- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Evet canım böyle böyle yeneceğim artık bu korkuyu.Yusum en azından korkunu biraz yenmişsindir, alıştıkça panik de yapmıyosun artık.
Tampon plastik olduğu için cilayla geçmiyomuş çizikleri sprey boyalar varmış onlarla boyancakmış.Kuzenimin eşi ben götürürüm yaptırırım dedi bikaç yerinde de çizikler vardı oralara da cila attıracak yeni gibi olur araban sen merak etme dedi de rahatladım biraz zemuszemus
Ben de araba alırken senin gibi farlara arkadan görüntüsüne filan takılmıştım özelliklerine de kuzenim bakıyodu.Benim arabam da clio ama hatchback tam bayan arabası ben seviyorum ve gerçekten çok rahat öğrendim bu arabada. Babamın arabası megane debriyajı çok sert hala kendi arabam gibi güzel süremem o arabayı, oysa o daha lüks daha güzel bir araba.
Araba kullanan bayanı rahatsız etmekten ne anlıyorlar anlam veremiyorum bir türlü. alsanaalsanasmile Midem bulanıyor o insanlardan.Trafikte taciz eden magandalar olmasa her şey çok daha güzel olurdu.Onların yüzünden makas atmayı bile öğrendim,biliyorum yanlış ama ...
19 haftalık hamileyim canım =)Yusum kaç aylık hamilesin ???
Sakın stres yapma canım :))))
19 haftalık hamileyim canım =)
Eşim bu yüzden çok istiyor öğrenmemi. Çocuk hastalanır birşey olur kimseye muhtaç olmanı istemiyorum diyor ama korkuyorum işte. İnşallah yeneceğim korkumu boshayallersmile
Araba kullanan bayanı rahatsız etmekten ne anlıyorlar anlam veremiyorum bir türlü. alsanaalsanasmile Midem bulanıyor o insanlardan.
İnşallah canım. bu topiği buldum dün, yeniden bir istek doğdu içimde ve bugün tekrar kullandım arabayı.Yenersin canım kasma kendini ve rahat ol..
Arabanın hakimi sensin araba değil...
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun...
Cinsiyet belli mi???
Teşekkür ederim lirik güzel.Yusum,bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.opuyorumnanaktan Öğrenirsin hepimiz başta korktuk,üstüne gidince ya da pratik yapınca artık o korkular gidiyor.Maalesef İstanbul trafiğinde maganda bol.TEM'de hele...Ara caddelerde de minibüsçüler...
Canım öncelikle geçmiş olsun...
inşallah birdaha olmaz küçükde olsa kazan...
Canım çok teşekkür ederim...Ben ilk defa eşim'in ( o nöbetçiyken) arabasını kullanmaya başladım yani onda öğrendim.. Büyük araba jeep kia sorento.. Diyordumki eşime küçük araba kullanamam diye.. Şimdi bir alıştım küçük arabama birkere direksiyonu jeep den daha hafif pedellarda öyle...
Yani ilk ısınamamıştım ( büyük araba istiyordum :) ) ama şimdi jeepi kullandığımda zorlanıyorum çünkü freni ve direksiyonu çok sert....
kızlar bizim araba manuel eşim bunda iyice kavra yaza otomatik vites alıcam sana dedi.böylece herkesin arabasına acil durumdada kullanırsın dedi.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz otomatik daha mı kolay.zaten benim tek sorunum rampa ve dur kalk.arabayı hiç durmadan sürebiliyorum vitesler arası sorun yaşamıyorum ben..
kızlar konumda oylarınızı kullandınız mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...timiz-var-aktif-sekilde-kullaniyor-muyuz.html
bir de bugün çok kötü bir facia atlattım
yan yoldan kestirmeden ineyim dedim..yokuş aşağı bir de tümsek yapmışlar 3 tane. arabayı geri alamadım 3 tümsekte arabanın altını küüt diye vurdum
sonra baktım görünürde birşey yok. ama üzerimde hala bir korku var
geçmiş olsun cnm. ciddi birşey yoktur herhalde.
geçmiş olsun er_ca.kızlar konumda oylarınızı kullandınız mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...timiz-var-aktif-sekilde-kullaniyor-muyuz.html
bir de bugün çok kötü bir facia atlattım
yan yoldan kestirmeden ineyim dedim..yokuş aşağı bir de tümsek yapmışlar 3 tane. arabayı geri alamadım 3 tümsekte arabanın altını küüt diye vurdum
sonra baktım görünürde birşey yok. ama üzerimde hala bir korku var
sana kızdı sonra kendisi de aynı hatayı yaptı öyle mi kaydirigubbakcemile3 Biraz dalga geçseydin bari =))yusum hiç merak etme ben tümsekten öyle bi geçtimki araba altımda uçtu resmen:))tabii ardından 10 dakika fırça yedim.1 hafta sonra eşim başka bi tümseği farkedemedi lönk diye geçti hatta daha hızlıydı sadece hafif havalanıp yere konduk o kadar.yani süper ötesi hız yapmazsan uçmazsın taklalar atmazsın.
Ne kadar yakışıklı bir bebek o öyleEr ca kullandım oyumu canım..........
Mevcan gçmiş olsun sana..
Yusum bebeğin hayırlı olsun...
Benimde dünya tatlısı bir oğlum var...
Avatarımda görüyorsundur yakışıklı erkeğimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?