- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi parislondonn
-
Ben zaten dedim, gezmek tozmak herkesin hakki. Ama güne gidecek kadar suslenecek kadar enerjik olup isten yeni gelmiş gençleri taciz eden kisilereydi sözümüzYa arkadaşlar biraz ayıp olmuş bence
Yanı insan yaşlıysa gezmeye Hakkı yok
Günden dönerse makyajlıysa süslüyse püslüyse vermiyorum ne demek
70 yaşındaysa evde oturup ölsün mü misal?
Kimsenin yer vermek zorunluluğu yok tabiki ama bu şekilde konuşmaya da hakkınız yok.
Empati kurun biraz.
bana bır kere 30 yaşındaki kadın laf saymıştı bende kalkıp aksayarak yürüdüm kadın çok pis bozuldu aksayarak yürüyünce herkesde ayıpladı kadın özür diledi ama
ben alışkınım dedim hahahahaa otobusten indim aksadım kötü kötü baktım bir daha kimseye çemkirmez herhalde
Kavga etmeye hakkıniz olmadığını bilmelisiniz. Siz yaşlılara nezaket gosteriyim derken başkalarının hakkini yeyip taciz ediyorsunuz. Dikkat edin de benim gibi bir gence denk gelmeyin azarlarken hahahyaşlıya, hamileye yer veririm, vermeyene gıcık olurum, kavga ederim. çok görüyorum şimdilerde liseli, üniversiteli erkek çocuklar özellikle afedersiniz kı.larını yayıp oturuyorlar amcalar, teyzeler ayakta. heee gün teyzeleri veya Ankara'nın bir ucundan bedavaya ekmek almaya giden amcalar konusunda seçiciyim ama hasta değilsem yer veririm, verilmesinin de doğru olduğunu düşünüyorum.
Hamilelwre , ayakta duramayacak kadar yasli olanlara tabi ki yer verilmeli, nezaketenPeki ya hamileler !!
6 aylık hamileydim.3 yaşındaki oğlum anne çok yoruldum diye ağlıyor minibuste . Bir Allahın kulu yer vermez mi. Unutmuyorum o günü
Hadi ya, almanyada cidden öyle mi. Ben bi yerde okumuştum avrupada yasli birine yer versen seni tersler, burda öyle bisey yok falan yazmislardi. SasirdimAy bu konuda bizim Alman kokanaları bilirim beter olarak, akşama kadar o manav senin bu kuaför benim ellerinde iki muz bir mandalina poşeti ile kokana kokana gezerler, otobüste 1 durak ayakta gidemezler, hele birde yabancı isen (özellikle türk) vay haline gözleri işe yer bitirirler adamı. Valla günüme bağlı allah affetsin iş çıkışı canım burnumda iken gayette güzel görmezden gelirim.
Siz mutevazisiniz haddini bilen normal bir insansiniz. Ama çoğunluk ne yazık ki ormandan yeni kaçmış gibi davranıyorYa bir de ayaktayken tacize uğrama durumu da var. Ben kaç defa genç erkekler yayılmışken kalkıp yaşlılara yer verdim.
Sonra da gözüyle, hareketleriyle taciz eden ayaktaki ayılarla cebelleştim. Ağzımın içine girmeye çalışan mı istersin, 15 dakikada melodram çekecek kadar gözümün içine bakan mı ne ararsan var.
Bir de bazı insanlara yer verince sanki mecburmuşuz gibi bir oturuşları var ki insan bir baş selamı ile teşekkür eder. Ama yok, hiç yüzüme bakmasan yerime çökenler var ya.
Gerçekten iletişim sorunumuz var, alışveriş yaptığım yerlerde kasada poşetimi tutan kasiyere teşekkür ederim, hoşgeldiniz dediyse merhaba derim. Ne bileyim ben miyim anormal acaba...
Ya arkadaşlar biraz ayıp olmuş bence
Yanı insan yaşlıysa gezmeye Hakkı yok
Günden dönerse makyajlıysa süslüyse püslüyse vermiyorum ne demek
70 yaşındaysa evde oturup ölsün mü misal?
Kimsenin yer vermek zorunluluğu yok tabiki ama bu şekilde konuşmaya da hakkınız yok.
Empati kurun biraz.
Hayır tuhaf bi durum var öyle bik bik ötenler kalkıp kendileri de yer vermiyor. Allahım ne büyük terbiyesizliktir ya.
Hadi ya, almanyada cidden öyle mi. Ben bi yerde okumuştum avrupada yasli birine yer versen seni tersler, burda öyle bisey yok falan yazmislardi. Sasirdim
ya 30 yaşında kadın yaşlı da değil gençler niye böyle deyince gösterdim niye olduğunu birde elimde kocaman çanta vardı ukala ukala konuştı ama otobustekiler de kadına laf saydı ohhhAyyy ne fenasinoh iyi olmus o kadina
ya 30 yaşında kadın yaşlı da değil gençler niye böyle deyince gösterdim niye olduğunu birde elimde kocaman çanta vardı ukala ukala konuştı ama otobustekiler de kadına laf saydı ohhh
valla hamilelere ve çocuklululara yaşlılardan daha önce yer veriyrum hamileyken çok tehlikeli otobus olayıben dokuz aylık hamileydim doğumumdan önceki son kontrolüm için otobüse bindim otobüs genç doluydu ve hepsi oturuyordu bi kişi bile bana kalkıp yer vermedi karnım o kadar şişti o kadar ağırdımki bacaklarım kopmuştu resmen hastaneye gidene kadar ve 45 dakikalık yoldu minibüsten iner inmez ağlamaya başlamıştım çok zoruma gitmişti şimdi yazarken bile ağlayasım geldi
Şuanda kimsenin yorumunu okumadan cevaplıyorum,eğer hastaneden dönmüşse ki belli oluyor hastaneden dönenler kesinlikle yer veriyorum he ama yok geziyim ediyim derdinde olan yaşlı insnlarımıza inanın yer vermiyorum zaten yorgun oluyorum o saate kadar gezmesinler bir zahmetSabahın korunde kalkıp okula gidiyorum veya ise aksama kadar canım çıkıyor. Otobüste bos yer bulunca sevinçten cildiriyorum sanki. Bazı yaşlılar biniyor kimi hastaneden dönmüş ya da gerçekten yorgun ayakta duramiyor onlara kalkıp yer veriyorum. Ama gezmeden döndüğü bariz süslü puslu teuzelere kalkıp da yer ve resim gelmiyor üstelik de yaşları 40-45 arası orta yaşlılar. Yine de kendimi kotu hissediyorum. Sanki mecburmusum gibi düşünüyorum. Ancak bir de bunlardan "ay şimdiki gencler de söyle böyle" diye cikciklayan olursa hepten kan beynime sıçrıyor . anlasalar keşke biraz bizi tabii ki herkesin hakki gezmek tozmak ama gençleri darlamak nedir. Ben gencim diye her dakika enerjik olucam diye bi kanun yok ki. Görüşlerinizi merak ediyorum bu konuda. Gerçi allahtan benim basıma gelmedi ama arada rastliyorum bazı hanımların ya da beylerin tribe girip gençleri darladigina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?