Dün arabam sanayiden geldi pasta ciladan sonra çizik filan kalmamış ama ben araba parlar sanmıştım (hani şu galeridekiler gibi) hiç parlamıyo :bbo: okuldan bi erkek hoca gaz yağıyla yıkat dedio zaman parlıyomuş taktım kafaya yeni gibi parlasın istiyorum. Tampon da boyanmış renk farkı filan yok gerçekten güzel yapmış adam.
Bir de 2 gündür bende bir korku oluştu kızlar sanki biyerlere çarpacakmışım gibi geliyo eyvahedigeldismile başka arabaların yanından korkarak geçiyorum yayalara yol verdim hep onlar geçsin öyle geçeyim diye. Sadece direğe çarptım diye böyle kötü hissediyosam Allah göstermesin bi büyük kaza filan yapsam daha arabaya binemem heralde.:gitme:
Dün arabam sanayiden geldi pasta ciladan sonra çizik filan kalmamış ama ben araba parlar sanmıştım (hani şu galeridekiler gibi) hiç parlamıyo :bbo: okuldan bi erkek hoca gaz yağıyla yıkat dedio zaman parlıyomuş taktım kafaya yeni gibi parlasın istiyorum. Tampon da boyanmış renk farkı filan yok gerçekten güzel yapmış adam.
Bir de 2 gündür bende bir korku oluştu kızlar sanki biyerlere çarpacakmışım gibi geliyo eyvahedigeldismile başka arabaların yanından korkarak geçiyorum yayalara yol verdim hep onlar geçsin öyle geçeyim diye. Sadece direğe çarptım diye böyle kötü hissediyosam Allah göstermesin bi büyük kaza filan yapsam daha arabaya binemem heralde.:gitme:
sana kızdı sonra kendisi de aynı hatayı yaptı öyle mi kaydirigubbakcemile3 Biraz dalga geçseydin bari =))
Ne kadar yakışıklı bir bebek o öyleEşim duymasın kıskançlık krizine girer =)
Biraz bakayım da resmine benim oğlum da yakışıklı olsun =)
19 haftalık hamileyim canım =)
Eşim bu yüzden çok istiyor öğrenmemi. Çocuk hastalanır birşey olur kimseye muhtaç olmanı istemiyorum diyor ama korkuyorum işte. İnşallah yeneceğim korkumu boshayallersmile
ya bide ben geri geri arabayı çok güzel kullnıyorum şaka gibi ama eşim ben senin yerinde olsam ankarayı geri geri gezerim diyor:)))
kızlar konumda oylarınızı kullandınız mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...timiz-var-aktif-sekilde-kullaniyor-muyuz.html
bir de bugün çok kötü bir facia atlattım
yan yoldan kestirmeden ineyim dedim..yokuş aşağı bir de tümsek yapmışlar 3 tane. arabayı geri alamadım 3 tümsekte arabanın altını küüt diye vurdum
sonra baktım görünürde birşey yok. ama üzerimde hala bir korku var
çook geçmiş olsun. biz bayanların psikolojisi böyle malesefçok hassasız.
umarım yakın zamanda unutursun. çok geçmiş olsun.a.s.
geçmiş olsun canım. biz bayanlar daha çok etkileniyoruz. eşim anayoldan giderken tali yoldan bakmadan çıkan bi araç arka çamurluğumuza çarpmıştı. çok küçük bişey ama ben resmen ağlamıştım. allah göstermesin büyüğünü kimseye.
gaz yağını bende duydum ama hiç denenmişini görmedim ve denetmedim. bende yarın pasta cilaya gidicem bakalım nasıl olacak. boshayallersmile
hayılrı olsun canım...
vay be brova geri geri gitmek gerçekten mahret istiyor..
tebrik ederim.
geçmiş olsun.
arada oluyor böyle şeyler.
bende bazen çukurları seçemiyorum.
hepte babamın yanında oluyor:)
evet canım pasta vilayı bende aynen öyle zannederdim ama malesef.
o sadece çizikleri kapamak için sanırım.
yani böyle pırıl pırıl olmuyor.
biraz zamn geçsin atlatacağına inanıyorum.
arkadaşlar bende3 haftadır nissan micramı kullanıyorum otomatik vites çok memnunum fakat sizlere bir sorum olcak araba 2. el olduğu için içinde baya sigara içilmiş sanırım mütüş bir koku var yakama yaptırdık pasta jilasına kadar ama yok gitmiyor bebeğimde var iç rahatlığıyla bindiremiyorum tavsiyeniz var mıa.s.a.s.
arkadaşlar bende3 haftadır nissan micramı kullanıyorum otomatik vites çok memnunum fakat sizlere bir sorum olcak araba 2. el olduğu için içinde baya sigara içilmiş sanırım mütüş bir koku var yakama yaptırdık pasta jilasına kadar ama yok gitmiyor bebeğimde var iç rahatlığıyla bindiremiyorum tavsiyeniz var mıa.s.a.s.
oto kuaförüne götürdünüz mü onlar koltukları güzelce yıkıyorlar. Yada kılıf alabilirsiniz daha iyi olur gibi
glade out door diye birşey ar. o koltuklara yüzeylere sinen kokular için geçici bir çözüm oluyor.
ama kılıf kullanmanız sizin içn daha iyi olabilir.
ben araba kullanıyorum ama zevk aldıgımdan degıl mecburıytten .
sıze garıp gelebılır ama araba kapı önündeyken yürüyerek gıttıgım yerler daha coktur..
sevmıyorum araba kullanmayı hele düz yolda ..
en sevdıgım ışıklardan kalkmak ..
arabamız baya spor oldugu ıcın yarıs yapmak ısteyenler cok tabı ..
arkadaşlar arabamı yeni aldım bebişim var garip kaçabilir belki ama şu dikkat bebek var yazısını nerden alabilirim.?
arkadaşlar arabamı yeni aldım bebişim var garip kaçabilir belki ama şu dikkat bebek var yazısını nerden alabilirim.?
çoook sevindim hayırlı olsun. bana da istek birden bire geldi. ve artık kullanıyorum :)
umarım şansınız açık olur :) güvenli sürüşler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?