Merhabalar , bende artık Ford Fiesta kullanıyorum, otomatik vites.
Otomatik vites ne rahat...
Daha önce Reno Clio kullanıyordum.
Eşim bana süpriz yapmış ,almış ,çok şaşırdım ve çokta sevindim.
Hepimize kazasız belasız kullanmalr nasip etsin Allahım.
bende fiesta düşünüyordum sıkıntı ne konuda acaba bilgi verirseniz kredi ile almak istiyorum sıkıntı falan olursa mahfolurum birde kazadan falan korkuyorum yani cana bişey olmasın inş ama mala da gelirse yanarız .bazı kaskolar sorun çıkarıyorlarmış. napsam bilmiyorum kararsız kaldım.alsammı almasammı almayıda çok istiyorum.acemiyim ama öğrenilir besbelli diyorum birde başkalarından kaynaklı hasarla da oluyo sen dikkat esende diyorlar herşey sorun ama çok istiyorum offffff
ben arabamı daha dün aldım sıfır araba fıat punto evo güze bi araba ama dk bir gol bir otoparka girerken dar girmişim ve kapıyı çizdirdim bide ezikler var hafif . bu çizikler için servise mi gitmek gerek ben ilçede ikamet ettiğimden ile gitmem lazım ilimiz ordu bu kolay işler için gerek var mı acaba .dediler ki kendi servisi dışında başka servise götrmeyin şimdi ben kaskomumu bozdurcam cila falan pahalı gibi sanki 2 çizik için pasta cila denen şeyi mi yaptımak lazım oda baya bi pahalı sıfır araba ya moralim fazlasıyla bozuk acemide sayılırım .off of moralim çoook bozuk
Merhaba , bende fiestayı kullanalı 3 ay olacak.Benim tercihim değildi ,haberim olsaydı Toyota tercih ederdim.cnm nası memnun musun fiestanın otomatiğinden?bizde otomatik araba bakıyorz,fiesta alcaktık,otomatikleri sıkıntılı fordun demişler,kararsız kaldık
Öncelikle arabanız hayırlı olsun.ben arabamı daha dün aldım sıfır araba fıat punto evo güze bi araba ama dk bir gol bir otoparka girerken dar girmişim ve kapıyı çizdirdim bide ezikler var hafif . bu çizikler için servise mi gitmek gerek ben ilçede ikamet ettiğimden ile gitmem lazım ilimiz ordu bu kolay işler için gerek var mı acaba .dediler ki kendi servisi dışında başka servise götrmeyin şimdi ben kaskomumu bozdurcam cila falan pahalı gibi sanki 2 çizik için pasta cila denen şeyi mi yaptımak lazım oda baya bi pahalı sıfır araba ya moralim fazlasıyla bozuk acemide sayılırım .off of moralim çoook bozuk
İnsanların her konudaki renk ve zevkleri buradada geçerli.valla bizde alıcaz,annem ve ben kullancaz,babam araştırıyo ben fiestaların görünüşünü çok beğeniyodm onlara baktk ilk,bulduk bi tane,sora babam sanayiden tanıdık bi ustaya telefon etti,nası iyi midir otomatik fiestalar bilgi alalım diye,adamda fordun otomatikleri çok arıza çıkarıo alma demiş,getz düşün demiş piyasada çok tutuluyo,kaskoda yaptırırsın binerler demiş:26:
bende getzlerin görünüşünü pek beğenmiyorm çok küçük bi araba gbi görünüyo,aklım hala fiestada :44:
o yüzden kullanan birine sormak istedim,bide herkesin aynı olmaz heralde,şans işi birasda:97:
Merhaba kızlar, yeni gördüm bu topiği.
7 senedir ehliyetim var ama ben araba kullanmayı yeni öğreniyorum.
Çok seviyorum bir o kadar da tedirgin oluyorum.
Arabamız otomatik vites bu yüzden bir tek direksiyon hakimiyetine dikkat kesiliyorum.
Arabamla trafikte şöyle korkmadan gideceğim günleri görebilecek miyim acaba :26:
bu kulübte kimse yok mu artık ..
bu hafta sonu direksiyon sınavım için tüm bayanlardan destek istiyorum çok aşırı heyecanlıyım :18:şimdiden.
Elinden geldiğince sakin olmaya çalış,başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?