- Konu Sahibi kaRdelense
-
yolda,trafikte size ters bakan birinin olduğunu düşünün, gidip bana niye ters baktın demeye hakkınız var mı? adamdaki ne cesaret bir kadınla kavga etmek istiyor. bakarım bakarım istediğime istediğim gibi bakarım. Başkasıda ister bana sevgi dolu bakar ister sinirli bakar
Yok güzelim aslında kimse kimseye rahatsız edici şekilde bakamaz. Bakmamali. Gozle taciz olur mu? Oluyor ama kadinlar ne baktın diye olay çıkarmıyor.
Aslında sen adama bakışlarınla yanıt vermişsin. Ne sacmaliyorsun demişsin. Çok mühim bişey degil. Buradaki problem sevgilinin kendisiyle ilgili olmayan bir konuya taraf olmasi. Onda da karşı tarafı tutması. Kavga cikmasin diye yatistirmak için uğraşır anlarım da sonrasında niye senle yok asil değilsin yok bilmemne diye tartışıyor onu anlamadım.
Adam belli ki ya söylediği ya da yaptığı hareketle seni rahatsız etmiş. Sende tepki vermişsin. Ayrıca haklısın arabanın içine kafayı sokup konuşmak ne demek. Gerçi adam yasliymis belki duymuyordur. Ama böyle sınırlarını bilmeyen insanlara da ifrit olurum.
Bir de gözleri devirmek aslında refleks gibi bişey öyle pek düşünmeye fırsatın olduğunu da sanmıyorum. Seni rahatsız eden bi harekete verdiğin ilk tepki gibi düşündüm ben
Arabana kafasını soksa dudak dudağa gelirsin arkadaşım şoför koltuğunda oturan insanlarız. Cama eğilmiş olabilir sadece. Yüzüne bakmak için.O zaman bana laf yetistirecegine gitsin arabasini çıkarsın canım madem korkusu buysa. Arabama kafasını sokup bana bekle demeye hakkı yok. Arabasının da hurda olacak hali yok gayet seyrinde parkediyorum
Altına imzamı atıyorumAdamın yaptığına hak veremeyenler...
Ne var bunda ya?
Vallahi de billahi de bu millete iyilik yaramaz.
Konu sahibi ayıp etmişsin. Tüm samimiyetimle söylüyorum çok ayıp etmissin
tamam kafasını sokması olmamış ama bu kadar öfkeden delirecek ne var acaba?Kısaca özetleyip yorumlarınızı almak istiyorum. Avm nin otoparkında ben aracı parkederken sevgilim aşağı inmiş beni yönlendiriyordu.Karşıdan yaşlı bir adam bana doğru koşmaya başladı kafasını camdan içeri sokup ' ben çıkayım kızım siz öyle parkedin' dedi. bende cevap vermeyerek sadece gözlerimi devirdim.
Adam yerinden çıktı tekrar arabadan indi pardon niye bana öyle sert baktınız kötü bir şey mi söyledim siz daha rahat parkedin diye beni bekleyin dedim dedi.oldukça öfkeliydi ama tartışmaya gelmiş bana niye sert baktın diye. bende niye koşa koşa gelip camdan bunu söylediniz anlamadım, çıkmak istiyorsanız çıkın ben size engel olmuyorum ki falan dedim.
sonra tabi adamın sesi yükseldi ben daha da yükseldim.Adam park etmeyi burda öğrenmeyeceksin dedi ben çıldırdım,sevgilim aşağıdaydı beni kontrol ediyordu çarpma vurma gibi bir durum da yok, bu hareketine anlam veremedim.
sevgilim bana biz kaç yıldır birlikteyiz, bu yüzünü hiç görmemiştim ve hiç hoşuma gitmedi dedi.Benim yaptığımın çingenelik olduğu asil olmadığım vurgusu .ben de kırıldım tabi ve sonrasında ucu bucağı gelmeyen tartışmalar.bu olayda kim haklı şimdi?
senin onun hareketini yadırgama hakkın varsa, onun da senin ters bakmanı yadırgayıp sorma hakkı varyolda,trafikte size ters bakan birinin olduğunu düşünün, gidip bana niye ters baktın demeye hakkınız var mı? adamdaki ne cesaret bir kadınla kavga etmek istiyor. bakarım bakarım istediğime istediğim gibi bakarım. Başkasıda ister bana sevgi dolu bakar ister sinirli bakar
iyi de böyle düsünüyorsan niye soruyorsun millete? aynen bu yazdığını söyle kendi kendine otur. milleti de bosa yormayolda,trafikte size ters bakan birinin olduğunu düşünün, gidip bana niye ters baktın demeye hakkınız var mı? adamdaki ne cesaret bir kadınla kavga etmek istiyor. bakarım bakarım istediğime istediğim gibi bakarım. Başkasıda ister bana sevgi dolu bakar ister sinirli bakar
Parkla ilgili bir yanlisim yoktu daha da emin olması açısından sevgilim disardaydi ve beni yonlendiriyordu. Kendi arabama zarar vermek uğruna onun arabasına zarar verecek değilim . Arabasını yemisim gibi telaslanip ben cikayim öyle parket demesini iyi niyetli görmüyorum. Hele bunu camdan kafasını sokup söyleyecek, niye bana ters baktın diye üstüme gelecek cesareti olmasını hiç doğru bulmuyorum
Siz göz devirmeden önce söyleseydi evet art niyetliydi muhtemelen ama bu şartlarda benim fikrim sabit kusura bakmayın. Size kızım diye yaklaşan,uzaktan seslenmeyen,kibarca yanınıza gelip söyleyen birini "göz devirmenizle"çileden çıkarmışsınız.Devaminda parketmeyi burda ogrenmeyecek lafı size hala iyi niyetini mi gosteriyor? Sanki ben adamın arabasina bişey yapmisim gibi çıkardığını düşünmüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?