otoparktaki adamdan benim adıma özür dileyen sevgili



Yok güzelim aslında kimse kimseye rahatsız edici şekilde bakamaz. Bakmamali. Gozle taciz olur mu? Oluyor ama kadinlar ne baktın diye olay çıkarmıyor.

Aslında sen adama bakışlarınla yanıt vermişsin. Ne sacmaliyorsun demişsin. Çok mühim bişey degil. Buradaki problem sevgilinin kendisiyle ilgili olmayan bir konuya taraf olmasi. Onda da karşı tarafı tutması. Kavga cikmasin diye yatistirmak için uğraşır anlarım da sonrasında niye senle yok asil değilsin yok bilmemne diye tartışıyor onu anlamadım.

Adam belli ki ya söylediği ya da yaptığı hareketle seni rahatsız etmiş. Sende tepki vermişsin. Ayrıca haklısın arabanın içine kafayı sokup konuşmak ne demek. Gerçi adam yasliymis belki duymuyordur. Ama böyle sınırlarını bilmeyen insanlara da ifrit olurum.

Bir de gözleri devirmek aslında refleks gibi bişey öyle pek düşünmeye fırsatın olduğunu da sanmıyorum. Seni rahatsız eden bi harekete verdiğin ilk tepki gibi düşündüm ben
 
Acemi olarak görmüşse seni daha rahat park et diye bu teklifi sunmuştur.
Göz devirmenize gerek yoktu.
Sonuçta iyilik yapmak istemiştir yada amca arabasını çizersin diyede düşünmüş olabilir bilemeyiz.
 

Evet adamın sınırlarını bilmemesi beni kızdırdı. Bunu dile getiremedim
 
Allah Allah cok garip bir durum olmus. Ama kotu bir niyeti oldugunu sanmiyorum ben adamin, size yardimci olmak istemis bence sadece.
 
Yardımcı olmak için bile olsa camdan kafasını içeri uzatması çok saçma geldi bana.Adam bayan sürücülere cins oluyor anlaşılan sizin yaptığınız bana doğru geldi
 
Sevgiliniz yapması gerekeni yapmış. O ortamda kavgaya dahil olsa iş daha da büyürdü.
Yaşlılar alıngan oluyor sanırım. Siz de üstüne tamam amcacım bekliyorum demediğiniz için bakışlarınızdan huylanmış olabilir ya da sadece çılgın bir ihtiyar da olabilir.
Şahsi fikrim bu konularda sağduyulu olunması. Millet birbirini vuruyor malum.
 
O zaman bana laf yetistirecegine gitsin arabasini çıkarsın canım madem korkusu buysa. Arabama kafasını sokup bana bekle demeye hakkı yok. Arabasının da hurda olacak hali yok gayet seyrinde parkediyorum
Arabana kafasını soksa dudak dudağa gelirsin arkadaşım şoför koltuğunda oturan insanlarız. Cama eğilmiş olabilir sadece. Yüzüne bakmak için.
 
tamam kafasını sokması olmamış ama bu kadar öfkeden delirecek ne var acaba?
bazı insanların zorla sorun bulmaya çalışması, üstelik hatasını da halen anlamaması beni delirtiyo ya..
dogru demiş sevgilin, üzgünüm..
 
senin onun hareketini yadırgama hakkın varsa, onun da senin ters bakmanı yadırgayıp sorma hakkı var
 
karşıdaki belliki kavgacı bi tip ki gelip hususi bulaşmış sevgilin özür dilemek zorunda kalmış bence çünkü adam başka türlü susmazdı uzar giderdi bu konu
 
iyi de böyle düsünüyorsan niye soruyorsun millete? aynen bu yazdığını söyle kendi kendine otur. milleti de bosa yorma
 
adam gayet iyi niyetle, yönlendirmeyle park ettiğinizi görünce yardım etmek istemiş. artık nasıl baktınızsa hem adam çileden çıkmış, hem sevgiliniz sizi haksız bulmuş.
teşekkür etmek özür dilemek vb. benim için yüksek gönüllülüktür.
 

Okadar otoparka girdim ciktim herkes kendisi arabasini gayet park ediyordu.Biri gecip geeeel geeel gell hoooppp yaptigini veya tarif ettigine henuz rastlmadım kusura bakmayin.Oyle birini gorsem bariz acemi olduğunu anlarım.Adam haklı bence.Önce park etmeyi ögrenmelisiniz.Tabiki adam telaşlanacak.
 
Bazıları okuma özürlü mü anlamadım.

Adam açıkça "PARK ETMEYI BURDA ÖĞRENMEYECEKSİN" demiş.

Koşa koşa gelmesi de, aman arabama çarpar şimdi bu kadın sürücü, demek oluyor.

Yani kadın sürücü diye ne bu telaş anlamadım ki. Illa her kadın kötü mü araba kullanıyor. Bilakis, kadınların daha dikkatli araba kullandığını düşünüyorum ben. Sadece erkekler arabayı çarpınca yaygara koparmıyorlar da ondan o kadar göze batmıyor kaza yapmaları.
 
Devaminda parketmeyi burda ogrenmeyecek lafı size hala iyi niyetini mi gosteriyor? Sanki ben adamın arabasina bişey yapmisim gibi çıkardığını düşünmüyor musun
Siz göz devirmeden önce söyleseydi evet art niyetliydi muhtemelen ama bu şartlarda benim fikrim sabit kusura bakmayın. Size kızım diye yaklaşan,uzaktan seslenmeyen,kibarca yanınıza gelip söyleyen birini "göz devirmenizle"çileden çıkarmışsınız.
 
başlığı okuyunca sizin tarafınızı tutan bir yorum yazacağımı düşündüm. İçeriği okuyunca da sizi haksız buldum maalesef...
haklı olup tepkimi belirttiğimde benim de araya girip "ortamı germeme" düşüncesiyle gereksiz yere alttan alan bir eşim var.
ancak sizin durumunuzda adamın yaptığını ben de yapardım. gelip güzellikle birşey söylemiş "kızım" diye hitap etmiş siz bir "tamam, olur" demeye tenezzül etmeyip göz devirmişsiniz.
göz devirme mimiği bana her zaman çok itici gelmiştir.
sanırım ben olsam ben de sorardım "hayırdır yanlış birşey mi söyledim?" diye...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…