- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Septembre16
-
Canım corsalar her deliğe giriyo zaten1.4 enjoy. Bunun sayesinde park etmeyi öğrendim.
Volkswagen polo DOC motor otomatik vites. Yada Honda JazzArkadaşlar Merhabalar.. Ehliyetim var ama hiç trafiğe çıkmadım daha. Kullanımı rahat otomatik hatcback araç önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Km'nin artması 10.000 den sonra yakıt tasarrufu sağlar aracı ilk aldiginizda direk 4.5 olmaz motor emiş gücü ilk seferde bol yakıt ister henüz içinde hiç yakıt olmadığı için sıfır araçlar için geçerli tabi bu . Yarı otomatik ile tam otomatik aracın mekanik sıkıntıları daha farklıdır full otomatik araçlarda tek bir arıza verdiği zaman araç resmen kilitlenir tüm sorunlar zincir gibi birbirine bağlıdır çok fazla problem çıkartır araç ta bir problem olduğu zaman alakasız Abs sistemi bile devreye girer bu sebeple manuele kıyasla otomatik ergonomik fakat hassastır
Peki polo fiesta honda jazz üçlüsü arasında bir tercih yapsanız hangisi derdiniz?Sadece tek bir kisinin onermis olmasina cok sasirdim.
Kesinlikle honda jazz diyorum. Kolay kolay sanziman hatasi vermez. Uzun sure sorunsuz masrafsiz binersin. Ilk aracimiz. Cok ama cok memnunuz. 2. El piyasasinda da peynir ekmek gibi gidiyor. Deger kaybetmiyor. Parki rahat. Elite modeli donanim acısından cok zengin. Sunroof elektrikli aynalar vs..daha ne olsun :)
Yarı otomatikler de yokuş kalkış destek sistemi yoksa kaydırma sorunu olabiliyor.Yari otomatik olan iyi araclara ornek verebilir misinz?
Ben otomatik vites almak istiyorum ama esim cildiriyo bu yuzden, belki boylece orta yolu buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?