Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

Trafikte taciz eden magandalar olmasa her şey çok daha güzel olurdu.Onların yüzünden makas atmayı bile öğrendim,biliyorum yanlış ama ...

Evet canım böyle böyle yeneceğim artık bu korkuyu.

Araban süslenip püslenip gelecek desene =))

Trafikte taciz eden magandalar olmasa her şey çok daha güzel olurdu.Onların yüzünden makas atmayı bile öğrendim,biliyorum yanlış ama ...
Araba kullanan bayanı rahatsız etmekten ne anlıyorlar anlam veremiyorum bir türlü. alsanaalsanasmile Midem bulanıyor o insanlardan.

Yusum kaç aylık hamilesin ???
Sakın stres yapma canım :))))
19 haftalık hamileyim canım =)
Eşim bu yüzden çok istiyor öğrenmemi. Çocuk hastalanır birşey olur kimseye muhtaç olmanı istemiyorum diyor ama korkuyorum işte. İnşallah yeneceğim korkumu boshayallersmile

Yenersin canım kasma kendini ve rahat ol..
Arabanın hakimi sensin araba değil...
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun...
Cinsiyet belli mi???

Araba kullanan bayanı rahatsız etmekten ne anlıyorlar anlam veremiyorum bir türlü. alsanaalsanasmile Midem bulanıyor o insanlardan.

Yusum,bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.opuyorumnanaktan Öğrenirsin hepimiz başta korktuk,üstüne gidince ya da pratik yapınca artık o korkular gidiyor.Maalesef İstanbul trafiğinde maganda bol.TEM'de hele...Ara caddelerde de minibüsçüler...

Yenersin canım kasma kendini ve rahat ol..
Arabanın hakimi sensin araba değil...
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğsun...
Cinsiyet belli mi???
İnşallah canım. bu topiği buldum dün, yeniden bir istek doğdu içimde ve bugün tekrar kullandım arabayı.
Erkek dedi doktor 1ay önce ama salı tekrar gideceğim doktora bakalım değişecek mi değişmeyecek mi =))

Teşekkür ederim lirik güzel.
Pratik yapmak en önemli nokta galiba. Bundan sonra hava güzel olduğu sürece çaba sarfedeceğim öğrenmek için =)
İstanbulda minibüsçülerden korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmuyordum herhalde. Karşıdan karşıya geçerken acayip korkuyordum onlardan. Sanki bütün yollar onlara aitmiş gibi davranıyorlar.

kızlar bizim araba manuel eşim bunda iyice kavra yaza otomatik vites alıcam sana dedi.böylece herkesin arabasına acil durumdada kullanırsın dedi.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz otomatik daha mı kolay.zaten benim tek sorunum rampa ve dur kalk.arabayı hiç durmadan sürebiliyorum vitesler arası sorun yaşamıyorum ben..

ya bide ben geri geri arabayı çok güzel kullnıyorum şaka gibi ama eşim ben senin yerinde olsam ankarayı geri geri gezerim diyor:)))

tşk ederim canım. İlk kullanılan araba önemli demek ki sempatiksalakcinni benim arabam da hb normal arabalar bile büyük gelirken jeep bana otobüs gibi gelir heralde yerimseniben
Ben araba alırken babam da jeep alalım diyodu ama nası bir jeepdi görmen lazım toyotanın 96 modellerinden :roflol: sağol babacım dedim biz normal araba alalım.

bence manuelde kavradıktan sonra otomatiğe dönme çünkü otomatiğe alışırsın sonra manueli unutursun. Rampa ve dur kalk sorununu pratikle aşarsın. Otomatik vites tabiki daha rahat ama yaza kadar manuele alışırsın sonra da otomatik vites almak istemezsin zaten yerimseniben

bencede manuelde alışın. otomatikten manuele geçmek zor olur.
gerçi başlarda insan zorlanıyor ama alışıncada çok zavkli geliyor. gerçi ben hala
yokuşlardan korkuyorum.

kızlar konumda oylarınızı kullandınız mı?

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...timiz-var-aktif-sekilde-kullaniyor-muyuz.html

bir de bugün çok kötü bir facia atlattım
yan yoldan kestirmeden ineyim dedim.. yokuş aşağı bir de tümsek yapmışlar 3 tane. arabayı geri alamadım 3 tümsekte arabanın altını küüt diye vurdum
sonra baktım görünürde birşey yok. ama üzerimde hala bir korku var

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm. ciddi birşey yoktur herhalde.

geçmiş olsun er_ca.
oyumu kullanmaya gidiyorum şimdi

Peki bu tümseklerin üzerinden yavaş geçilmezse araba takla atar mı çok merak ediyorum bunu. Benim korktuğum şeylerin başında geliyor bu tümsekler, hani yavaşlamak ve öyle geçmek gerekir ya. Hadi olur da birgün yavaşlayamazsam hızlıca geçersem ne olur diye merak ediyorum.

yusum hiç merak etme ben tümsekten öyle bi geçtimki araba altımda uçtu resmen:))tabii ardından 10 dakika fırça yedim.1 hafta sonra eşim başka bi tümseği farkedemedi lönk diye geçti hatta daha hızlıydı sadece hafif havalanıp yere konduk o kadar.yani süper ötesi hız yapmazsan uçmazsın taklalar atmazsın.

Er ca kullandım oyumu canım..........
Mevcan gçmiş olsun sana..

Yusum bebeğin hayırlı olsun...
Benimde dünya tatlısı bir oğlum var...
Avatarımda görüyorsundur yakışıklı erkeğimi :))

sana kızdı sonra kendisi de aynı hatayı yaptı öyle mi kaydirigubbakcemile3 Biraz dalga geçseydin bari =))

Er ca kullandım oyumu canım..........
Mevcan gçmiş olsun sana..

Yusum bebeğin hayırlı olsun...
Benimde dünya tatlısı bir oğlum var...
Avatarımda görüyorsundur yakışıklı erkeğimi :))
Ne kadar yakışıklı bir bebek o öyle Eşim duymasın kıskançlık krizine girer =)
Biraz bakayım da resmine benim oğlum da yakışıklı olsun =)

Dün arabam sanayiden geldi pasta ciladan sonra çizik filan kalmamış ama ben araba parlar sanmıştım (hani şu galeridekiler gibi) hiç parlamıyo :bbo: okuldan bi erkek hoca gaz yağıyla yıkat dedi o zaman parlıyomuş taktım kafaya yeni gibi parlasın istiyorum. Tampon da boyanmış renk farkı filan yok gerçekten güzel yapmış adam.
Bir de 2 gündür bende bir korku oluştu kızlar sanki biyerlere çarpacakmışım gibi geliyo eyvahedigeldismile başka arabaların yanından korkarak geçiyorum yayalara yol verdim hep onlar geçsin öyle geçeyim diye. Sadece direğe çarptım diye böyle kötü hissediyosam Allah göstermesin bi büyük kaza filan yapsam daha arabaya binemem heralde.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…