olduğumu anlayınca kucağına aldı ama çocuğun ayaklar nerdeyse benim kucağımda.Bununla kalmadı çocuk sürekli konuşuyor,şarkı söylüyor,annesine bağırıyo,annesi telefondan video açıyor son ses video izliyor. Sonra kadın oldukça sesli bir şekilde telefonda konuşmaya başladı ama ne konuşmak, akıllara zarar! Küfürler havada uçuşuyo..Görevlinin uyarmasına ragmen hiç aldirış etmedi. Telefon kapandı çocuğuyla şarkı söylemeye başladı mırıl mırıl..He bir de ağzında bir sakız cak cak cignedi ve balon yapip patlattı hep.
İmdaaat diye bagiracaktim..

İşte bu yüzden gerçekten zeka testi yapılmalı bilet satışı esnasında..:KK45::KK3:

Evet ciddiyim hiç konuşmadım otobüs yolculuğunda eğer uzak mesafeseyse hep hiç konuşmam otobüsün içinde telefonda ve sessize alırım.

Aynen ben de böyle yaparım.Otobüs yolculuklarında telefonum hep titreşimdedir.Acil bir durum varsa mesajlaşarak hallederim konuşmayı.

Kimseye rahatsızlık verme hakkım yok diye düşünürüm hep.

Otobuste ya da toplum icinde telefonda sohbet havasında konuşanlara da acaip kıl olurum. Görgü kurallarından yoksun olmaktan başka birşey değil bence bu..

otobüste nasıl kitap okuyo ya
ben 5 dk kafamı öne eğsem :kusmuk:

Tahammülden ziyade toplu ortamlarda kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok. Bayana inmemize 5 dk kaldı ne kitabı diyorsunuz ama sizde telefonu kapatıp 5 dk sonra arayıp konuşabilirdiniz? En azından onun eylemi sizi rahatsız eden bir eylem değil.

geçen gün iş çıkışı otobüsteyim . yağmur yağıyor trafik felç ve otobüste tıklım tıklım hiç ses yok kimse konuşmuyor .

herkes bıkkın bir modda bir an önce otobüsten inmeyi istiyor. bir tane kadın telefonla konuşuyor.ama ne konuşmak .

tüm otobüs dinliyoruz :olamaz: bık bık bık bık hiç nefes almadan yüksek sesle dakikalarca konuştu .:bicak:

tabi bir süre sonra bende dahil oflamaya puflamaya başlayanlar tip tip bakanlar oldu.

kadın en son dayanamadı ! sanırım telefonu kapattı ama kapatırken de karşı tarafa üff neyse rahat konuşamıyorum otobüs çok kalabalık ben seni sonra ararım dedi .

2 saattir konuşuyorsun daha neyi rahat konuşamadın:KK57: kafalar press oldu rahat konuşamadım diyo :KK53:

bazı insanlar gerçekten düşüncesiz oluyor maalesef kii

Back
X