Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

çook geçmiş olsun. biz bayanların psikolojisi böyle malesef çok hassasız.

umarım yakın zamanda unutursun. çok geçmiş olsun.a.s.

geçmiş olsun canım. biz bayanlar daha çok etkileniyoruz. eşim anayoldan giderken tali yoldan bakmadan çıkan bi araç arka çamurluğumuza çarpmıştı. çok küçük bişey ama ben resmen ağlamıştım. allah göstermesin büyüğünü kimseye.
gaz yağını bende duydum ama hiç denenmişini görmedim ve denetmedim. bende yarın pasta cilaya gidicem bakalım nasıl olacak. boshayallersmile

Teşekkür ederim canım...
Eminim senin erkeğinde yakışıklı olacak..
Hele yeni doğduğunda Ata'mı görseydin 1530 gramdı bir çirkindi sorma...

hayılrı olsun canım...

ya bide ben geri geri arabayı çok güzel kullnıyorum şaka gibi ama eşim ben senin yerinde olsam ankarayı geri geri gezerim diyor:)))

vay be brova geri geri gitmek gerçekten mahret istiyor..
tebrik ederim.

geçmiş olsun.
arada oluyor böyle şeyler.
bende bazen çukurları seçemiyorum.
hepte babamın yanında oluyor:)

evet canım pasta vilayı bende aynen öyle zannederdim ama malesef.
o sadece çizikleri kapamak için sanırım.
yani böyle pırıl pırıl olmuyor.
biraz zamn geçsin atlatacağına inanıyorum.

çook geçmiş olsun. biz bayanların psikolojisi böyle malesef çok hassasız.

umarım yakın zamanda unutursun. çok geçmiş olsun.a.s.

tşkler kızlar bir anlık bir duygu heralde bugün bi yola girdim karşıdan da araba geliyo ve yolun kenarına arabalar park etmiş kalan yerden iki araba zor geçer durumda. o araba durdu olduğu yerde ben yavaş yavaş yanından geçtim ve korkmadım, normalde hemen bacaklarımın titremesi gerekirdi takdir ettim kendimi aman nazar değmesin

arkadaşlar bende3 haftadır nissan micramı kullanıyorum otomatik vites çok memnunum fakat sizlere bir sorum olcak araba 2. el olduğu için içinde baya sigara içilmiş sanırım mütüş bir koku var yakama yaptırdık pasta jilasına kadar ama yok gitmiyor bebeğimde var iç rahatlığıyla bindiremiyorum tavsiyeniz var mıa.s.a.s.

oto kuaförüne götürdünüz mü onlar koltukları güzelce yıkıyorlar. Yada kılıf alabilirsiniz daha iyi olur gibi

glade out door diye birşey ar. o koltuklara yüzeylere sinen kokular için geçici bir çözüm oluyor.
ama kılıf kullanmanız sizin içn daha iyi olabilir.

ben araba kullanıyorum ama zevk aldıgımdan degıl mecburıytten .

sıze garıp gelebılır ama araba kapı önündeyken yürüyerek gıttıgım yerler daha coktur..

sevmıyorum araba kullanmayı hele düz yolda ..

en sevdıgım ışıklardan kalkmak ..

arabamız baya spor oldugu ıcın yarıs yapmak ısteyenler cok tabı ..

bende semiyorum araba kullanmayı. hep eşimin zoru ile araba ile giderim. o arabayla git diye zorlamazsa yürümeyi yada otobüse binmeyi tercih ederim.

arabanızın markasını merak ettim sakıncsı yok ise yazar mısınız?aklinialirimsmile

arkadaşlar arabamı yeni aldım bebişim var garip kaçabilir belki ama şu dikkat bebek var yazısını nerden alabilirim.?

herkese merhaba,
ehliyetimi 2000 senesinde aldım ne olduysa 1,5 ay önce oldu biranda araba sürme isteği geldi bana
eşimle önce ders alma sonra sürme konusunda kavga ettik çok hergün günlerce küstü bana ama sonunda kabullendi pazar günü evimizin yakınındaki bir alışveriş merkezine gittim ordan markete ordanda pazara saat 11.00 falandı tabi ama olsun ben de tüm araba kullanan kadınlar gibi yakında Ankamalle bile gidicem oraya gittimmi benim olayım tamam zaten
bana şans dileyin ve dua edin yapmam gerek hayırlısıyla neden bilmiyorum ama içimden böyle bi istek fışkırıyor başıma bi gelecek yoktur umarım

çoook sevindim hayırlı olsun. bana da istek birden bire geldi. ve artık kullanıyorum :)

umarım şansınız açık olur :) güvenli sürüşler dilerim.

selam kızlarrr benim debeş yıldır ehliyetim var araba kullanmaktan ve hızdan aşırı keyif alırım özellikle canım sıkkınsa arabaya atlar müziği açar kafama göre giderim benim için en büyük meditasyon araba kullanırken admalara çok küfür ederim en çok kullandığım kelime dangalak ve hayvan herif tir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…